Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Hëna, duke mbetur në shenjën tuaj, formon aspekte shtesë ndihmëse me Plutonin dhe Marsin, dëshmi që mund ta shihni më lehtë veten dhe punët që ju shqetësojnë sot, ndërkohë vëmendja janë mbi ju. Përveç kësaj, jeni veçanërisht luftëtar dhe kjo ju sjell një hap më afër qëllimeve tuaja, por ka edhe detyrime që ju duhet të jeni të qëndrueshëm.

Dashuria

Personalet tuaja mund të zhvillohen shumë mirë sot, ndërkohë ju jepet mundësia të kaloni momente të bukura me njerëzi tuaj të dashur. Ju jeni gjithashtu në një kohë kur investoni mbi dëshirat tuaja dhe ata tek ju, pavarësisht ankthit të madh që ekziston.

Karriera dhe financat

Njerëz të jashtëzakonshme kanë rritur kërkesat për ju, por keni material që duket e denjë për pritjet tuaja duke rritur përpjekjet tuaja në mjedisin e punës.

, ,
20/1-19/2
Ujori ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Dita e sotme ju jep shumë mundësi për të lëvizur, kryesisht në çështjet praktike që ju shqetësojnë, në mes të periudhës së "valëzimit" me sundimtarin tuaj Uran në një pozicion kundër shenjën tuaj, por në vend që të kapeni në shpërthime të papritura, shikoni në paqe, kush duhet të fajësohet, por mos harro se duhet të jeni një gjykatës i rreptë me veten.

Dashuria

Në ditët e sotme, ata që janë tashmë në favor janë më të favorizuar, pasi ata mund të bëjnë hapa konsolidimi me bashkëshortin e tyre, por në përgjithësi peizazhi në marrëdhëniet tuaja fillon të pastrohet pavarësisht nga mjedisi i paqëndrueshëm që ju shqetëson.

Karriera dhe financat

Financat janë fusha që duhet të përqendroheni në përpjekjet e sotme, pasi mund të fitoni shumë nga lëvizjet tuaja. Së fundmi, mund të rritni përpjekjet tuaja për të përfituar nga problemet e karrierës.

, ,
22/12-19/1
Bricjapi ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Kjo ditë ju sjell më afër njerëzve që ju rrethojnë, ndërkohë komunikimi është elementi që ju ndihmon të merrni shumë hapa. Në të njëjtën kohë, komunikoni idetë tuaja më lehtë në mjedisin tuaj, ndërsa është një ditë kur bëni kontakte, takime ose diskutime të rëndësishme që formësojnë peizazhin.

Dashuria

Tani mund të fitosh nëpërmjet mesazheve që dërgon ose thirrjeve telefonike që i bëni personit që ju intereson, por sigurohuni që pala tjetër të kuptojë atë që ju doni të thoni, me Marsin që ju ballafaqohet. Sidoqoftë, dita ju përkrah personalisht.

Karriera dhe financat

Ju jeni shumë dinamik në ndjekjen e qëllimeve që keni vendosur, por ka ende disa pasiguri që nuk ju lejojnë të lëvizni, ndërkohë përpiqeni të zgjidhni detyrimet tuaja financiare brenda kësaj klime të degraduar.

, ,
23/11-21/12
Shigjetari ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Hëna mbetet sot në horoskopin tuaj e cila eshte e lidhur me shteoin ose familjen tuaj, kështu që çështjet që lidhen me të janë në qendër të vëmendjes tuaj, ndërsa ditët e sotme ju japin mjaft mundësi për të kapërcyer boshllëqet që ekzistojnë me fytyrat e mjedisit tuaj të njohur, me kusht që edhe ju të jeni të gatshëm të vendosni ujë në verën tuaj.

Dashuria

Dita e sotme ju jep mundësinë të shprehni veten më të qetë tek njerëzit tuaj, ndërsa në të njëjtën kohë ndiheni më të sigurt dhe mund të mbështeteni te të tjerët. Por ju nuk i shihni gjërat në mënyrë të qartë me katrorin e Aferdites-Neptunit dhe ju jeni të prirur për tundime 

Karriera dhe financat

Njerëzit tuaj te afërt rritin financat tuaja dhe largoheni nga çështjet ekonomike të palëve të treta që ndikojnë në mënyrë indirekte, por ju e vendosni lartë në mjedisin e punës.

, ,
23/10-22/11
Akrepi ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Dita e sotme është e favorshme për ju, ndërsa Hëna në një shenjë miqësore me tuajin merr aspekte pozitive, dëshmi që ju mund të promovoni lehtësisht punët tuaja gjatë kohës që keni të bëni me planet tuaja krijuese. Por nëse keni lindur në tetor, kujdes me situatat në shtëpi sepse ka një tendencë për zhvillime të papritura.

Dashuria

Njerëzit tuaj të dashur janë përparësia juaj e parë sot dhe jeni duke u perpjekur për t'i kënaqur ata dhe nëse programi juaj lejon, do të ishte një ditë e dobishme për të ndarë momente të bukura me njerezit tuaj

Karriera dhe financat

Ju jeni mjaft të lëvizshëm sot dhe e vetmja gjë që ju pengon të zbatoni planet tuaja jane disa shpenzime që po zhvillohen këtë periudhë, por në përgjithësi ju mund të intensifikoni përpjekjet tuaja për të vendosur një seri në financat tuaja gjithashtu.

, ,
23/9-22/10
Peshorja ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Dita e sotme ju jep mundësi të shumta dhe të mira për t'u marrë me çështjet praktike në rutinën tuaj të përditshme, detyrime ose çështjet e pazgjidhura, ndërkohë ju zgjidhni lehte rutinat e mërzitshme edhe sot. Megjithatë, ju duhet të merrni vendime serioze dhe të organizoni çështjet që kanë të bëjnë me njerëzit rreth jush.

Dashuria

Sot ju duhet të gjeni hapësirë dhe kohë në programin tuaj për t'ia kushtuar vetes dhe shëndetin tuaj, ndërkohë që do të ishte një mundësi e mirë për të ndihmuar njerëzit e dashur që kanë nevojë për ndihmën tuaj drejtpërdrejt me çështjet që kanë të bëjnë me ata.

Karriera dhe financat

Ambienti juaj i punës është një nga prioritetet tuaja më të rëndësishme, dhe po përpiqeni të jeni mjaft efikas, teksa punoni me çështjet ekonomike, në një kohë kur keni qenë mjaft të ngarkuar.

, ,
24/8-22/9
Virgjëresha ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Sot, të tjerët mund të ofrojnë zgjidhje për rastet që ju shqetësojnë, pavarësisht nga detyrimet e shumta që duhet t'i bëni në shtëpi ose në familje. Përveç kësaj, ju përdorni diplomacinë për të promovuar punët tuaja, pasi konteksti është mjaft i favorshëm.

Dashuria

Sot është një ditë jashtëzakonisht e dobishme për jeten tuaj personale, pasi me Hënen perball jush, pranon aspekte pozitive, mund të afroheni me personin që ju intereson, te rinxheni marrëdhënien tuaj nëse jeni ne je lidhje ose keni mundësi për flirtim dhe njohje , nëse jeni të lirë. Por të jeni të kujdesshëm për të bërë zgjedhjen e duhur në personat dhe situatat, me katrorin Aferdita-Neptuni

Karriera dhe financat

Kjo periudhë ju paralajmëron të mos merrni komentet e pafavorshme, sidomos në vendin e punës, por në përgjithësi ju dilni te fituar nga bashkepunimet që bëni.

, ,
23/7-23/8
Luani ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Dita e sotme është mjaft konstruktive për ju, pasi ju jepet përgjigje për çështjet që kanë të bëjnë me ju, ndërkohë në të njëjtën kohë zbuloni sfondin që ekzistonte në të kaluarën rreth lëvizjeve tuaja. Për më tepër, jeni në një kohë ku po përpiqeni të stabilizoni planet tuaja, edhe nëse ka shumë njeres që kërkojnë vëmendjen tuaj, veçanërisht nëse lindni në korrik.

Dashuria

Vendoseni veten në pozitën e të tjerëve dhe dëgjoni pikëpamjet e tyre mbi situatat, pa u lejuar të tjerëve të kalojnë kufijtë tuaj. Ju jeni mjaft posesiv me personin që ju intereson, por ju mund të afroheni më shumë me fytyrat e ambientit familjar.

Karriera dhe financat

Ju mund të fitoni nëpërmjet çështjeve financiare që kanë të bëjnë me palët e treta, por ju duhet të intensifikoni përpjekjet tuaja nëse doni të zbatoni atë që keni në mendje.

, ,
22/6-22/7
Gaforrja ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Hëna është tani në një pozitë miqësore për shenjën tuaj dhe merr aspekte pozitive, që përkthehet për ju si një bollëk të mundësive për të zgjidhur çështjet procedurale, çështjet ligjore, kontaktet me jashtë ose lëndët studimore. Megjithatë, tani mund të zgjeroni horizontet tuaja.

Dashuria

Fati po ju buzëqesh, përkundër shumë vështirësive të jetës së përditshme dhe të programit të ngarkuar, është një ditë shumë krijuese dhe njëkohësisht favorizon dhe kontakte me të dashurit tuaj.

Karriera dhe financat

Rreziku i vetëm që ekziston sot është lëvizja e pakujdesshme, ndërsa po diskutoni një çështje financiare që ju shqetëson. Përveç kësaj, ngarkesa e punës po ju lodhe mjaftueshem, kështu që do të ishte e preferueshme që të gjeni kohë për të pushuar.

, ,
22/5-21/6
Binjakët ditor
24/06/2019

Të përgjithshmet

Hëna sot nga horizonti i horoskopit tënd krijon pikëpamje të favorshme, duke treguar se si brenda horizontit të ditës tënde ka mundësi për të përmirësuar imazhin tuaj të jashtme, ndërsa është një kohë e mrekullueshme për të përdorur lidhjet tuaja sociale për punët që ju shqetësojnë

Dashuria

Stresi nuk mungon në rutinën tuaj të përditshme, por sot, nëpërmjet detyrimeve ose angazhimeve që ju merrni për personin që ju intereson, mund të ndërtoni baza më të forta për të ardhmen, por në përgjithësi sot kini kujdes ne zgjedhjet që bëni në jeten tuaj personale!

Karriera dhe financat

Një ditë e shkëlqyer për të arritur njerëz prestigjozë me çështje që kanë të bëjnë me ju, ndërsa njerëzit që kanë një fjalim në punën tuaj po veprojnë si një alternativë ndaj planeve tuaja.

, ,
Demi ditor
23/06/2019

Të përgjithshmet

Dita e sotme ju ofron një kuadër shumë të dobishëm për të lëvizur, duke qenë i favorshëm për të vendosur qëllime të reja ose për të zbatuar ato të vjetra. Në përgjithësi  është pika juaj e fortë dhe mund të mbështeteni tek njerëzit të cilët ndajnë vizionet e njëjta, ndërsa përpjekjet kolektive mund të sjellin përfitime të rëndësishme.

Dashuria

Ju tejkaloni boshllëqet në komunikimin tuaj, ndërsa në të njëjtën kohë kuptoni se po arini më shumë me dialog. Miqtë tuaj gjithashtu luajnë një rol kyç në rezultatin.

Karriera dhe financat

Ka disa pengesa në çështjet ekonomike me pamjen e pafavorshme të Aferdites -Neptunit dhe keni nevojë për hapa më të qëndrueshëm në karrierën tuaj. Sidoqoftë, mund të përfitoni nga këto vështirësi.

, ,
21/3-20/4
Dashi sot
24/06/2019

Të përgjithshmet

Dita e sotme ju fton të përgatisni punët në të cilat do të punoni në të ardhmen dhe nëse programi juaj lejon, do të ishte një mundësi e mirë për të shpëtuar nga rutina e jetës së përditshme dhe për të përkushtuar kohën tuaj të lirë diku, duke perjashtuar detyrimet dhe programet.

Dashuria

Klima në shtëpi ose familje sot mund të përmirësohet pasi që tregoni mirëkuptim në punët qe shqetesojn njerezit e afert , duke hedhur peshën e përpjekjeve tuaja në të dashurit tuaj ose në partnerin tuaj

Karriera dhe financat

Klima në biznesin tuaj mund të jetë ende e paqëndrueshme për shkak të paraqitjes së pafavorshme të Aferdites-Neptunit, por ju mund të intensifikoni përpjekjet tuaja për të realizuar planet tuaja kreative. Megjithatë, është e preferueshme të mos i zbuloni planet tuaja dhe të lëvizni nëse doni të keni një perfundim.

, ,