Parashikimet

23/11-21/12
Shigjetari ditor/29/
29/07/2021

Të përgjithshmet

Sot data 29/7 Jupiteri do të kalojë në mënyrë retrograde tek Ujori. Periudha e liris  së berit relaks apo argetim fatkeqësisht po mbaron.!shikoni planit dhe nje here se shume gjera do te ndryshojne ne muajin Gusht prandaj pregatituni sot qe ti beni ball veshtiresive neser.Disa situata të ngatërruara në shtëpi apo familje, do të krijojnë ndërlikime në mënyrën sesi reagoni në lidhjet tuaja ndërpersonale. Kështu që do duhet të keni objektivitet dhe realizëm duke vënë në një rregull situatat, vecanërisht nëse bëni pjesë tek të lindurit në mes dhjetori.

Dashuria

Cështjet tuaja personale janë një fushë, në të cilën duhet të tregoni kujdes sot me veprimet tuaja, pasi ekziston mundësi të ushqeni manipulime që ju japin siguri, ndërkohë që në realitet situatat nuk janë ashtu si ju i keni krijuar në mëndjen tuaj. Kështu që fillimisht këshillohuni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Karriera dhe financat

Kolegët tuaj janë ata që do të kenë zgjidhjet në të cilat mund të mbështeteni, ndërkohë që paralelisht nuk dëshironi më të hapni rrugë dhe jeni të gatshëm për të dhënë luftën tuaj nëse është e nevojshme.

, , , ,