Parashikimet

Demi ditor
21/11/2018

Te pergjithshme

Hëna lëviz tani në shenjën tuaj, e cila tregon se po merreni me çështjet tuaja personale, por është një ditë e mirë për të promovuar të gjitha ato çështje të rëndësishme që janë jetike për ju të shkoni pa pengesa. Në të njëjtën kohë, nëpërmjet veprimeve tuaja, gjeni bazën e duhur për ligjshmëri, procedurë, studim apo kontakt me njerëzit që janë larg, falë efektit stabilizues të Saturnit.

Parashikimet në dashuri

Fillimi i ri që po përpiqeni të bëni për një kohë të gjatë mund të përfshijë ato erotike, edhe pse është ende në një fazë të hershme kushtet nuk janë finalizuar për të parë dritën.

Parashikimet Profesionale

Sot, megjithatë, ndoshta nuk do t'i shpëtoni detyrimeve të caktuara, sidomos në nivel profesional, duke kërkuar zgjidhje. Në të njëjtën kohë, duhet të jeni të kujdesshëm në trajtimin e çështjeve tuaja financiare.

,
21/3-20/4
Demi Ditor
22/11/2018

Të përgjithshmet

Ju lehtë mund të vizualizoni veten dhe çështjet që ju shqetësojnë sot deri në fillim të ditës, ndërkohë vështrimi duket të jetë e përqendruar tek ju. Gjithashtu, pas një kohe, vëmendja juaj është fokusuar në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale, Dielli tani po shkon në fushën e financave të palëve të treta siç janë mbledhja e taksave, borxhet, kreditë, paratë partnere ose bashkëpunëtorët.

Dashuria

Personalet që mund të favorizohen shumë mirë sot, ndërkohë ju jepet mundësia të kaloni momente të bukura me njerëzit tuaj të dashur. Ju jeni edhe në një kohë kur investoni në njerëzit tuaj dhe ata tek ju.

Karriera dhe financat:

Dita po hap një kohë kur merret me punët në pritje financiare. Megjithëse kjo periudhë është mjaft e vështirë për ju me kaq shumë raste të pazgjidhura, klima në mjedisin e punës përmirësohet gradualisht.

,