Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit ditor/29/
29/07/2021

Të përgjithshmet

Sot data 29/7 Jupiteri do të kalojë në mënyrë retrograde tek Ujori. Periudha e liris  së berit relaks apo argetim fatkeqësisht po mbaron.!shikoni planit dhe nje here se shume gjera do te ndryshojne ne muajin Gusht prandaj pregatituni sot qe ti beni ball veshtiresive neser.Ka mundësi të bëni shumë gabime në mënyrën sesi i menaxhoni cështjet e rëndësishme që lidhen me shtëpinë apo me personat e rrethit tuaj familjar, por njëkohësisht, nga sot do duhet të tregoni më shumë kujdes në veprimet që bëni. Kështu që janë të nevojshme këshillat që do merrni nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Jeni më romantik, të kuptueshem dhe ofrues përballë personave që ju rrethojnë, akoma dhe deri në pikë shfrytëzimi, ndërkohë që në përgjithësi mund të merreni me cështjet tuaja sentimentale me rezultate të mira dhe të bëni per vete njerizit qe doni dhe dashuroni.

Karriera dhe financat

Lërini sot per sot cështjet më të rëndësishme për këtë periudhë aktuale pavarsisht se jeni shumë produktiv, sot do të vështirësoheni të menaxhoni akoma dhe cështjet më të thjeshta.

, , , ,