Parashikimet

22/12-19/1
Bricjapi ditor/29/
29/07/2021

Të përgjithshmet

Sot data 29/7 Jupiteri do të kalojë në mënyrë retrograde tek Ujori. Periudha e liris  së berit relaks apo argetim fatkeqësisht po mbaron.!shikoni planit dhe nje here se shume gjera do te ndryshojne ne muajin Gusht prandaj pregatituni sot qe ti beni ball veshtiresive neser.Sot keni shumë vështirësi në përpjekjen tuaj për të sistemuar cështje dhe detyrime të përditshmërisë që kanë mbetur pezull, pasi ekzistojnë hamendësime në komunikimin tuaj me persona që ju rrethojnë.

Dashuria

Qëndroni larg nga sjellje që shkaktohen debate pasigurive tuaja në horizontin e ditës, në një periudhë ku planet tuaja produktive, por edhe lidhjet tuaja ndërpersonale në përgjithësi, janë prioriteti juaj parësor. Fundja, dëgjojini detajisht të gjitha këto dhe nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Karriera dhe financat

Afërdita zbukuron përditshmërinë tuaj dhe duke respektuar rrethanat analoge, do mund të sjellë dhe kornizat pozitive për punën tuaj, mjafton që dhe horoskopi juaj personal të jetë dakort me të. Por në përgjithësi, sot do të fokusoheni në gjithcka që keni marrë përsipër për të bërë.

, , , ,