Parashikimet Vjetore TARO 2021 për të gjitha shenjat e zodiakut

Parashikimet Tarot zbulojnë se 2021 do të jetë një vit i zhvillimit pozitiv për shumicën, por ka disa që do të përjetojnë vështirësi. Sido që të jetë, e vetmja gjë e sigurt është që 2021 është një vit që do të përfitojë nga ata që përfitojnë nga mundësitë që u vijnë përpara. Pra, shikoni se çfarë thonë kartat e tarot vjetore astrologjike 2021 dhe zbuloni gjithçka në lidhje me cështjet sentimentale dhe financat tuaja në vitin e ri.

KARTA TARO E 2021 ESHTE FUQIA

Karta Tarot e vitit 2021 është Bota, që do të thotë se në vitin e ri do të ketë kohë të këndshme dhe ngjarje karmike, por edhe ngjarje të papritura që do të krijojnë surpriza. Në fushën e romancës do të ketë mundësinë për një fillim të ri, njohjet e reja do të jenë thelbësore dhe do të kenë një zhvillim vendimtar. Njerëzit e lirë do të kenë mundësinë t'i japin jetë të re jetës së tyre, disa mund të jenë të ngazëllyer, madje edhe të dashurohen me pasion. Parashikohen fejesa dhe formalitete të forta dashurie. Çiftet që mbajnë një lidhje afatgjatë do të jenë në gjendje të arrijnë bashkëjetesën.

Në çështjet e një natyre profesionale, rrethanat do të jenë veçanërisht të favorshme, të papunët dhe në përgjithësi ata që kërkojnë një drejtim të ri do të jenë në gjendje të takojnë njerëzit e duhur dhe bashkëpunimet që do të lindin do të jenë krijuese. Në çështje të një natyre financiare, zhvillimet do të ndihmojnë në zgjidhjen e çështjeve të pazgjidhura, të shqetësuarit do të jenë në gjendje të dalin nga ngërçi dhe do të jenë në gjendje të paguajnë faturat e tyre. Në një nivel psikologjik, njohjet shoqërore dhe përgjithësisht kontaktet dhe takimet do të kenë mundësinë të rinovojnë gjendjen shpirtërore, disa do të jenë në gjendje të krijojnë miq të rinj dhe të rrjetëzohen në një nivel shoqëror.

Shikoni tani cila kartë Tarot korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut dhe zbuloni se si do të rrjedhë viti 2020 në ato cështje romantike, profesionale, financiare dhe të gjitha çështjet që ju shqetësojnë.

    DASHI: Dielli

Dashë, 2021 me kartën Tarot të Diellit që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, parashikon për ju një vit të favorshëm dhe krijues. Ju do të keni mundësinë të evoluoni, të lini pas të vjetrën dhe të vazhdoni të shikoni drejt së ardhmes. Ngjarjet do t'ju ndihmojnë të ruani optimizmin tuaj, do të jeni në gjendje të dilni nga mendimet zhgënjyese. Mundësitë e reja do t'ju ndihmojnë të ecni përpara në qasjet tuaja, do të jetë e nevojshme të koordinoni veprimet tuaja për të lëvizur në mënyrë metodike dhe për të riorganizuar planet tuaja nëse ato kanë të bëjnë me jetën tuaj personale ose profesionale. Mbani psikologjinë tuaj në një nivel të ekuilibruar, përpiquni të rinovoheni, përqendrohuni në anën pozitive të situatave dhe do të keni mundësinë të jepni një shtysë të re në jetën tuaj të përditshme.

Në biznes, mundësi të reja do t'ju mundësojnë të përparoni në partneritetet tuaja, favorizohen hapa të rinj, ju do të jeni në gjendje të zgjeroheni dhe të përmirësoheni. Të acaruarit ose të stresuarit psikologjikisht do të jenë në gjendje të ndryshojnë kushtet mbytëse, në mjedisin tuaj të punës do të keni mundësinë të punoni së bashku në mënyrë krijuese. Formuloni idetë tuaja, do të gjeni terren të përshtatshëm për zbatim, njohjet që do të shfaqen do t'ju ndihmojnë të krijoni një rrjet profesional. Koordinoni veprimet tuaja, përdorni talentet dhe aftësitë tuaja dhe do të jeni në gjendje të drejtoni zhvillimet. Në rast se jeni duke kërkuar një punë të re, do të keni mundësinë të gjeni diçka të vlefshme që ju përshtatet, viti i ri do të jetë veçanërisht i favorshëm për ju.

Në cështjet tuaja sentimentale, në vitin e ri është parashikuar një fillim i ri, nuk përjashtohet të takoni një person që do t'ju entuziazmojë, do të dashuroheni me të dhe do të keni mundësinë të ecni përpara në një marrëdhënie të qëndrueshme. Në rast se jeni të divorcuar dhe jeni të interesuar për rilidhje, koha do të jetë e favorshme për ju që të pajtoheni, pasi që në diskutime fjalët e qarta do të ndihmojnë për të ofruar zgjidhje. Rrëfimet zbuluese do të ngrenë disponimin tuaj, do të përpiqen të hapen emocionalisht, të besojnë dhe të besojnë atë që do të dëgjoni. Do të ketë mundësi për bashkëjetesë dhe zyrtarizim, ajo që duhet të bëni është të stabilizoni pikëpamjet tuaja, të përqendroheni në aspiratat dhe dëshirat tuaja.

   DEMI:  Priftëresha

Dema, në vitin 2021 me kartën Tarot të Kryepriftit që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, viti i ri ju sjell ngjarje dhe ngjarje zbuluese që do t'ju ndihmojnë të depërtoni në thellësitë e botës suaj të brendshme dhe mund të jetë e nevojshme të merreni me komplekset tuaja psikologjike. Do të jetë e nevojshme të kërkoni zgjidhje, të analizoni shqetësimet dhe shqetësimet tuaja. Në nivelin psikologjik do të keni mundësinë të ripërtëriheni. Ajo që duhet të bëni është të përballeni me tranzicionet dhe ndryshimet e humorit, të përpiqeni të identifikoni dobësitë që ju çojnë drejt gabimeve. Ju nuk do të humbni të njohurit, shoqëror dhe profesional, që do t'ju ndihmojnë të dalloni të dhënat. Do të jetë e nevojshme që ju të kuptoni se cilat janë dëshirat dhe aspiratat tuaja.

Në fushën tuaj profesionale, viti i ri do të jetë mjaft i favorshëm, do të ketë një mundësi për të stabilizuar dhe madje drejtuar karrierën tuaj. Në thelb ju do të merrni atë që meritoni dhe meritoni, përdorni talentet dhe aftësitë tuaja, do të keni mundësinë të evoluoni. Kujdesuni për çështje të natyrës financiare, është më mirë të mos neglizhoni çështjet në pritje. Në rastet kur duhet të rrezikoni, përpiquni t'i mbani mendimet tuaja të matura dhe aspiratat duhet të jenë në një nivel realist. Viti i ri do të jetë krijues për ju, do t'ju ndihmojë të punoni së bashku për të arritur një rezultat konstruktiv. Përpjekjet tuaja do të shpërblehen dhe përpjekjet tuaja do të shpërblehen. Lëvizni në një mënyrë të koordinuar!

Në cështjet sentimentale, beqarët do të kenë mundësinë e një njohje të re. Sidoqoftë, në mënyrë që ngjarjet të zhvillohen, ju duhet të jeni të hapur emocionalisht. Terreni do të jetë i përshtatshëm për qasje, ajo që duhet të bësh është të lëvizësh me forcë dhe lirshëm, të përpiqesh të lësh mënjanë frikën e refuzimit. Ata prej jush që janë në një lidhje, flasin hapur për dëshirat dhe aspiratat tuaja, nëse jeni të interesuar në çështjen e zyrtarizimit ose angazhimit, terreni do të jetë i përshtatshëm për lëvizje të tilla. Në rast se jeni të divorcuar ose keni një luftë me partnerin tuaj, do të jeni në gjendje të rilidheni, do t'ju duhet një gjendje shpirtërore konceptuese dhe mendim global, shmangni egocentrizmin.

   BINJAKET:  Perandoresha

Binjakë, në vitin 2021 me kartën Tarot të perandorisë që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, viti i ri ju fton të përqendroheni në aspiratat dhe dëshirat tuaja. Mundohuni të kuptoni se çfarë keni nevojë për të qenë në gjendje të përmirësoni. Ngjarjet do të jenë mbështetëse për t'ju ndihmuar të arrini qëllimin tuaj, megjithatë do t'ju duhet të keni qëllime specifike. Mundohuni të riorganizoni planet dhe planet tuaja, hidhni hapin për t'u afruar me njerëzit që ju interesojnë dhe do të keni mundësinë të përmirësoni marrëdhëniet tuaja personale dhe profesionale. Parashikohen zotime, partneritete thelbësore dhe marrëveshje të favorshme financiare. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të koordinoni veprimet tuaja dhe të lëvizni me vendosmëri.

Profesionalisht, viti i ri do të jetë i favorshëm për ju që të kaloni në partneritete të reja dhe marrëveshje të reja financiare. Fati do të jetë në anën tuaj, toka do të jetë e përshtatshme për ju për të drejtuar hapat tuaj, ju do të fitoni vlerësimin dhe besimin e të tjerëve. Në rast se doni të ndryshoni temën e punës, do të dëgjoni propozimin e jashtëzakonshëm që do të zgjojë interesin tuaj. Sugjerimet do të jenë të dobishme, do të keni mundësinë të zhvilloni dhe avanconi karrierën tuaj një hap më tej. Ngjarjet do të jenë pozitive, megjithatë ato do t'ju kërkojnë veprime të pjekura dhe metodike, do të jetë e nevojshme të shmangni nxitimin.

Në cështjet sentimentale, në vitin e ri do të gjeni besim dhe përkushtim nga partneri juaj, megjithatë që të jeni në gjendje të stabilizoni lidhjen tuaj do të duhet të qetësoheni emocionalisht. Ethet tuaja dhe pavendosmëria nuk do t'ju ndihmojnë të lëvizni lidhjen tuaj një hap më tej, do të jetë e nevojshme të realizoni aspiratat dhe ndjenjat tuaja. Për beqarët do të ketë një hapje për fillimin e një marrëdhënieje, do të bëhen njohje të jashtëzakonshme dhe interesante. Ju që mbani një marrëdhënie afatgjatë do të keni mundësinë të zyrtarizoni marrëdhënien tuaj. Flisni hapur me partnerin tuaj, diskutoni jo vetëm për të tashmen, por edhe për të ardhmen, pasi baza do të jetë e favorshme për vendime detyruese.

   GAFORRJA:  Magjistar

Për ju gaforret, në vitin 2021 me kartën Tarot të Magjistarit që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, ngjarjet në vitin e ri ju thërrasin për të rimarrë forcën, për të kombinuar intuitën me kualifikimet dhe për të lëvizur me qëllime specifike. Në një nivel të përgjithshëm do të jeni në gjendje të arrini në pikën e dëshiruar për sa kohë që jeni në gjendje të përfitoni nga elementët pozitivë të karakterit tuaj. Lini mënjanë shqetësimet e vështira, shmangni moskokëçarjen dhe kokëfortësinë intensive, sa më shumë pajtuese të dukeni, aq më kreativ do të jetë rezultati. Në një nivel psikologjik, ngjarjet do të arrijnë t'ju freskojnë, megjithatë për të ruajtur optimizmin dhe forcën tuaj të brendshme do t'ju duhet të përqendroheni në anën pozitive të situatës.

Në vitin e ri do të keni mundësinë të vazhdoni me bashkëpunime fitimprurëse në biznesin tuaj. Karakteristikat tuaja do të jenë zgjuarsia dhe intuita, perceptimi juaj do të jetë i mprehtë do të jeni në gjendje të mbroni veten nga kurthet. Koordinoni veprimet tuaja, përpiquni të punoni në mënyrë metodike, do të jeni në gjendje të përpunoni dhe zgjidhni çështjet stresuese. Në mjedisin tuaj të punës do të gjeni vlerësimin dhe njohjen që dëshironi, të nxirrni në sipërfaqe anën bujare dhe bashkëpunuese të personalitetit tuaj. Përqendrohuni në çështjet financiare, mund t'ju duhet të hartoni një plan ose plan për të paguar faturat tuaja.

Në fushën sentimentale, ju që jeni duke kërkuar një fillim të ri ose një marrëdhënie të re do të keni mundësinë të magjepseni për të pushtuar dhe për të fituar përshtypje. Ruani besimin tuaj, hidhni hapin për tu afruar menjëherë, do të shihni se rezultati nuk do t’ju ​​zhgënjejë. Kombinoni sharmin me spontanitetin, nëse arrini të hapeni emocionalisht dhe të besoni në veten tuaj dhe do të shihni se sa shumë shpejt do të arrini fillimin e një marrëdhënieje. Në rastet kur ka pasiguri dhe mosmarrëveshje, bisedoni hapur me partnerin tuaj, nëse jepen shpjegimet e duhura, do të jeni në gjendje të qetësoheni dhe të dilni nga pasiguria. Nxirrni në sipërfaqe anën tërheqëse të karakterit tuaj, mbështesni partnerin tuaj, do të ketë reciprocitet dhe një gjendje shpirtërore pozitive.

   LUANI: Ylli

Luanë, në vitin 2021 me kartën Tarot të yllit që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, viti i ri do t'ju sjellë ndryshime thelbësore, do të keni mundësinë të rinovoni ritmet e jetës tuaj të përditshme. Ju nuk duhet ta humbni optimizmin tuaj, po vijnë ngjarje që do t'ju ndihmojnë të ecni përpara. E vetmja gjë që duhet të bësh është të rimarrësh forcat e tua dhe të nxjerrësh anën vendimtare të personalitetit tënd. Në nivelin psikologjik do të jeni në gjendje të rinoni, kontaktet dhe takimet do të jenë veçanërisht të këndshme. Ju do të keni mundësinë për të zgjeruar njohjet tuaja në nivelin personal dhe në atë shoqëror, kohët do të jenë veçanërisht me fat dhe do t'ju duhet t'i shfrytëzoni ato në maksimum.

Në fushën profesionale, në vitin e ri rruga do të jetë e hapur për pretendime dhe qasje, do të ketë mundësi të reja që do t'ju ndihmojnë të përparoni karrierën tuaj. Shmangni negativitetin dhe ankthin intensiv, do të jetë e nevojshme të lëvizni me vendosmëri në mënyrë që të mos humbni mundësitë që do t'ju jepen. Nëse drejtoni një biznes do të keni mundësinë ta zgjeroni atë, është e mundur të gjeni burime të reja të të ardhurave. Me fat do të jenë ngjarjet për të kërkuar një punë të re, do t'ju jepet mundësia të gjeni punën që ju përshtatet.

Në cështjet sentimentale, në vitin e ri nuk përjashtohet që të emocionoheni nga një njohje e re që do të lindë, një ngjarje me fat do t'ju krijojë një terren të përshtatshëm për tu shoqëruar me një person që i përshtatet personalitetit tuaj. Ata prej jush që tashmë kanë një marrëdhënie të qëndrueshme, pengesat dhe vështirësitë do të zhduken, do të keni mundësinë të jetoni së bashku ose të zyrtarizoni marrëdhënien tuaj. Përfitoni nga hapjet që do të shfaqen, evolucioni do të jetë në thelb në dorën tuaj, do të keni mundësinë për të pushtuar dhe drejtuar ngjarjet. Parashikohet një fillim i ri, do të keni mundësinë të lini pas marrëdhëniet e vjetra negative dhe të filloni një rrugë krejt të re.

   VIRGJERESHA: I Dashuruari

Virgjëresha, në vitin 2021 me kartën Tarot të Dashuruarve që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, ngjarjet do të jenë inkurajuese në vitin e ri, ato do t'ju ndihmojnë të rinoni, të merrni vendime kuptimplota dhe të dilni nga pasiguria. Në nivelin psikologjik do të keni mundësinë të rinovoheni, kontaktet dhe takimet do të kenë një efekt pozitiv dhe do të arrijnë të ju entuziazmojnë. Do të shfaqen njohje të reja, fytyra të reja do të jenë në gjendje të ndryshojnë mënyrën tuaj të të menduarit. Disa prej jush mund të ndryshojnë bindjet tuaja, pikëpamjet që do të dëgjoni do të ndikojnë shumë tek ju, ju mund të ndryshoni mënyrën e perceptimit të situatave. Hapjet e favorshme do t'ju ndihmojnë të dilni nga situatat ose marrëdhëniet mbytëse.

Në cështjet profesionale do të dëgjoni propozime të reja, në rast se dëshironi të ndryshoni temën e punës ose synoni të zgjeroni biznesin që tashmë keni, do të gjeni terren të përshtatshëm për zhvillime krijuese. Disa prej jush mund të ndryshojnë temën tuaj, mund të jeni të ngazëllyer për një perspektivë të re. Drejtoni hapat tuaj, koordinoni veprimet tuaja, përpiquni të kombinoni kapacitetin me intuitën dhe do të shihni se si hapjet do t'ju ndihmojnë t'i jepni një impuls të ri karrierës suaj.

Në cështjet sentimentale, një dashuri e re parashikohet në vitin e ri. Ka mundësi që të prekeni, të dashuroheni dhe ta ktheni interesin tuaj tek një person i ri. Ju do të jeni në gjendje të largoheni nga marrëdhëniet e pakuptimta ose toksike, në thelb do të bëhet një fillim krejt i ri në jetën tuaj personale. Eliminoni intversionin, përpiquni të hapeni emocionalisht, afrohuni dhe afrohuni spontanisht. Nëse mbani një marrëdhënie të qëndrueshme, rruga është e hapur për angazhim dhe zyrtarizim, ju dhe partneri juaj do të jeni në gjendje të merrni vendime domethënëse së bashku.

   PESHORJA: Drejtësia

Ju te shenjes se Peshores , në vitin 2021 me kartën Tarot të Drejtësisë që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, në vitin e ri do të jeni në gjendje të ekuilibroni botën tuaj emocionale, ngjarjet do t'ju ndihmojnë të dilni nga ankthi i fortë, në të vërtetë do të jeni në gjendje të pushoni në një nivel psikologjik. Kohë të favorshme dhe hapje të menjëhershme emocionale do t'ju ndihmojnë të dilni nga dyshimi, në kontaktet dhe diskutimet tuaja do të gjeni të drejtën tuaj, do të ketë sqarime që do të japin zgjidhje rrënjësore. Nëse ndiheni të padrejtë hidhni hapin për të folur hapur, shmangni intversionin, do të jeni në gjendje të shpjegoni dhe gjeni kuptimin që prisni.

Në cështjet profesionale, koordinoni veprimet tuaja, përpjekjet tuaja do të ndodhin, ju do të gjeni shpërblimin që ju takon. Oferta juaj do të gjejë një përgjigje, nëse punoni në mënyrë krijuese me kolegët tuaj do të shihni se rezultati do të jetë i favorshëm jo vetëm për të gjithë, por edhe për ju individualisht. Kohë të favorshme do t'ju japin mundësinë për të korrigjuar zgjedhje që kanë rezultuar të pasuksesshme, ngjarjet do t'ju ndihmojnë të dalloni bashkëpunimet tuaja. Terreni do të jetë i përshtatshëm që sugjerimet tuaja të dëgjohen, të flasin qartë, të argumentojnë dhe të jeni në gjendje të fitoni interes.

Në cështjet profesionale, në rast se jeni të ndarë ose luftoni me partnerin tuaj, rruga është e hapur për rilidhjen, do të ketë mundësinë e diskutimeve që do të sjellin sqarime emocionale. Nëse jeni të lirë dhe kërkoni një fillim të ri, rruga do të hapet për njohje të reja, nuk do të ju mungojnë komplimentet dhe fjalët e ngrohta. Viti i ri do t'ju japë mundësinë për të kompensuar kohën e humbur, ngjarjet do të jenë me fat, do të ndiheni të justifikuar për përpjekjet tuaja.

   AKREPI: Arma

Për akrepat, në vitin 2021 me kartën Tarot të armës që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, punët tuaja të përditshme do të jenë në gjendje të marrin drejtimin që dëshironi, në fakt kontrolli do të jetë në duart tuaja. Në një nivel të përgjithshëm zhvillimet do të varen nga vendimet tuaja, ju do të jeni udhëzuesi i situatave. Ju do të keni mundësinë të evoluoni dhe t'i jepni një shtysë të re jetës suaj, ajo që duhet të bëni është të stabilizoni pikëpamjet tuaja, të merrni nisma dhe përgjithësisht t'i jepni një shtysë dinamike ngjarjeve. Në një nivel psikologjik, hidhni hapin për të analizuar botën tuaj të brendshme, përpiquni të kuptoni dhe sqaroni me veten tuaj saktësisht atë që dëshironi jo vetëm nga e tashmja, por edhe nga e ardhmja juaj.

Në cështjet profesionale, në vitin e ri, në çështjet e punës dhe natyrës profesionale, nuk do të mungojnë mundësitë e reja, do të ketë hapje që do t'ju japin mundësinë për të drejtuar punët dhe bashkëpunimet tuaja. E gjitha do të varet nga mënyra se si i trajtoni marrëdhëniet, propozimet dhe marrëdhëniet, do të jetë e nevojshme të veproni menjëherë pa vonesë. Në raste frenimesh, do të ishte mirë të depërtoni në botën tuaj të brendshme, të identifikoni dobësitë tuaja dhe të përpiqeni të dalloni mënyrën tuaj të të menduarit. Ju jeni thirrur të përfitoni menjëherë nga hapjet që do të shfaqen, do të ketë mundësi që do t'ju ndihmojnë të përmirësoheni.

Në cështjet sentimentale, ju do të jeni në gjendje të udhëzoni kontaktet me personin që ju intereson dhe në rast se synoni përkushtim do të jeni në gjendje të arrini rezultatin e dëshiruar. Për beqarët, perspektiva e një njohjeje të re do të jetë e hapur, do të shoqëroheni me një person që do të fitojë interesin tuaj, megjithatë zhvillimi do të varet nga aspiratat tuaja. Manifestoni, afrohuni dhe lëvizni me një humor të çliruar, sepse ngjarjet do t'ju japin mundësinë për të rinovuar jetën tuaj personale. Të zhgënjyerit do të kenë mundësinë të fshijnë marrëdhëniet e vjetra, të vendosin një person të ri në jetën tuaj dhe vendimet tuaja do të përcaktojnë rrjedhën tuaj të mëtejshme.

   SHIGJETARI: Kriza

Ju shigjetarë, në 2021 me kartën Tarot të Krizës që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, në vitin e ri ngjarjet do t'ju bëjnë të kuptoni cilat janë dobësitë tuaja, cilat gabime janë bërë nga ju dhe çfarë duhet të bëni për t'i ndryshuar ato. të dhëna negative. Emocionalisht dhe psikologjikisht mund të ketë shqetësime, është e mundur që të ndodhin ngjarje që do të trondisin strukturën tuaj emocionale. Ju jeni thirrur të përqendroheni në anën optimiste të situatës, në mënyrë që të krijoni një bazë të dhënash të re duhet të ketë një lloj reforme të brendshme dhe në thelb do të duhet të merrni vendimin për të diferencuar mënyrën tuaj të të menduarit.

Në cëshrjet profesionale, në vitin e ri do të jetë e nevojshme të liroheni nga iluzionet dhe të eleminoni negativitetin, vetëm atëherë do të jeni në gjendje të kaloni në një nivel profesional. Ato mund të tingëllojnë ndryshe nga ato që keni në mendje, por ata do të kenë potencialin për të çuar karrierën tuaj një hap më tej. Ju do të duhet të jeni të përgatitur, do të duhet të merrni vendime kuptimplota, pezullimet dhe vonesat nuk do të funksionojnë në favorin tuaj. Kushtet mund të jenë stresuese, por rezultati do të jetë pozitiv për sa kohë që jeni në gjendje të lëvizni në mënyrë metodike dhe në një mënyrë të koordinuar.

Në cështjet sentimentale, ka mundësi që të ndodhin ngjarje që do të trondisin bazën tuaj emocionale, ju mund të ndryshoni mendimet dhe aspiratat tuaja për personin që ju intereson. Ju nuk do të humbisni ngjarjet dhe surprizat e papritura që do t'ju shtyjnë drejt vendimeve të reja. Në rast se mendoni se marrëdhënia në të cilën jeni është toksike dhe nuk mund t’ju ​​kënaqë, do të keni mundësinë të ndryshoni të dhënat dhe të largoheni nga njerëzit që janë intolerantë ndaj jush. Përpunoni informacionin dhe faktet dhe madje edhe nëse disa ngjarje ju duken negative në fillim, në proces ato mund të çojnë në një rezultat pozitiv.

   BRICJAPI: Perandori

Për bricjapët, në vitin 2021 me kartën Tarot të Perandorit që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, në vitin e ri duhet t'i kushtoni vëmendje qëndrimit tuaj, komplekseve tuaja të brendshme, si dhe ndikimeve që merrni ose nga persona ose nga rrethanat. Ju do të jeni në gjendje të dominoni dhe drejtoni ngjarjet. Sidoqoftë, zhvillimi pozitiv do të kërkojë vetë-njohje dhe vetë-kontroll. Ju duhet t'i kushtoni vëmendje të madhe vendimeve dhe deklaratave tuaja, në rastet kur jeni të detyruar të bëni premtime, duhet të jeni në gjendje t'i mbani ato. Zhvillimet do të jenë detyruese, ato do të përcaktohen kryesisht nga aspiratat dhe dëshirat tuaja, kështu që veprimet tuaja duhet të mendohen shumë mirë.

Në cështjet profesionale, në vitin e ri, në thelb do të krijoni vetë kushtet dhe perspektivat, zhvillimi do të jetë vendimtar dhe do të vazhdojë në përputhje me pritjet tuaja. Ju jeni thirrur të theksoni çështjet e punës dhe financiare, vonesat dhe shtyrjet do t'ju krijojnë probleme, kështu që do të jetë e nevojshme t'i shmangni ato. Koordinoni veprimet tuaja, lëvizni në mënyrë metodike dhe në mënyrë të organizuar, sepse nëse bëhen gabime dhe ka rezultate negative, përgjegjësia do të jetë më shumë e juaja sesa e të tjerëve. Udhëheqja juaj do të dalë në sipërfaqe, ju do të keni aftësitë për të menaxhuar dhe organizuar një përpjekje kolektive.

Në cështjet sentimentale, në mënyrë që të jeni në gjendje të stabilizoni jetën tuaj personale, duhet të keni aspirata specifike, mund t'ju duhet të sqaroni me veten nëse qëllimi juaj është një marrëdhënie e qëndrueshme ose kontakte të rastësishme. Ju do të jeni mjeshtri i vendimeve tuaja, prandaj do të jetë e nevojshme të depërtoni në botën tuaj të brendshme për të kuptuar se çfarë kërkoni dhe çfarë është më e mira për ju. Nëse mbani një lidhje dhe qëllimi është të zyrtarizoni, përpiquni të lëvizni të relaksuar, do të jetë e gabuar nëse krijoni situata stresuese. Hapjet do të jenë pozitive, megjithatë, do t'ju kërkojë të veproni me maturi, të shmangni ekzagjerimet dhe prirjet autoritare.

   UJORI: Fuqia

Ujori, në vitin 2021 me kartën Tarot të Fuqisë që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, në vitin e ri do të jeni në gjendje të nxirrni në pah anën dinamike të personalitetit tuaj, karakteristikat tuaja do të jenë vetëbesimi dhe optimizmi. Në një nivel të përgjithshëm do të jeni në gjendje të përballeni me dhënien e një rezultati të kënaqshëm, në thelb do të lini pas pezullimet, do të jeni në gjendje të trajtoni punët e jetës tuaj të përditshme drejtpërdrejt. Psikologjikisht do të jeni në gjendje të freskoni veten, do të theksoni argëtimin dhe argëtimin tuaj, do të ketë njohje që do t'ju ndihmojnë të dilni nga intversioni. Kushtet do të jenë të favorshme për ndryshime dhe diferencime, vendimet që do të merrni do të jenë vendimtare.

Në çështjet profesionale do të jeni në gjendje të dalloni marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja. Pasqyra që do t'ju dallojë do t'ju ndihmojë të shmangni kurthet dhe veprimet sipërfaqësore. Kërcimet tuaja do të jenë metodike dhe të organizuara, rreziqet që do të ndërmerrni do të jenë në tokë, ju do të jeni në gjendje të kuptoni rreziqet, veçanërisht ato financiare. Në rast se jeni duke kërkuar një punë të re ose dëshironi të ndryshoni pozicionin tuaj do të keni mundësinë të bindeni me talentet dhe aftësitë tuaja, do të jeni në gjendje të dalloni të dhënat.

Në cështjet sentimentale, mënyra se si pretendoni atë që dëshironi do të jetë mjaft dinamike. Pavarësisht nëse qëllimi juaj është rilidhja ose një njohje e re, ju do të keni një mënyrë t'i afroheni me një rezultat pozitiv. Nxirrni në sipërfaqe anën diplomatike të personalitetit tuaj, lëvizni me lehtësi, do të jeni në gjendje të përballeni me probleme dhe të shfrytëzoni mundësi të reja. Karakteristikat tuaja do të jenë vetëkontrolli dhe kontrolli i brendshëm, do të jeni në gjendje të rregulloni impulsivitetin tuaj dhe të shmangni ekzagjerimet.

   PESHQIT: I çmendur

Ju Peshqit, në vitin 2021 me kartën Tarot  që korrespondon me shenjën tuaj të zodiakut, do të jetë e nevojshme që në vitin e ri të jeni në gjendje të rregulloni tendencat tuaja të brendshme, entuziazmi dhe optimizmi nuk duhet t'ju çojnë në ekzagjerim. Studioni shumë mirë mundësitë dhe perspektivat, do të ekzistojë rreziku që impulsiviteti juaj t'ju shtyjë drejt veprimeve dhe vendimeve të nxituara. Do të keni tendencë të dëshironi të vraponi hapat tuaj, megjithatë veprimet spazmatike do t'ju çojnë drejt gabimeve që mund të jenë të vështira për t'u korrigjuar më vonë. Morali juaj do të rritet, ju do të bëni shumë mirë për të shfrytëzuar mundësitë, megjithatë që rezultati të jetë pozitiv veprimet tuaja duhet të jenë të menduara dhe të koordinuara.

Do të shfaqen mundësi të reja profesionale, do të keni mundësinë të evoluoni, t'i jepni një shtysë krijuese karrierës suaj dhe jetës suaj profesionale në përgjithësi. Pezullimet zhduken dhe ju do të jeni në gjendje të veproni menjëherë, megjithatë kini kujdes të mos merrni vendime të nxituara. Planet dhe planet tuaja duhet të jenë në nivele të arritshme, ndërsa do të jetë e nevojshme të shmangni optimizmin e tepruar dhe ekzagjerimin. Kujdes nga tendenca për tu zbukuruar dhe idealizuar, mbaj arsyetimin tënd të bazuar.

Në cështjet sentimentale, në vitin e ri do të keni mundësinë për një fillim të ri, të zhgënjyerit do të jenë në gjendje të fshijnë të kaluarën negative dhe të vazhdojnë me një humor më të ripërtërirë. Nëse dashuroheni, eksitimi do të jetë i fortë dhe do ju japë shtysë për të lëvizur në një mënyrë disi të pazakontë. Kushtojini vëmendje impulsivitetit tuaj, duhet të shmangni ekzagjerimet, të përpiqeni të keni aspirata specifike. Rregulloni impulsivitetin tuaj, rezultati pozitiv do t'ju kërkojë përmbajtje dhe ekuilibër të brendshëm. Nëse keni një marrëdhënie afatgjatë mund të ndiheni të shtypur, kushtojini vëmendje vendimeve që merrni, sepse ato do të kenë ndikim në të ardhmen tuaj.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu