Numri i fatit 9

25/02/2018

Fokusi – Mësimi kryesor:

Mësimi ka ardhur për të asimiluar personin me këtë rrugë është që të mësojnë të japi pa pritur shpërblim apo falënderim. Duhet të mësoni të jepni dorëheqje dhe të tërhiqeni gradualisht nga bota e përditshme e njerëzve,për të pastruar veten dhe për të lëvizur më qellim për të ndihmuar botën.Ai duhet të mësojë të humbasë veten brenda terësisë dhe të jetë burim energjie për pjesën tjetër.

 

♦Karakteristikat e personit:

♦interesim për të tjerët

♦mjaft shoqëror

♦i mirë

♦tolerant

♦idealist

♦romantik

♦i do njerëzit dhe idetë me thellësi dhe pasion

♦i ndjeshëm

♦aftësi krijuese

 

⇒Pikat që duhën shikuar dhe që të vijnë në balancë:

⇒ambicja

⇒dëshira për më shumë ne çdo gjë

⇒endërrimtar dhe duke i distancuar nga ana praktike e bamirësisë dhe ndihmës.

Shiko gjithashtu