Numerologjia Shkurt 2019

01/02/2019 to 28/02/2019

Numerologjia Shkurt 2019

Numri i muajit :5

Nuk ka asgjë më të bukur sesa ngrohtësia dhe shoqëria që marrim nga marrëdhëniet tona personale, nga miqtë, familja, lidhja jonë sentimentale ... Edhe nëse jeni të vetmuar, nëse shikoni përreth, është një nga njerëzit tuaj, që na ndjen dhe është pranë nesh për të na dhënë dashurinë e tij të pakufizuar! Me këto mendime do të fillojë Shkurti2019, i cilipritet të jetë muaji më i nxehtë dhe i favorizuar i vitit.

Numri i Shkurtit 5

Shifra që përfaqëson tendencat e përgjithshme të Shkurtit që rezultojnë nga shuma e muajit (2) dhe viti në të cilin jemi (2019) është 5.

Në dashuri do të ketë favor!

Ky numër e kthen interesin tuaj në fushën e marrëdhënieve, por edhe thelbin. Numerologjia parashikon që do të krijohen marrëdhënie të reja romantike, do të ketë bashkim, ndërkohë shumë do të mendojnë dhe formalizojnë një lidhje! Fund pasioneve dhe gabimeve, kohë për substancë dhe ... restaurim!

Në profesion dhe në financat, jepen zgjidhje!

Shumë herë jeni në një dilemë, konfuzion, por edhe probleme në profesionin tuaj ... Aty ku këshillat ose mendimet e një personi mund të na ndihmojnë vërtet!Këtë muaj, shumë prej tyre do të mbështeten në biznesin tuaj, nëpërmjet partneriteteve ose ndihmës që do të pranojmë nga njerëz që me të vërtetë do të jenë në gjendje të na japin një zgjidhje ose një propozim që do të na lehtësojë! Financiarisht muaji po favorizon marrëveshje të reja.Astrologu.al ju ofron parashikime mujore numerologjike për muajin Shkurt. Gjeni numrin tuaj personal të ditëlindjes (p.sh. ditën e ditëlindjes tuaj) dhe shikoni parashikimin tuaj personal të numerologjisë.

Si mund ta gjej numrin tim personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin personal të Diellit tuaj, mjafton të shtoni shifrat e ditës dhe muajin që keni lindur. Nëse shuma që rezulton është dy shifror atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shtoni ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që ne shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin e lindur 29/12 është 5.

Parashikimi numerologjik për Shkurt 2019

Numri personal 1

Të përgjithshmet:

Miqësore dhe erotike muaji Shkurt vjen për t'ju dhënë optimizëm, gëzim dhe shumë hapje dhe mundësi, përmes njogjeve dhe rrjeteve! Këtë muaj do të jeni vazhdimisht në lëvizje, do të jeni në kontakt me njerëz të rëndësishëm, do të jeni dakord, do të gëzoni komunikimet më thelbësore që do t'ju japin frut! Miqtë e rinj dhe aktivitetet e reja tani po fillojnë!

Dashuria:

Qëndrueshmëria në jetën tuaj emocionale fillon të kaloj dhe ky Shkurti fillon përsëri të rrjedhë në dashurinë tuaj! Jeni në një marrëdhënie? Prisni partnerin tuaj të shprehë dëshirën e tij, të konfirmojë ndjenjat e tij, dhe të afroheni më shumë përmes bisedave, daljeve apo edhe një udhëtimi që bëni! Nuk jeni në një lidhje? Muaji ju favorizon për flirtim dhe njohje ... Një romancë mund të filloj nga interneti ose nga një mbrëmje jashtë!

Karriera dhe financat:

Shkurti nuk mund të jetë muaji më i qëndrueshëm për biznesin dhe financat tuaja, por ju jep mundësi të shkëlqyera për zgjerim. Këtë muaj do të keni lajme të këndshme rreth punës dhe çështjeve financiare që ishin në pritje. Ju do të bëni një marrëveshje ose do të planifikoni një udhëtim për një vend pune. Financat, kanë mundësi rritëse!

Numri personal 2

Të përgjithshmet:

Nevoja juaj për stabilitet, ngrohtësi dhe më shumë momente personale të familjes do të jetë shumë më e lartë këtë Shkurt! Do të merreni më shumë për çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj, familjen tuaj, pasurinë tuaj personale dhe ndonjëherë preferoni të relaksoheni në shtratin tuaj, së bashku me bashkëshortin tuaj, në vend që të dilni jashtë! Në të njëjtën kohë, do të vendosni një program në dietën tuaj, si dhe gjithçka që keni lënë pas dore kohët e fundit ...Dashuria:

Logjika fillon të ndërhyjë këtë muaj në jetën tuaj emocionale dhe tani e dini mirë se duhet të shikoni më seriozisht të ardhmen dhe perspektivën e marrëdhënies tuaj ... Jeni në një lidhje? Ju bëni llogarinë tuaj dhe merrni vendime serioze, të cilat madje mund të jenë martesa ose formaliteti! Nuk keni një lidhje? Ndryshojnë standardet tuaja në marrëdhënie, dhe po filloni të përballeni ndjenjat tuaja më realisht.

Karriera dhe financat:

Shkurti është muaji ideal për zhvillimin e profesionit dhe financat tuaja! Hapat e rëndësishëm të stabilitetit po zhvillohen për t'ju kënaqur, edhe nëse keni nevojë të punoni orë më të gjata! Oraret e punës, por edhe zotimet tuaja financiare, ju bëjnë të ndiheni më të qetë!

Numri personal 3

Të përgjithshmet:

Erdhi momenti për përmbysjen e madhe, ndryshimin e madh, por edhe surprizën! Këto 3 fjalë kyçe karakterizojnë trendin e përgjithshëm të muajit Shkurt për ju! Këtë muaj do të ndryshoni diçka në jetën tuaj ... Mund të ndryshoni shtëpi, punë, apo edhe në marrëdhënie! E vetmja gjë që është e sigurt është se të dhënat rreth jush janë të formësuara në mënyrë të ndryshme, gjë që ju ngre dhe ju ndihmon!

Dashuria:

Dashuria fshin gjithçka, mendime,ndjenja edhe shumë herë dhe marrëdhënie që mund të jenë të gjata! Shkurt ka ndryshime erotike që nuk do t'ju zhgënjejnë, por ... ju do t'i shijoni ato! Jeni në një lidhje? Zemra juaj po fillon të godas përsëri nëse është me partnerin tuaj tashmë ekzistues ose me një person të ri, do të tregohet nga shuma numerike e juaj! Jeni në një marrëdhënie? Personi i ri vjen në jetën tuaj në mënyrën më të çuditshme ...

Karriera dhe financat:

Ide dhe sugjerime të reja, origjinale, përtërini dhe rimishëroni kreativitetin tuaj dhe shpresën për karrierën tuaj profesionale! Këtë muaj, mund të merreni me një pjesë tjetër nga ajo që kishit deri më sot. Cilado qoftë ndryshimi që do të përjetoni në profesio, me siguri do të jetë mirë për të ardhmen e karrierës suaj dhe financat tuaja! Ekonomia favorizon investimet e mençura që do të kenë fitim!

Numri personal 4

Të përgjithshmet:

Shkurti është muaji që do të afroheni me afër dëshirave tuaja dhe të njerëzve që janë të rëndësishëm në jetën tuaj! Ju do të kuptoni nevojat, dëshirat dhe ndjenjat që deri tani nuk keni qenë të qartë ... Ju do të prisni zakonet e vjetra të këqija, do largoheni nga situata të pakëndshme dhe njerëzit e djeshëm dhe do të ngrohni klimën e familjes tuaj ose marrëdhëniet personale!

Dashuria:

Kompromisi, restaurimi dhe bilanci janë tri koncepte të rëndësishme për jetën tuaj emocionale këtë Shkurt! Nëse jeni në një marrëdhënie, do të hyni n vendin e bashkëshortit tuaj, do të justifikoni disa situata dhe do të përpiqeni të qetësoni klimën në lidhjen tuaj, duke bërë tërheqje për të ruajtur ekuilibrin dhe do t’ja arrini qëllimit mirë. Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, sigurohuni që të hapeni më shumë, të lini veten më të lirë, shprehni atë që dëshironi, dhe afrohuni me një njeri që tashmë e dini, por nuk e lini t'ju afrohet!

Karriera dhe financat:

Me përgjegjësi dhe organizim të mirë, do të jeni në gjendje të vendosni biznesin tuaj dhe financat në një rrugë më të mirë! Gjatë muajit Shkurt do të ketë njerëz që do t'ju tregojnë besim në një projekt profesional dhe me të cilin mund të keni një bashkëpunim shumë të mirë! Në financat, nuk ka ndryshime të veçanta, por Shkurti ju jep mundësinë për të zgjidhur detyrimet.

Numri personal 5

Të përgjithshmet:

Asgjë nuk ndodh rastësisht, kjo është diçka që do ta kuptoni mirë këtë Shkurt! Muaji i dytë i vitit është fatale dhe shumë i rëndësishëm ... Intuita juaj do t'ju japë mesazhe të rëndësishme për të tashmen dhe të ardhmen dhe do t'ju ndihmojë të kapërceni çdo gje të keqe! Në të njëjtën kohë këtë muaj  vendosni të kushtoni vetes vetëm atë që është e vlefshme .

Dashuria:

Ndjenjat tuaja po kalojnë një periudhë problematike këtë Shkurt! Ju mendoni se diçka nuk ju mbulon, se diçka nuk po shkon aq mirë sa duhet, ju ndoshta ndiheni të vetmuar! Tregoni durimin tuaj dhe merrni kohën tuaj ... Nëse jeni në një marrëdhënie, do të ketë distancë nga bashkëshorti juaj! Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, ka disa situata të së djeshmes, tani do të kuptoni që më në fund duhet të kaloni!

Karriera dhe financat:

Këtë muaj, ju keni një ndjenjë intensive të lodhjes në profesionin tuaj, ndërkohë financat tuaja janë të mundimshme! Zgjidhja nuk është të dorëzoheni por as për të dëshpëruar! Duke i kushtuar më shumë kohë punës tuaj dhe zgjidhjes së çështjeve të kaluara, do të jeni në gjendje të përballoni stanjacionet profesionale dhe ekonomike që me siguri do t'ju shqetësojnë ...

Numri personal 6

Të përgjithshmet:

Shkurti është një muaj shumë i rëndësishëm për jetën tuaj personale dhe mbi të gjitha për zhvillimin profesional dhe financiar! Shumë nga përpjekjet që keni bërë deri më tani do të arrijnë vendin dhe tani do të shijoni frytet e tyre! Muaji mund të jetë plot me kërkesa, ankth dhe mbingarkesë, por fitimet që merrni do të jenë të mëdha! Marrëdhëniet tuaja personale do të bëhen zbulesa të rëndësishme ... Njerëzit që e konsiderojnë veten "aleatë" mund të jenë "armiq", ndërkohë disa që besojnë si "armiq" do të jenë "aleatë"!

Dashuria:

Jeta juaj emocionale po shpërthen me dashuri dhe pasion intensive, momentet që gëzoni do ju përtërijnë! Pas një kohe të gjatë do të ndjeni dashuri intensive dashurie, e cila do ju nxisë dhe t'ju tërheqë për të ndjekur synime të reja erotike! Nëse jeni në një lidhje, nxirrni zemrën nga xhelozia dhe dyshimet dhe shijoni momentet me zë të lartë të dashurisë me bashkëshortin tuaj! Nëse nuk jeni në në lidhje ... thoni dashurisë që pushton tani në jetën tuaj!

Karriera dhe financat:

Arritjet kryesore vijnë në biznesin dhe financat tuaja! Shkurti ju jep fitore në ndeshjet që keni dhënë në të kaluarën dhe shpërblimi që merrni tani është promovimi profesional dhe rritja ekonomike! Kontakti juaj me individë të rangut të lartë do t'ju ndihmojë në dallimin e mëtejshëm profesional! Ju jeni me fat!

Numri personal 7

Të përgjithshmet:

Shkurti është muaji që ju jep përmbushjen e planeve personale dhe krijon kushtet e duhura për të bërë një fillim të ri në marrëdhëniet e rëndësishme të jetës suaj! Në ditët e Shkurtit ju do të bëni llogarinë tuaj, matni atë që ia vlen dhe ajo duhet të qëndrojë pranë jush dhe do të gjeni përsëri fuqinë e fshehur brenda jush! Kushtet do t'ju detyrojnë të mbyllni një kapitull të së kaluarës që tashmë dinit se ishte përfunduar!

Dashuria:

Çdo gjë tregon se keni arritur një fazë ku duhet të bëni një fillim të ri në ndjenjat tuaja! Megjithatë, duket se nuk keni dëshirë për diçka të re, por doni të vazhdoni të mbani të vjetrën .... Nëse jeni në një marrëdhënie, këtë muaj duhet të kuptoni se çfarë është e mirë për ju dhe partnerin tuaj dhe për të marrë vendime! Nëse nuk keni një marrëdhënie, mos prisni të ktheheni ... Thuani "po" për flirtimin e ri që do të dalë!

Karriera dhe financat:

Ju mbyllni punët në pritje profesionale dhe financiare që besoni se nuk do të përfundojnë kurrë! Këtë muaj e menaxhoni atë që menduat se nuk mund ta bëni ... Ndryshimet që do të ndodhin me ndjenjat tuaja do t'ju ndihmojnë të bëni një fillim të ri shumë të rëndësishëm muajin tjetër ... Financat tuaja, mund t'i menaxhoni më lehtë !

Numri personal 8

Të përgjithshmet:

Shkurti ka filluar premtime, por gjithashtu mundësi të rëndësishme për ndryshime të mëdha! Gjithçka rreth jush po ndryshon dhe formësohet nën kushte të reja, gjë që ju jep entusiazëm! Frymëzimi, zgjuarsia dhe vendimet e shpejta do t'ju ndihmojnë të arrini qëllime të rëndësishme! Ekzagjerimi, nervozizmi dhe egoizmi do problematizojnë marrëdhënien tuaj me njerëzit tuaj të afërt.

Dashuria:

Ju doni të gëzoni dashuri pa kufizime, dhe këtë Shkurt luani në ndjenjat tuaja dhe ju jeni të konfirmuar! Nëse jeni në një marrëdhënie, prisni të jeni të copëtuar mes jush dhe partnerit tuaj, sepse nuk do të pranoni sugjerime ose shtypje, por do të ndiheni rutinë dhe do të doni të bëni revolucionin tuaj! Nëse nuk keni një marrëdhënie, përgatisni për një njohje të papritur me perspektiva të mira!

Karriera dhe financat:

Profesioni juaj këtë Shkurt do të ketë zhvillime. Një propozim i ri, një udhëtim ose një marrëveshje e re do të bëhet pika fillestare për një perspektivë të re në punën tuaj. Nuk është sekret që tani mund të bëni ndryshime të mëdha ose transkriptim në profesion! Në financat tuaja, ndërkohë të ardhurat tuaja po rriten, menaxhimi që bëni nuk do të jetë i miri, me rezultat të mbeteni me portofol bosh.

Numri personal 9

Të përgjithshmet:

Shkurti vjen për të rinovuar në thelb fushën e marrëdhënieve tuaja personale! Gjatë këtij muaji, të rinjtë hyjnë në jetën tuaj, ndërkohë jeni të lidhur në thelb me miqtë dhe familjen përmes ngjarjeve që do të ndërmjetësohen! Në të njëjtën kohë, mbështetja dhe mbështetja që do të jepni dhe merrni do t'ju bëjë të ndiheni se disa marrëdhënie që ekzistojnë në jetën tuaj janë shumë të rëndësishme. Në këtë proces, muaji do t'ju japë arsye për t'u ndjerë i sigurt dhe i qëndrueshëm!

Dashuria:

Shkurti është një muaj që ju jep dashuri, ngrohtësi dhe romancë në jetën tuaj emocionale! Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, atëherë ju dhe shoku juaj zhvilloni një lidhje thelbësore që ju ngjall! Nëse nuk keni një marrëdhënie, është koha për të gjetur gjysmën tjetër, me të cilën do të keni një kurs të përbashkët dhe të ardhme! Ndjenjat që do t'ju sjellë në jetën tuaj do të jetë e ndershme, e pastër, ndërkohë perspektivat midis jush do të jeni për stabilitet!

Karriera dhe financat:

Që nga fillimi i Shkurtit, partneritetet tuaja profesionale janë duke u zhvilluar, gjë që favorizon planet tuaja personale të punës! Ju do të merrni mbështetje profesionale nga njerëz miqësorë, të cilët do ta mbështesin disi punën tuaj! Financat fillojnë të balancojnë, ndërkohë disa para po vijnë në duart tuaja, që ju qetësojnë!

 

 

 

 

Shiko gjithashtu