Numerologjia Qershor 2019

01/06/2019 to 30/06/2019

Numerologji Qershor 2019 Numri mujor: 9

Vera fillon zyrtarisht fillimin e saj dhe Qershori hapet me dëshirën për dashuri, komunikim, argëtim, rrjet social dhe udhëtim!Në Qershor, na është dhënë mundësia që të kemi një mënyrë të lehtë të të menduarit dhe të vepruarit dhe natyrisht do të jemi në gjendje të largohemi nga rutina që rregullon jetën tuaj të përditshme, duke gjetur mënyra të reja për të lëvizur mirë, por edhe për ta vënë jetën tuaj në një rrugë të re!

Numri 9 që përfaqëson klimën e përgjithshme të Qershorit,duket se këtë muaj do ketëbisedime, takime, marrëveshje dhe pajtimet!Është një periudhë që ne do të bëjmë, por gjithashtu do të pranojmë propozime, ndërkohë vala e optimizmit do na freskojë për mirë dhe do na japë  ajër tjetër, shumë më të këndshëm në jetën tonë të përditshme.

Këtë muaj do të dalin disa njohje të reja, miqësi, por do të zhvillohen romanca të reja erotike,por që do të ketë një karakter kryesisht platonik. Gjendja juaj për flirtim do jetë e lartë dhe shumë do të gjejnë mënyra shumë të zgjuara për të shprehur interesin e tyre për personin që do i kenijoshur!

Në fushën profesionale dhe financiare,Qershori jep mundësinë për të zgjeruar horizontet dhe mbështetjen, nëpërmjet njohjeve dhe kontakteve. Në të njëjtën kohë, lehtëson nënshkrimin e kontratave me kushte më të mira.

Në dashuri,Qershori është një muaj i lumtur që mund të sjellë miqësi më të ngushta përmes daljeve të këndshme ndërkohë beqarët do të kenë mundësinë të zhvillojnë njohjet e tyre dhe të shijojnë flirtimin!

Astrologu.al ju ofron parashikimin mujor numerologjik për muajin Qershor.

Gjeni numrin tuaj personal të ditëlindjes (p.sh. ditëlindjen tuaj) dhe shikoni parashikimin tuaj personal të numerologjisë.

Si mund ta gjej numrin tim personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin personal të Diellit tuaj, vetëm shtoni shifrat e ditës dhe muajin që keni lindur. Nëse shuma që rezulton është dy shifror, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shtojmë ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që do shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin e lindur 29/12 është 5.

Numri personal 1

Të përgjithshmet:Qershori do të tregoj se do jetë një nga muajt më të kërkuar dhe të zënë të vitit për ju! Kërkesat rreth jush do të rriten dhe mund të ndiheni të zhgënjyer, sepse koha juaj e lirë do të jetë jashtëzakonisht e kufizuar.Dëshira juaj për ndryshim dhe rinovim do të jetë dominues, kështu që do të bëni disa përmirësime në hapësirën tuaj personale, si dhe në marrëdhëniet tuaja personale!Para/Karriera:Duke punuar vetëm ju do të bini këtë muaj, pasi detyrimet do të jenë të mjaftueshme dhe do të përpiqeni për të vënë çdo gjë në një rregull!Programi juaj do të jetë i ngarkuar, por perspektivat e hapura para jush janë mjaft të rëndësishme dhe të favorshme. Ekonomia do të jetë e kufizuar.Dashuria:Ka ardhur koha për ta përballuar më seriozisht jetën tuaj sentimentale ...Nevoja juaj këtë muaj do të jetë për të stabilizuar një marrëdhënie ose për të bërë një lidhje serioze ... Por mos e shtyni veten në vendimet që më vonë mund të provohen të jenë përtej mundësive tuaja.

Numri personal 2

Të përgjithshmet:Qershori është muaji i surprizave dhe ndryshimeve të papritura që sjellin në jetë ajrin e ripërtëritjes dhe novacionin.Sa do ë të bëni një program të mirë, gjithmonë do të ndodhë diçka e papritur që do t'ju prishë. Në përgjithësi, megjithatë, ky muaj do të jetë shumë dinamik por edhe aventureske, i cili do t'ju nxjerr jashtë rrjedhës së zakonshme që keni pasur deri më tani!Para/Karriera:Disa zhvillime të papritura që do të ndodhin në vendin tuaj të punës do t'ju bëjnë të lëvizni menjëherë për të konsoliduar vazhdimisht rrjedhën e planeve tuaja të biznesit.Është një muaj që mund të tregoni talentet tuaja profesionale dhe mund të lëvizni për të bërë marrëveshje të reja që më vonë do të kryhen.Sa i përket financave, duhet të mendoni shumë mirë para se të bëni ndonjë investim ose blerje, sepse entuziazmi juaj i tepruar do t'ju çojë në gabime.Dashuria:Një dashuri e zjarrtë dhe momentet e gëzimit erotik, si dhe çmenduri, është mbajtur për ju në muajin e parë të verës!Zemra juaj rreh përsëri në ritmin e dashurisë, por duhet të mbani mbrapa disa momente dhe të vendosni mbi të gjithë logjikën në mënyrë që të mos bëni gabime ...

Numri personal 3

Të përgjithshmet:Qershori është një muaj fuqizimi dhe stabilizimi për fushat kyçe të jetës suaj. Do arrini të të kuptoni më mirë nevojat tuaja, por edhe se si të lëvizni për të arritur qëllimet kryesore që keni vendosur në të kaluarën!Në të njëjtën kohë, do ju jepet mundësia këtë muaj për të lënë mbrapa momentet e pakëndshme të së kaluarës.Para/Karriera:Tani është koha për të përfunduar biznesin tuaj dhe penduljet financiare, si dhe për të vendosur të shtëna të reja që do t'ju ndihmojnë në zgjerimin tuaj personal!Qershor është një muaj pozitiv për zhvillimet që keni në biznesin tuaj dhe kjo do të ketë një ndikim pozitiv në financat tuaja gjithashtu!Dashuria:Ndjenjat tuaja po testohen, ndryshohen, bëhen më thelbësore dhe më të qarta këtë Qershor. Partneri juaj do të kërkojë miqësinë tuaj, por do të dëshirojë diçka më shumë nga ju ... angazhimin e plotë dhe të vërtetë!Sa për ju që nuk jeni në një lidhje, ky muaj ju jep mundësinë për të lënë të kaluarën pas jush, në mënyrë që të bëni një fillim të ri.

Numri personal 4

Të përgjithshmet:Zhyteni në mendimet tuaja, bëni llogarinë tuaj, matni aspektet pozitive dhe negative të situatës që po përjetoni gjatë kësaj periudhe dhe përqendroheni në gjetjen e një zgjidhjeje për subjektin tuaj! Merrni kohë për veten tuaj dhe mos u ngutni për t'u përballur me situata, ndërkohë nuk jeni gati për të!Para/Karriera:Në një klimë të butë do të lëvizë këtë muaj puna tuaj, pasi është e qartë se keni vënë në rregull karrierën tuaj dhe çdo gjë është në rrugën e tyre. Nuk do të ketë zhvillime të papritura as të pakëndshme!Sa i përket financave tuaja,  duhet të bëni një planifikim më të mirë, ndërkohë është e sigurtqë do të kufizoni veten në mënyrë të konsiderueshme në mënyrë që të zgjidhni shpenzimet e së kaluarës.Dashuria:Nostalgjia e momenteve që keni jetuar dhe kaluar, do t'ju sjellë në fushën e ndjenjave tuaja!Mendimet, ankesat, dobësitë dhe pasionet bejnë parti në mendjen tuaj dhe ju keni nevojën për të izoluar, menduar dhe për të parë se çfarë do të bëni nga sot e tutje!Një largim nga personi që ju intereson është në planet të këtij muaji, por do të jetë e rastësishme!

Numri personal 5

Të përgjithshmet:Ka ardhur koha që të shijoni frytet e përpjekjeve tuaja, të gëzoni gjithçka që keni berë deri tani dhe të shpërbleheni për telashe, por edhe privimet që ju i keni imponuar vetes!Qershori është një muaj pozitiv për çështjet praktike, financiare dhe materiale ... por mos lini menjanë dhe ndjenjën!Para/Karriera:Disa plane biznesi do të kenë sukses, do të marrin çdo gjë dhe ju do të jeni të kënaqur për të! Por në të njëjtën kohë, do të jepen disa mundësi të reja për zhvillim profesional, të cilat duhet menjëherë të shfrytëzoni!Diplomacia juaj do t'ju ndihmojë në çdo bashkëpunim! Sa i përket financave tuaja, ky muaj është veçanërisht i favorizuar nga transaksionet!Dashuria:Dashuri e fortë do t'ju dallojë gjatë gjithë muajit Qershor, por ndjenjat tuaja do të jenë mjaft konfuze dhe nuk do të dini se çfarë është përfundimisht ajo që ju doni apo çfarë kërkoni.Një çështje dashurie që mbështetet shumë në seks, sesa në emocione, do t'ju ndihmojë të ikni dhe të dilni mirë, por tani për tani, klima e jetës tuaj sentimentale nuk është më aq e qartë!

Numri personal 6

Të përgjithshmet:Këtë muaj, do të jeni në gjendje të dalloni midis zhdukjes emocionale dhe paqëndrueshmërisë! Disa çështje të jetës suaj personale po arrijnë fazën e përfundimit dhe tani mendoni se keni bërë punën tuaj dhe duhet të shikoni të ardhmen ... shikoni përpara!Ky proces, ju ngut mjaft dhe shpesh, gjithashtu mund të krijojë një ndjenjë zhgënjimi!Para/Karriera:Planet profesionale dhe ëndrrat që do të bëni këtë muaj në lidhje me rrjedhën e biznesit tuaj dhe planet financiare nuk do të bazohen në mendime realiste.Ju duhet të punoni më të moderuar gjatë muajit për të shmangur mashtrimin. Kujdes ku e vendosni firmën tuaj dhe më mirë për momentin të mos investoni në asgjë të re!Dashuria:Ju jeni në një fazë kalimtare në të cilën duhet të merrni një vendim të rëndësishëm. "Do të vazhdoj apo të ndalem?" Kjo pyetje do të jetë në mendjen tuaj nëse jeni në një marrëdhënie ose ka ndonjë njohje në jetën tuaj!Mos nxitoni për të marrë përgjigje, sepse në fund të muajit do të dini shumë më mirë se ku shkelni, ku ndodheni por ku doni të përfundoni!

Numri personal 7

Të përgjithshmet:Një fillim i ri bëhet këtë muaj në jetën tuaj dhe kjo është diçka që ju mbush me gëzim, ngazëllim dhe padurim.Në Qershor, do të doni të parashtroni disa plane të reja personale, të pranoni mundësi të reja dhe të filloni të rrezikoni, kërkoni dhe të filloni ndonjë gjë që ka qenë e vështirë apo e pamundur deri më tani!Para/Karriera:Këtë muaj, punët tuaja do të zhvillohen dhe do të përpiqeni të arrini gjithçka, por do të merreni me disa gjëra në të njëjtën kohë dhe kjo është diçka që do t'ju pengojë.Në sektorin financiar, do të keni kënaqësinë të shijoni disa nga gjërat që ju janë privuar gjatë disa muajve të fundit, duke i kushtuar vëmendje kostove të panevojshme.Dashuria:Koha juaj do të jetë jashtëzakonisht e kufizuar këtë muaj dhe ndjenjat tuaja do të jenë në fazën e dytë! Kjo do të thotë se nëse jeni në një marrëdhënie, do të mohoni partnerin tuaj dhe gjithashtu do të dëgjoni disa ankesa për këtë!Sa për ju që nuk keni gjetur bashkëshortin tuaj, duhet të lëvizni pak më shumë në mënyrë drastike për të berënjohje të reja? Një romancë erotike në hapësirën tuaj të biznesit ka shumë mundësi të ndodhë, por nuk jau rekomandoj...

Numri personal 8

Të përgjithshmet:Ju dëshironi të arrini thelbin e gjërave, të merrni përgjigjet që keni kërkuar ... Në Qershor kërkoni sigurinë, stabilitetin, dhe besimin dhe vendosni të bëni hapa realë për të berë një hap më afër kërkesave të zemrës suaj .Para/Karriera:Paqëndrueshmëria do të ekzistojë në fushën tuaj profesionale dhe disa gjëra që ju janë dhënë, do të shihni se ato nuk mund të bëhen reale ...Mos u dorëzoni dhe shikoni pak më shumë vendimet dhe zgjedhjet tuaja!Sa i përket financave tuaja, nuk është koha ideale për të rrezikuar ose për të filluar një partneritet të ri që gjithashtu ka një transaksion financiar!Dashuria:Një muaj plot romancë, ëmbëlsi dhe emocion, hapet para jush! Do të zbuloni emocionet që kanë qenë të ruajtura deri më tani, ose egoizmi juaj nuk ju ka lënë ngjarjet, por njëkohësisht do të gjeni një përgjigje!Hëna është ideale për rinovimin e një marrëdhënieje nga ajo e vjetër, ose një çështje dashurie që nuk ka shkuar mire.

Numri personal 9

Të përgjithshmet:Vera fillon me një ritëm shumë të këndshëm për ju dhe Qershori është plot mundësi për argëtim, komunikim, koncerte dhe udhëtime, të cilat do të jenë jashtëzakonisht freskuese për psikologjinë tuaj!Tani është koha e duhur për t'u argëtuar dhe për të shijuar gjithçka që keni humbur në të kaluarën.Para/Karriera:Mjaft krijues do të jetë ky muaj për biznesin tuaj, pasi do të keni ide, sugjerime dhe zgjidhje që me të vërtetë do t'ju ndihmojnë të vendosni karrierën tuaj në një rregull!Sidomos partneritetet dhe kontaktet me jashtë janë veçanërisht të dobishme! Sa për financat tuaja, disa para do të vijnë tek ju, portë cilat do të zhduken, sepse do të keni tendencën ti shpenzoni!Dashuria:Qershori është një muaj ku mund të relaksoheni me bashkëshortin tuaj, të diskutoni gjithçka rreth marrëdhënies tuaj, të gjeni zgjidhje, të argëtoheni dhe të afroheni më afër.Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, atëherë mbani mend se do të ketë shumë njohje interesante, por është e qartë se do të mjaftojë këtë muaj kryesisht në flirtim!

 

 

 

 

 

Shiko gjithashtu