Numerologjia per muajin PRILL 2019

01/04/2019 to 30/04/2019

Numerologjia Prill 2019 Numri i muajit 7

Mjaft jeni mbyllur, jeni përbuzur, qatë, keni qenë në dëshpërim ... Këtë Prill, edhe pse sfidat nuk ndalen, do të gjeni një mënyrë për t'i shpëtuar dhe shijuar të gjitha gjërat e thjeshta dhe të përditshme që ju japin vitalitet, energji dhe mirëqenie! Pranvera e Prillit është plot me lajme, mesazhe, takime dhe rrjete shumë intensive! Shifra që përfaqëson tendencat e përgjithshme në Prill dhe i cili rezulton nga shuma e muajit dhe vitit, është 7. "Mesazhi" që na jep ky numër për në vazhdim të muajit është se përsosja dhe kompletimi i mendimeve dhe i planeve mund të arrihet këtë muaj nëpërmjet komunikimit! Përveç kësaj, ide të reja, mendime, propozime do të jenë rast për një vizion të ri të gjërave këtë muaj! Gjëja më e rëndësishme është se këtë muaj ju mundeni dhe do të arrini të ndryshoni taktikat në mënyrë që të gëzoni jetën tuaj përsëri!

 

 Prilli sjell njohje të reja në dashuri!

Ju mungon veprimi dhe flirtimi? Pastaj është e sigurt se këtë muaj do të dilni nga rutina juaj, do të argëtoheni, do të takoni një botë të re dhe do të flirtoni pa lënë logjikën për t’ju përcaktuar! Beqarët mund të takojnë një person me të cilin mund të ndajnë mendimet dhe idetë e përbashkëta, dhe do të krijojnë marrëdhënie që do të bazohen në komunikim shumë të mirë. Të angazhuarit do të jenë në gjendje të gjejnë rrugëdalje për të përmirësuar cilësinë e marrëdhënieve të tyre!

Në Prill do të bëhen shumë marrëveshje profesionale dhe financiare ...

Vendosja duket se po ndryshon për sektorët profesionalë dhe financiarë gjithashtu. Marrëveshjet shkojnë më shpejt dhe vendimet mbi çështjet financiare, burokratike dhe ligjore duket se marrin një formë më të shpejtë dhe më të favorshme! Disa do të kenë sukses edhe në momentin e fundit, për të gjetur një zgjidhje për rastet që përfshijnë borxhet ose problemet e biznesit!

Astrologu.al ju ofron parashikimet mujore të numerologjisë për muajin Prill. Gjeni numrin tuaj personal të ditëlindjes (p.sh. ditëlindjen tuaj) dhe shikoni parashikimin tuaj personal të numerologjisë.

Si mund ta gjej numrin tim personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin personal të Diellit tuaj, vetëm shtoni shifrat e ditës dhe muajin që keni lindur. Nëse shuma që rezulton është dy shifror, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shto ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin e lindur 29/12 është 5.

 

Parashikimi numerologjik për muajin Prill 2019

Numri personal 1

Të përgjithshmet:Prilli kërkon që ju të tregoni metodën, organizimin dhe qëndrueshmërinë në të gjitha fushat e jetës suaj! Ju dëshironi të bëni sqarime të rëndësishme që do t'ju ndihmojnë të vendosni themelin e jetës suaj. Ju do të zgjidhni atë që është progresive dhe prospektive, dhe do të impononi si veten ashtu edhe ata që ju shoqërojnë, një mënyrë më të matur të veprimit!Dashuria: Ju ndjeni lodhje dhe zhgënjim në ndjenjat tuaja sepse situata që ekziston tani tregon se marrëdhënia juaj nuk është aq serioze sa keni besuar ose keni shpresuar. Ju do të largoheni dhe do mendoni se cila doni të jetë ardhmja! Ju që nuk jeni në një marrëdhënie, këtë muaj do të bëni llogarinë tuaj,  do të mësoni nga gabimet tuaja dhe do të kuptoni se çfarë në fund të fundit është ajo që kërkoni për të ndier lumturi. Karriera dhe financat:Interesi juaj do t'i jepet tërësisht biznesit tuaj dhe financave, ku do të dëshironi të vendosni çdo gjë që keni ndërmarrë. Prilli është muaji ideal për negociatat ekonomike, por edhe për investime. Në fushën e punës tuaj do të merrni detyra të reja.

Numri personal 2

Të përgjithshmet:Prilli sjell në jetë ndryshimet që prisnit ketu e dy vjet! Hapat do të ndërmerren dhe do të ketë zhvillime në të gjitha hipotezat që keni bërë deri më tani. Ju mund të prisni muajin e dytë të pranverës për të sjellë përmirësime dinamike në të gjitha fushat e jetës tuaj që do t'ju bëjë të përjetoni aventura dhe veprim! Të  vetmen gje që keni për të berë është të tregoni fleksibilitet dhe përshtatshmëri për çdo të re që do të fillojë tani dhe të pranojë faktin se një epokë e re fillon në jetën tuaj!Dashuria:Mund të jetë disi e rastësishme dhe e paqëndrueshme për ndjenjat tuaja, por me siguri ju do t'i shpëtoni rutinës tuaj! Këtë Prill do të dilni nga zakonet, do të bëni gjëra ndryshe me bashkëshortin tuaj ose ju që nuk keni një partner, atëherë do të afroheni me një person që është krejtësisht ndryshe nga ju! Ju do të kaloni mirë, por për momentin nuk ka asnjë garanci se ajo që jetoni në ndjenjat tuaja është absolutisht e qëndrueshme!Karriera dhe financat:Aftësia juaj për të projektuar veten dhe talentet tuaja do të përmirësohet në masë të madhe këtë Prill! Pasuria është në anën tuaj si në biznes dhe në ekonomi, pasi do të keni dobi të gjeni momentin e duhur, në vendin e duhur, me njerëz që mund t'i shërbeni me të vërtetë interesat tuaja personale! E vetmja gjë që duhet të shikoni këtë muaj në biznesin tuaj është fakti se nuk do të jeni në gjendje të mblidhni lehtë, por shpesh do të shkoni nga një temë në tjetrën!

Numri personal 3

Të përgjithshmet:

Miqtë, të afërmit dhe njerëzit që doni, do t'ju duhet të konsultoheni me ju dhe të kalojnë kohë me ju! J, këtë Prill, do t'i vendosni marrëdhënien tuaj si prioritet tuaj dhe do të doni të përkrahni disa nga njerëzit tuaj të cilët me të vërtetë kanë nevojë për ju. Ju do të jeni shpatulla në të cilën mund të mbështetet njeriu juaj i dashur dhe këshilla juaj do t'i japë atij forcë!Dashuria:Çështjet e zemrës shfaqen në Prill dhe romantizmi përsëri pushton jetën tuaj, duke ju dhënë mundësinë për të kaluar momente shumë të bukura. Nga ana tjetër, ju që jeni tashmë në një lidhje, ndjeni këtë muaj se ka paqëndrueshmëri dhe pasiguri në lidhjen tuaj, gjë që ju shkakton një shqetësim. Mund të krijojë një distancë të vogël mes jush dhe bashkëshortit tuaj, por do të jetë e përkohshme!Karriera dhe financat:Detyrimet tuaja në punë do të rriten, por tani ju jeni thirrur për të vërtetuar vlerën tuaj dhe për të zgjeruar talentet dhe aftësitë tuaja! Në Prill ju merrni shumë përfitime në financat tuaja, veçanërisht në rastet që lidhen me transaksionet e pasurive të patundshme!

Numri personal 4

Të përgjithshmet:Prilli ju gjen ...  të mbyllur, thjesht dëshironi të jeni të izoluar dhe të mendoni seriozisht për të kaluarën, të tashmen, por edhe të ardhmen tuaj! Gjendja juaj do të ketë ulje dhe ngritjendërkohë shpesh ju kap melankolia juaj, sepse kujtimet e atyre të vjetra do të vijnë në mendje! Pika e rëndësishme e muajit është se tani do të filozofoni disa situata dhe do të arrini të tejkaloni disa gjëra që dhembin... Dashuria:Mjaft e ftohtë do të jetë klima e jetës tuaj sentimentale, dhe kjo do të ndodhë, sepse nuk do të jeni në gjendje të lini mbrapa dhe të harroni disa momente të hidhura që ju kanë mërzitur. Ju do të keni nevojë për hapësirë dhe kohë për të kuptuar se çfarë ka ndodhur, nëse mund ta korrigjoni atë dhe cilat janë hapat tuaj të ardhshëm! Mundohuni të mos ekzagjeroni situata dhe të dukeni pak më të relaksuar gjatë vazhdimit të një marrëdhënieje!Karriera dhe financat:Prilli është muaji ku do vendosni rregull dhe program shumë nga detyrimet tuaja profesionale dhe financiare! Ju mund të jeni nën presion për të marrë përgjegjësi të reja, për të ngarkuar gjërat që nuk keni pasur më parë, por me mendjen e qartë që do t'ju dallojë, do të keni sukses me të!

Numri personal 5

Të përgjithshmet:Prilli është një muaj suksesi, dallim dhe vlerësim për ju, që keni numër personal 5. Gjatë zhvillimit të saj do të ketë zhvillime që do t'ju sjellin një hap më afër qëllimeve tuaja personale! Favor të madh në sektorin tuaj financiar, ku mund të keni suksese. Mos u shpërqëndroni, por mbani tonin e ulët për të arritur dhe mbajtur atë që dëshironi.Dashuria:Ju doni një pushtim erotik dhe e doni  këtu dhe tani dhe e vërteta është se ju arrini në arritjen e qëllimeve tuaja në ndjenjat tuaja! Momentet e Prillit do të mbushen me dëshirë, parashikim dhe dëshirë të madhe! Nëse jeni pa dashuri, një person i ri tani do të vijë në jetën tuaj, ku shpejt do të ketë sukses në fitimin e një vendi të përsosur në zemrën tuaj! Nëse jeni në një lidhje, atëherë ndjenjat do të ringjallen!Karriera dhe financat:Këtë muaj, do të keni mundësi të kontaktoni me njerëz që mund të mbështesin planet tuaja të biznesit dhe financiare dhe të merrni ndihmë. Është shumë e mundur që të ketë ndonjë promovim ose caktim të një pune shumë të përgjegjshme që do t'ju ndihmojë të tregoni talentet dhe aftësitë tuaja! Në financat, lajmi është i këndshëm, sepse portofoli fillon të mbushet pas një kohe të gjatë!

Numri personal 6

Të përgjithshmet:Prilli ju jep një ndjenjë shpërblimi dhe konfirmimi, sepse së fundmi jeta juaj personale dhe karriera juaj të çojnë në pikën që keni kërkuar për një kohë të gjatë! Emocionet që do të përjetoni këtë muaj do të jenë intensive dhe ndjeshmëritë tuaja do të jenë të forta! Ju do të dëshironi të ndihmoni dhe të qëndroni për njerëzit rreth jush dhe jo vetëm ... Ju madje do të përkrahni të huajt në rrugë! Përveç kësaj, mund të thoni lamtumirë një miku që mund të udhëtojë për një qëndrim në një qytet apo vend tjetër.Dashuria:Ju keni nevojën për mbulim emocional dhe shprehni dashurinë në këtë mënyrë në çdo mënyrë! Nëse jeni në një lidhje të përhershme, atëherë do të ketë diskutime që do të lidhen me të ardhmen dhe evoluimin e marrëdhënies tuaj. Ju mund të vendosni që është e nevojshme të përfundoni për të shkuar një hap më tej. Nëse nuk keni një lidhje, atëherë muaji juaj rezervon një mundësi për një fillim të ri erotik, i cili do të jetë plot romancë dhe butësi!Karriera dhe financat:Nëse arrini të krijoni, një program dhe punoni vazhdimisht në punën tuaj, nuk ka arsye për t'u shqetësuar. Përkundrazi, Prilli ju ndihmon të përndjekni nga ju ankthin financiar dhe profesional që keni bërë kohët e fundit! Rrjetëzimi social dhe njohjet e reja do të kontribuojnë në ecurinë e karrierës suaj si edhe në financat tuaja!

 

Numri personal 7

Të përgjithshmet:Fillimet e reja ndodhin këtë muaj në disa fusha të jetës suaj! Ky Prill ka energjinë dhe vendosmërinë që duhet të bëni ndryshimet që keni planifikuar për një kohë të gjatë! Ndjeshmëria dhe nxitimi për fjalë, por edhe për veprimet, mund t'ju bëjnë gjatë muajit për të luftuar me njerëzit tuaj të dashur!Dashuria:Lajmet janë të këndshme, sepse me hyrjen e Prillit, fryn erë e freskët në jetën tuaj emocionale! Ju keni një martesë ose një evolucion të bukur dhe të papritur që jeni tashmë në një marrëdhënie të përhershme! Pengesat janë tejkaluar dhe dashuria ju bën të merrni hapa që ju mbushin me entusiazëm! Edhe për ju, që jeni në një fazë të tranzicionit dhe nuk keni një bashkëshort të përhershëm, sigurisht që këtë muaj do të ketë personi që do të bëjë që ju të ndjeni se keni gjetur gjysmën tjetër!Karriera dhe financat:Përmirësimet e mëdha dhe zhvillimet më të shpejta të karrierës ju sjell Prilli! Diçka që e kishit porositur dhe pritur për momentin do të shpërthejnë dhe do të jeni me entuziazëm! Një fitim i papritur është në programin e muajit, prandaj e keni në dorë për të parë mundësitë.

Numri personal 8

Të përgjithshmet:Mbajtja e balancave dhe puna kolektive, ju do të jeni në gjendje të përballoni sfidat e Prillit! Klima rreth jush do të jetë e tensionuar dhe shpesh mund të zini vendin e ndërmjetësit për të qetësuar shpirtrat kur njerëzit që doni ose bashkëpunoni janë në tension! Intuita juaj do të jetë arma juaj e fuqishme, e cila do t'ju ndihmojë të merrni vendimet e duhura!Dashuria:Marrëdhëniet duan sakrifica dhe kjo është diçka që keni mësuar mirë! Këtë muaj do ju duhet të vendosni ujë në verën tuaj, të tërhiqeni dhe të ndërmerrni hapat për të arritur personin në të cilin jeni në kontakt ose që ju intereson! Në dashuri asgjë nuk  është e qartë, kështu që në Prill do të ëmbëlsoheni dhe do silleni diplomatikisht në dashurinë tuaj!Karriera dhe financat:Në profesion dhe financat tuaja do të ketë paqëndrueshmëri, por në asnjë rrethanë nuk duhet ta ulni, ashtu siç duhet ta vazhdoni luftën! Përpjekjet që bëni tani do të shpërblehen pak më vonë! Mos huazoni ose merrni hua, sepse do të ketë probleme të shlyhen!

Numri personal 9

Të përgjithshmet:Mendja juaj shkon drejt mendimeve, ëndrrave dhe planeve për të ardhmen! Optimizmi tani përfshin çdo hap tuaj dhe ju ndihmon të tejkaloni vështirësitë e së kaluarës. Mesazhe të gëzueshme,takime dhe ftesa që merrni këtë muaj do të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të kaluar mirë dhe jo vetëm! Në këtë kohë, ka mundësi të rëndësishme për ju ...Dashuria:Dialogu mund të ndihmojë marrëdhënien tuaj të kaloj problemet e djeshme dhe të bëni një fillim të ri dhe kuptimplotë mes jush dhe partnerit tuaj! Do t'ju jepet mundësia për të ndarë mendimet dhe ndjenjat që do t'ju sjellin më afër personit që doni.Sa për ju që jeni në kërkim të një partneri të dashur, muaji juaj ju jep perspektivën e njohjeve dhe flirtimeve të reja, nëpërmjet mjedisit tuaj shoqëror.Karriera dhe financat:Prilli është një muaj i mirë për transaksionet tregtare dhe financiare, ndërkohë një marrëveshje e re mund të jetë mjaft e dobishme për biznesin tuaj! Shikoni me kujdes sugjerimet që do të bëhen për ju, mos hezitoni të propozoni diçka që dëshironi dhe prisni që këtë muaj t'ju ndihmojë të bëni zgjedhjen e duhur për të ardhmen tuaj!

Shiko gjithashtu