Parashikimet për horoskopin kinez 2018

17/02/2018

Q e n i

Viti i lindjes: 1970, 1982, 1994, 2006

Në vitin 2018 supozohet të jetë viti juaj, por mos u relaxoni me një ndjesi të rremë sigurie. Ndërsa do të ketë shumë kohë për argëtim për Qenin vitin e ardhshëm, është shumë e rëndësishme të mos humbisni  fokusin tuaj, veçanërisht në çështjet profesionale  dhe të biznesit. Kur jeta duket qetësisht e shkujdesur, dhe gjërat duken shumë të mira për të qenë të vërteta, ateherë me shumë mundësi është.

D e r r i

Viti i lindjes: 1971, 1983, 1995, 2007

Derri  në vitin 2018 mund të gjendet në ekzagjerim, ose të marrë vendime pa e menduar mirë  dhe rrjedhimisht të marrë  vendime të këqija. Për këtë arsye Derrat duhet t’i kushtojnë  më shumë vëmendje këshillave të zodiakut të tjerë këtë vit.

M i u

Viti i lindjes: 1972, 1984, 1996, 2008

Në vitin 2018, Miu  mund të presë mundësi të panumërta  për të fituar para, por ju duhet të tregoni iniciativë për të arritur rezultate fitimprurëse. Mbani mend, suksesi nuk do të vijë pa punuar fort dhe me  këmbëngulje, dhe ju asnjëherë  nuk do fitoni  fatin tuaj pa luftë dhe rrezik.

B u a l l i

Viti i lindjes: 1973, 1985, 1997, 2009

Gjërat për Buallin mund të mos jenë aq të qëndrueshme sa në vitet e mëparshme, por përkundër vështirësive të dukshme ka prosperitet dhe madje qetësi. Për Buallin viti 2018 është një vit ku ju duhet të shmangni investime të madha që do ju ndryshojnë jetën, qofshin ato profesionale ose për shtëpi të re. Shqyrtoni projekte afatshkurtra dhe investime më të vogla të sigurta për të krijuar një themel dhe rrjet të fortë për mundësi më të mëdha gjatë viteve të ardhshme.

T i g r i

Viti i lindjes: 1974, 1986, 1998, 2010

Tigrat në vitin 2018 mund të presin një vit të mbarë, jo vetëm që do të ekzistojnë shumë mundësi për investime të sigurta, por burime shtesë të të ardhurave që kurrë nuk menduat se mund të shfaqen. Nëse jeni Tigër dhe prisni disa para tju kthehen mbrapsht ose tj njohin punën e palodhshme ose ofertat tuaja krijuese, atëherë parashikimet janë positive dhe juve merrni atë që prisni vitin e ardhshëm. Shperblimet pozitive për durimin që ju keni treguar mund të tejkalojë pritjshmëritë tuaja.

 

 L e p u r i

Viti i lindjes: 1975, 1987, 1999, 2011

Parashikimet për Lepurit për vitin 2018 janë pothuajse e kundërta e Buallit. Lepuri këtë vit do të duhet të marrin në konsideratë projekte të reja ose vendime të mëdha karriere. Ky mund të jetë viti kur harqet të ndjekin një rrugë të re ambicioze ose të bëjnë një zgjedhje të rëndësishme në jetë, por është shumë e rëndësishme që ju të mos nxitoni për të marrë vendime. Në fakt, do të ketë shumë tundime të vogla për të kapërcyer në vitin 2018.

D r a g o i

Viti i lindjes: 1976, 1988, 2000, 2012

Nëse ka një shenjë që do të vecohet në vitin 2018, është Dragoi. Edhe pse ky vit mund të mos duket veçanërisht fitimprurës nga pikëpamja e biznesit, viti 2018 është një vit që Dragoi të tregojë se i adaptueshmëm dhe puntor është.

G j a r p r i

Viti i lindjes: 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Në 2018 për Gjarpri  është plot pasiguri, por kjo nuk duhet të konsiderohet negative, sepse aty ku ka pasiguri ekziston mundësia. Në 2018 për Gjarprin është një vit i zhgënjimit të mundshëm, por një vit për të provuar fatin e tyre.

K a l i

Viti i lindjes: 1966, 1978, 1990, 2002, 2014Në vitin 2018,

Kali vazhdon të bëjë përparim të qëndrueshëm si në karrierën e tij ashtu edhe në marrëdhëniet  personale të tij. Nuk mund të ketë transformim të ndjeshëm apo të papritur, por me këmbëngulje dhe zgjuarsi në marrjen e vendimeve, kuajt do të gjejnë veten në një vend shumë më komod deri në fund të vitit.

 

D h i a

Viti i lindjes: 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Dhia në vitin 2018 pret një fillim të ngadalshëm dhe ndoshta një zhgënjim serioz, qoftë në punë, në shtëpi apo në skenë shoqërore. Por mos u shqetësoni shumë për vështirësitë e para të vitit 2018, sepse ngjarje pozitive në vazhdim.

 

M a j m u n i

Viti i lindjes: 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

2018-ta  nuk do të jetë viti më i mirë për Majminin, por jeta profesionale dhe  jeta familjare do të rjedhin qetësisht. Shqetësimi më i madh I Majmunit këtë vit do të jetë pakujdesia e tyre ose mungesa e vëmendjes ndaj detajeve. Për këtë arsye, ata duhet të mbeten të vëmendshëm në vitin 2018, dhe kjo vlen për vendimet e biznesit ose të investimeve, për të njohur njerëz të rinjë ose rreth të ri shoqëror.

 

G j e l i

Viti i lindjes: 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Gjeli do të vazhdojëme të njëjtin trend rritës edhe këtë vit ashtu edhe në vitin 2017. Fryma pozitive mund të vazhdojë edhe për muajt e ardhshëm. Megjithatë,  ashtu sikurse dhe ciklet e natyrshme të jetës, Gjelat do të duhet të presin disa hapa mbrapsht gjatë vitit 2018 dhe lajme të këqija mund tju vijnë vitin tjetër, por kjo nuk do të thotë se 2018 nuk është një vit të cilin nuk do të shijoni .

Shiko gjithashtu