Hëna tek Binjakët

28/03/2018

Kalimi i Hënës nga Binjakët

Hëna në shenjën e Binjakëve  jep një energji të shpejtë dhe të ndryshueshme. Jeta juaj përshpejtohet keni shumë njerëz për të parë dhe shumë vende për të shkuar.

Hëna tek Binjakët ndihmon komunikimin e të gjitha llojeve, nga telefonat dhe e-mail, deri tek thashethemet më të fundit. Ju e shihni jetën më pak seriozisht dhe jeni në gjendje shpirtërore për diskutuar mbi një shumëllojshmëri të gjerë çështjesh.

Nëse doni të shkruani një fjalim ose të bëni një prezantim ne shpëhes.Ju jeni më të hapur për zgjedhjet tuaja, duke i dhënë më shumë hapësirë ​​për manovrim. Ju bëheni më shoqëror dhe më erotik, por mund të ndiheni më të shqetësuar dhe nervozë.

Gjithashtu duhet të jeni të kujdesshëm për atë që thoni dhe dëgjoni nga të tjerët që të siguroheni se kuptoni kuptimin e asaj që po ju thonë.

Çfarë mund të bëni kur Hëna është tek Binjakët?

Vizitoni një bibliotekë, studioni, shfletoni një revistë, dilni me miqtë në një udhëtimi aty pranë, shikoni idetë tuaja, bisedoni me fqinjët tuaj për të zgjeruar rrjetin tuaj shoqëror.

Shiko gjithashtu