Flutura që do të zgjedhësh, tregon ndjenjat dhe mendimet që fsheh brenda teje

Në mitologji, fluturat ishin shprehje e shpirtit njerëzor. Në Greqinë e lashtë, për shembull, njerëzit besonin se pas vdekjes shpirti i tyre do të transformohej në një flutur apo pëllumb.

Mitet e tjera thonë se fluturat janë engjëjt me fletë lulesh ose lule që kanë krahë, pasi iu lutën Zotit për të arritur në qiell.

Sfondi i zi përfaqëson errësirën që ju rrethon dhe ju pengon të shprehni mendimet dhe ndjenjat tuaja si burg i mendjes dhe trupit tuaj. Zgjedhja juaj mund t’ju ndihmojë të dilni nga errësira dhe të gjeni dritën e jetës tuaj.

Shikoni me kujdes 9 flutura në imazhin më poshtë dhe zgjidhni një, atë që ju pëlqen më së shumti. Poshtë imazhit, do të gjeni përgjigjen ndaj përzgjedhjes që keni bërë.

 

FLUTURA #1 – SIMBOLI I KUFIZIMEVE.

Nëse zgjodhët fluturën e parë, mund të keni vërejtur se krahët e sipërm janë të ngjyrosura me një ngjyrë tjetër. Kjo do të thotë që ju nuk jeni absolutisht njerëz të lirë dhe doni ta tregoni atë në çdo kohë. Dikush ose diçka ju pengon që gjithmonë të shprehni mendimet tuaja. Ky është një nga problemet më të dhimbshme që hasni: Fakti që dështoni  të përshtateni dhe të shprehni vetveten si duhet, pasi dikush vazhdimisht ju ndërpret dhe idetë tuaja nuk merren parasysh ose nuk dëgjohen.

FLUTURA #2 – SIMBOLI I DIVERSITETIT DHE KONFLIKTIT.

Jeni të burgosur mes dy botëve. Ju vështirë mund të vendosni për ndonjë gjë në jetën tuaj. Ju gjithmonë perjetoni situata ku ndodheni mes dy miqve që nuk e pëlqejnë njëri-tjetrit dhe nuk mund të lini ose të zgjedhni ndonjë prej tyre. Ajo që doni t’i tregoni të gjithëve është se ju nuk jeni mashtruesa. Doni të jeni në gjendje të bëni shumë gjëra në jetën tuaj dhe të njihni njerëz krejtësisht të ndryshëm pa pasur nevojë të bëni zgjedhje të vështira në jetën tuaj.

FLUTURA #3  – SIMBOLI I TUNDIMIT.

Nëse keni zgjedhur numrin 3, ju jeni njeriu që ka vështirësi në fillimin e një diete, duke braktisur zakonet e këqija, duke bërë fillime të reja në jetë, ose duke bërë disa ndryshime për mirë. Ajo që i kërkoni të tjerëve në mënyrën më të sinqertë është t’ju ndihmoni të hiqni të gjitha këto probleme që janë në trurin tuaj – këto tundime me kalimin e kohës bëhen armiku juaj më i madh.

FLUTURA #4  – SIMBOLI I SEKRETEVE TË FSHEHURA.

Fshihni një sekret shumë të madh në jetën tuaj. Ju keni bërë diçka në të kaluarën për të cilën keni turp ose keni kaluar një zhgënjim që kurrë nuk mund t’i tregoni askujt. Kjo gënjeshtër e madhe po ju ha për brenda, por ju keni shumë frikë ta thoni atë. Ju duhet të gjeni guximin për ta thenë sekretin tuaj më të madh për të shijuar një jetë paqeje dhe qetësie.

FLUTURA #5  – SIMBOLI I SEKSUALITETIT DHE HUMBJA E DASHURISË.

Problemi juaj më i madh është frika e shprehjes së ndjenjave tuaja për personin që e doni.Dashuroheni pa ju kuptuar asnje.Mbani këto ndjenja të fshehura brenda jush, dhe kur dikush që ju pëlqen ju afrohet, ju e injoroni atë për shkak të ndrotjes suaj. Sapo të gjeni guximin për të shprehur këto ndjenja dhe përfundimisht të arrini atë që doni, do të gjeni lumturi në jetën tuaj.

FLUTURA #6  – SIMBOLI I ARTISTIT TË KEQËKUPTUAR.

Ju jeni të tërhequr nga bota e artit dhe jeni të pasionuar për aktivitete krijuese. Ju e dini se si të shprehni veten përmes pikturës, muzikës ose shkrimit, por të tjerët kurrë nuk e kuptojnë atë që po përpiqeni të thoni përmes artit tuaj. Ju përdorni shumë mesazhe të koduara, dizajne abstrakte dhe shumë misterioze. Ndonjëherë edhe ju nuk e kuptoni se çfarë dëshironi të shprehni dhe jeni në rrezik të bini në grackën e filozofit që është e pakuptueshme dhe e keqkuptuar.

FLUTURA #7  – SIMBOLI I LIRISË DHE PRIORITETIT.

Ju jeni një person shumë i ndershëm – dhe ndonjëherë i sinqertë. Ju nuk dini se si të gënjeni dhe nuk dëshironi të fshihni asgjë nga ata që ju rrethojnë – përveç në rastet kur keni kryer një gabim të madh që mund të ndëshkohet në një mënyrë që ju nuk do ju pëlqej.

FLUTURA #8  – SIMBOLI I PËRSOSMËRISË.

Ju zgjodhët këtë flutur për shkak se doni të jeni të përsosur. Ju vazhdimisht përpiqeni të shikoni sa më mirë që të jetë e mundur, të punoni sa më shpejt të jetë e mundur për të përfunduar një punë etj. Ju jeni një person shumë i vetëdijshëm kur vjen puna për punë dhe marrëdhëniet me miqtë. Ajo që ju doni të thoni është se përsosja ekziston dhe mund të arrihet, edhe nëse ka miliona gjëra që ju shqetësojnë, dhe të vazhdoni të provoni pavarësisht nga shpenzimet.

FLUTURA #9  – SIMBOLI I PRONARIT.

Nëse keni zgjedhur numrin 9, ju jeni një person që dëshiron të keni kontroll të plotë të situatave. Ju dëshironi që të tjerët të bëjnë atë që ju kërkoni, t’i përgjigjeni pyetjeve direkt, të punoni për interesin tuaj. Ju gjithmonë veproni si shef edhe kur nuk jeni apo kur jeni me miqtë tuaj – dhe kjo është arsyeja pse shpesh ju shmangin. Mundohuni të jeni pak më të përulur në jetën tuaj dhe njerëzit do t’ju respektojnë më shumë. Vetëm kështu do të jetoni një jetë më të lumtur.

Shiko gjithashtu