Ndikimi I Afërditës tek 12 shenjat e horoskopit

        Ndikimi I  Afërditës tek 12 shenjat e horoskopit

 

Duke vazhduar përkushtimin  tonë ndaj Afërditës do t`ju sjellim ndikimin e saj në 12 shenjat.Fillojmë pra , nga vendosjet e saj më të rëndësishme.

 

Vendi                               Shenja

Sovranitet                    Demi-Peshorja

Dobësia                       Akrepi-Dashi

Lavdia                          Peshqit

Rënia                           Virgjëresha

 

Afërdita ka sovranitet tek Demi dhe Peshorja duke I dhënë cilësitë e saj, si dashuria , kujdesi,sensualitetin dhe shpirtin e bashkëpunimit.Tek lavdia ajo punon më shumë ,kështu kur gjendet tek Peshqiti bën që të fluturojnë në qiej dashurie, të bashkëpunojnë të kuptojnë  dhe të flijohen për të tjerët.Kur gjendet tek Akrepi dhe Dashi  gjendet e dobët  duke u dhënë  një mundësi për t`u pasuruar mes rrezikut.Tek Virgjëresha Është në rënie  , kështu që duhet kujdes  se shkakton dëshirë kritike, por jep dhe cilësi pozitive si ndjenjë të mirë humori  dhe  pastërtie.

 

Afërdita në shenjën e Dashit(dobësia)

Tek burrat: Ngacmon ndjenjë n e rrëmbimit  tek burri  duke e bërë një gjah të adhuruar.Por dhe një ndjenjë të rrëmbyer sjelljeje.

Tek gratë: Ngacmon njenjën e sigurisë duke e bërë atë që shumë herë të reagojë si burrë sesa  si grua . Kjo ndodh shpesh me gratë që  merren me biznes.

Afërdita në shenjën e Demit.(Sovranitet)

Tek burri:Ndikon në mënyrën se si dashuron dhe shprehet.E bën të qëndrueshëm dhe serioz.

Tek gruaja: Nikon në krijimin e miqësive, e ndihmon të ketë sukses, të merren me bukurinë dhe me modën. Prezencën ajo e vë në plan të parë.

 

Afërdita tek Binjakët

Tek burri: Ndikon  në mardhënien mes shpirtërores dhe dashurisë.E ngatërron  pak e herë –herë bëhet shok me të dashurën e tij , duke I bërë flirt shoqes së tij.

Tek gruaja: Ndikon në lidhjet  me pasurinë dhe udhëtimet.Ebën të njohi gjithcka të vecantë dhe I hap rrugët për studime jashtë shtetit.

 

Afërdita në shenjën e Gaforres

Tek burrat:Ndikon pjesmarrjen e tij në familje,duke shfaqur një dashuri  pothuajnënee shpreh dashuri në kuzhinën e mirë.

Tek gratë: Ndikon në marrdhënien e saj me familjen  dhe shtëpinë , duke I dhënë vendin e kuzhinieres së mirë dhe të dekorueses së mirë.

 

Afërdita në shenjën e Luanit

Tek burrat:Ndikon në marrdhënien e tij me zhvilliminNë shumicën e rasteve del në rolimn e komandantit në cdo bashkëpunim  dhe shumë herë një komandant I  I adhuruar e me shpirt.

Tek gruaja: Ndikon në mardhëniet e saj me mjedisin duke ia kthyer atë asaj  në një burim  dashurie, tërheqjeje dhenjohjeje.

Afërdita në shenjën e Virgjëreshës (rënia)

Tek burri:Ndikon në mardhëniet e tij me veten , duke e bërë më të vecantë, me humor, me ndjenja të pastra ,dhe një biznesmen të shkëlqyer.

Tek gruaja: Ndikon në mardhënien e saj me shoqërinë që e rrethon  , do ta  bëjë atë një  person  tepër të dashur  e miqësor, apo një llafazane të besdisshme .

 

Afërdita në shenjën e Peshores (Sovranitet)

 

Tek burri – tek gruaja:Ndikon  martesën dhe cdo lidhje tjetër me seksin e kundërt,dashurinë përjetën e qetë,dëshirën për të bërë dhurata që njerëzit rreth tyre të ndjehen të lumtur, shtytjen drejt arteve të mira( Afërdita ka treguar shumë artista), si dhe mardhënie të mira  me bashkëpunëtorët, me eprorët etj.

 

Afërdita në shenjën e   Akrepit( Dobësia)

Tek burrat – tek gratë: Ndikon në seksin dhe në marrdhëniet me partnerin.Është Afërdita ajo që I bën të kenë kujdesin e vecantë të shokut  të tyre, interesohen për  për një kontakt të mirë erotik ,  janë të përkryer në mardhënit me të tjerët, biznesmen shumë të mirë dhe specialistë në banka apo në cështjet ekonomike.

 

Afërdita në shenjën e Shigjetarit

 

Tek burri: Ndikon në  mënyrën e të menduarit duke e bërë pak të rrëmbyer dhe  të pamatur.Por bëhet një mbrojtës I fuqishëm  I të pamundurës.

Tekgruaja:Ndikon në mardhënien e saj me natyrën duke bërë atë një  aduruese të natyrës , por shumë herë dhe anëtare  në organizata të ndryshme ekologjike.

 

Afërdita në shenjën e Bricjapit

Tek burri: Ndikon në lidhjen e tij m e të kaluarën  dhe me  të afërtit e tij , duke e shndërruar në një zotëri të vërtetë. Sigurisht e bën dhe një karierist me besimnë vetvete.

Tek gruaja:Ndikon erotikën e saj duke e drejtuar atë drejt burrave me moshë më të madhe,apo të ngritur ( nga ana shoqërore apo ekonomike)

 

Afërdita në shenjën e Ujorit

Tek burri :Ndikon në dëshirën miqësore,  në ndjenjën e shpirtit të humorit,  apo të lidhjeve  sic është  martesa.

Tek gruaja; Ndikon në ndjenjën e pavarësisë e stimulon beqarinë, e bën të largohet nga mardhëniet e zakonshmëe erotike ,duke përfunduar në gjëra të cuditshme.

 

Afërdita tek Peshqit (Lavdia)

Tek burrat:Ndikon në njenjat dhe në ndjeshmërinë e tij duke e bërë një nazeqar të ëmbël dhe një partner të ciltër.I pëlqen deti dhe udhëtimet.

Tek gratë: Ndikon në jetën sinestimatike duke e bërë atë shumë të ndjeshme.Ëndërrimi dhe romantizmi shumë herë e nxjerrin jashtë realitetit.               

Shiko gjithashtu