Në cilin sektor do t'ju favorizojë Jupiteri në Dem në varësi të ashendentit tuaj

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Jupiteri, planeti i fatit dhe i zgjerimit, do të kalojë nga 16 maji 2023 deri më 25 maj 2024 në shenjën e Demit dhe nga 4 shtatori deri më 30 dhjetor 2023 do të kthehet në retrogradë. Jupiteri do të largohet përgjithmonë nga Demi më 25 maj 2024 dhe do ta vizitojë sërish këtë shenjë në vitin 2035.

Hyrja e Jupiterit në një shenjë të re është një nga momentet më të rëndësishme astrologjike të vitit. Jupiteri është planeti i rritjes, zgjerimit dhe bollëkut. Demi është shenja e bukurisë, kënaqësive, parave, vlerave, stabilitetit, qëndrueshmërisë dhe sensit të përbashkët. Jeta mund të jetë shumë e bukur kur jeni nën këtë shenjë. Jupiteri është planeti i fatit dhe mundësive, ndërsa Demi është shenja e kënaqësive dhe parave. Në kushte ideale, kjo energji kozmike mund të sjellë fitime të mëdha dhe ta bëjë jetën më të këndshme. Demi që kalon nga Jupiteri është një kohë e mirë për të shqyrtuar situatën tonë financiare dhe për të gjetur mundësitë e duhura për rritje. Jupiteri në Dem do të zhvendosë fokusin e vëmendjes tek të mirat materiale dhe dëshira për rehati dhe stabilitet, duke na inkurajuar të ndërmarrim hapa praktikë drejt arritjes së tyre.

Këmbëngulësi… është ai që fiton kur Jupiteri është në Dem

Ndërsa Jupiteri është në Dem, është një mundësi ideale për të bërë përpjekje drejt qëllimeve afatgjata. Gjatë kësaj kohe, me shtytjen e Jupiterit për rritje dhe sjelljen e durueshme dhe të qëndrueshme të Demit, mençuria e tyre kozmike na inkurajon të ngulmojmë dhe t'i besojmë procesit për të arritur një rezultat të qartë dhe të prekshëm.

Globalisht, Jupiteri në Dem do të fokusohet në burime, tregje financiare dhe çdo gjë që krijon siguri. Në një nivel personal, kalimet e Jupiterit nëpër shtëpi do të hedhin dritë në fushën e jetës tuaj ku do të ketë rritje dhe më shumë favore dhe bollëk.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në:

ofertashoqerore@gmail.com

 

Nëse keni një ashendent tek Dashi, Jupiteri në Demi ndikon në shtëpinë e dytë

Kalimi i Jupiterit do të ndikojë në sektorin tuaj të parave dhe vlerave. Kjo mund t'ju sjellë disa mundësi të reja për të rritur të ardhurat tuaja, qoftë përmes perspektivave të reja që do të shfaqen në horizont ose përmes aktiviteteve anësore dhe vetëpunësimit. Ju duhet ta shfrytëzoni këtë favor për të krijuar më shumë rehati financiare përmes investimeve të zgjuara, më shumë kursim apo edhe menaxhimit më të mirë, sepse kështu do të merrni sigurinë financiare që dëshironi. Sektorë të tillë si pasuritë e paluajtshme, bujqësia, ushqimi, por edhe mallrat e luksit apo të lidhura me gratë, janë të favorizuar me këtë pozicion. Gjithashtu, mund të përmirësoni marrëdhëniet tuaja personale, por edhe lidhjet me veten dhe të përqendroheni në zhvillimin personal dhe vetëbesimin. Por nuk duhet të tërhiqeni nga shpenzimet e tepërta, as nga ndjekja e kënaqësive, sepse mund të shfaqen edhe prirje të tilla.

 

Nëse keni Demi ashendent, Jupiteri në Dem ndikon në shtëpinë e parë

Me Jupiterin që kalon në shtëpinë e parë, do të zbuloni se vetëbesimi dhe ndjenja juaj e zhvendosjes personale do të rritet shumë. Kjo mund t'ju ndihmojë të zhvilloni më tej talentet tuaja, të shprehni anën tuaj krijuese dhe të bëni hapa të rinj profesional. Gjithashtu, mund të rrisë fitimet, por edhe imazhin tuaj në botë dhe të tërheqë interesin e të tjerëve. Megjithatë, nuk duhet të rrini duar dhe të relaksoheni, por të përfitoni nga sa më shumë mundësi që ju vijnë. Gjithashtu duhet të tregoni sa më shumë moderim në shpenzime, sepse kur planeti i zgjerimit është në kontakt me shenjën hedoniste të Demit, mund të kaloni tepricat me shpenzimet dhe kënaqësinë.

 

Nëse keni një ashendent Binjak, Jupiteri në Dem ndikon në shtëpinë e 12-të

Kalimi i Jupiterit mund të forcojë forcën dhe mirëkuptimin tuaj të brendshëm, në mënyrë që të shpëtoni nga tendencat vetë-shkatërruese, frika e rrënjosur thellë dhe emocionet negative që e bëjnë jetën të vështirë për ju. Gjatë kësaj kohe do të jeni më të dhembshur dhe më të kuptueshëm. Ju preferoni të qëndroni larg vëmendjes sepse nuk dëshironi pranimin e të tjerëve aq sa bëni sprovën tuaj. Keni më pak frikë të vini në kontakt me traumat e vjetra dhe mund t'i përballoni ato më lehtë. Kjo mund të jetë një kohë e mirë për të filluar një terapi psikologjike. Ju mund të eksploroni spiritualitetin tuaj dhe të interesoheni për temat metafizike.

 

Nëse keni ashendentin në Gaforre, Jupiteri në Dem ndikon në shtëpinë e 11-të

Kur Jupiteri kalon në shtëpinë tuaj të 11-të, zakonisht bëni shumë miq të rinj. Shoqërueshmëria juaj rritet dhe njohjet e reja mund të vijnë me mundësi të reja dhe interesante për ju. Kur mendoni për të ardhmen, keni një qëndrim më optimist dhe arritja e qëllimeve tuaja ndodh me lehtësi më të madhe. Të tjerët priren t'ju vlerësojnë më shumë ju dhe këshillat tuaja. Ju mund të bëheni më aktivë në kompaninë tuaj ose në grupe. Ju mund të keni mundësi të bashkoheni ose të drejtoni disa klube ose komunitete. Është gjithashtu një kohë e mirë për të shprehur shpresat dhe ambiciet tuaja dhe për të nisur sipërmarrje të reja duke vendosur synime ambicioze që ju interesojnë.

 

Nëse keni një ashendent në Luan, Jupiteri në Dem ndikon në shtëpinë e 10-të

Tranziti i Jupiterit do të ndikojë në sektorin e karrierës, famshmerise dhe suksesit. Tani mund të njiheni për punën që keni bërë dhe të arrini më shumë sukses. Jeta juaj profesionale mund të ndryshojë për mirë. Mund të ketë një promovim, një mundësi të re pune, një diplomë ose ndonjë ngjarje tjetër të favorshme në lidhje me karrierën. Integriteti dhe ndershmëria mund t'ju ngjitin në shkallët e suksesit dhe hierarkisë. Sa më saktë dhe me dëshirë të provoni dorën tuaj, aq më pozitive dhe më të qëndrueshme do të jenë shpërblimet. Mundësitë mund t'ju paraqiten nëpërmjet njerëzve me prestigj dhe autoritet, ose njerëz të rëndësishëm në jetën tuaj. Mund të arrini një moment historik për të cilin keni punuar shumë, por gjithashtu të krijoni perspektiva të reja për të ardhmen tuaj.

 

Nëse keni një ashendent tek Virgjëresha, Jupiteri në Dem ndikon në shtëpinë e 9-të

Kjo do të jetë një periudhë ku mund ta zgjeroni jetën tuaj në një farë mënyre dhe do të shfaqen shumë mundësi për ta ndryshuar atë për mirë. Edukimi dhe udhëtimi do të zgjerojnë horizontet tuaja. Mësimdhënia ose të nxënit favorizohen dhe komunikimi do të rrjedhë më lehtë. Do të jeni shumë më optimistë dhe më të lehtë dhe pasi jeta do ju duket më e bukur, do të dëshironi ta jetoni me më shumë pasion dhe liri. Çështjet juridike do të jenë më të suksesshme tani, dhe në fushën e biznesit lidhjet me njerëzit jashtë vendit mund të bëhen veçanërisht fitimprurëse.

 

Nëse keni një ashendent në Peshore, Jupiteri në Dem ndikon në shtëpinë e 8-të

Me ndikimin e Jupiterit në këtë shtëpi të brendshme, do të jetë një kohë e rritjes së depërtimit dhe mirëkuptimit psikologjik dhe më shumë gatishmëri për të komunikuar më kuptimplotë. Mund të merrni më shumë para nëse i menaxhoni mirë financat duke bërë investime të mira ose përmes një partneriteti fitimprurës. Dashuria dhe mundësitë seksuale do të jenë më të shumta dhe lidhja me partnerin mund të bëhet më e thellë dhe më e butë. Tani mund të shlyeni disa borxhe, kredi, çështje tatimore ose trashëgimi dhe të ndiheni më të sigurt dhe të lirë. Është një kohë kur mund të rigrupoheni dhe të shpreheni me pasion dhe vendosmëri.

 

Nëse keni një ashendent në Akrep, Jupiteri në Dem ndikon në shtëpinë e 7-të

Kur Jupiteri kalon tranzit në shtëpinë tuaj të 7-të, mund t'ju bëjë të ndiheni më të sigurt në lidhjet tuaja ose me partnerin tuaj. Gjatë kësaj kohe ju mund të angazhoheni me dikë, të jetoni me të ose të martoheni. Mund të ndiheni më mirë në një marrëdhënie sesa të ruani lirinë dhe pavarësinë tuaj. Është periudha ideale për të përmirësuar lidhjet dhe partneritetet tuaja. Ju mund të mësoni më shumë për veten përmes të tjerëve, qoftë përmes dashurisë, martesës apo një partneriteti të rëndësishëm. Ky kalim mund të përforcojë nevojën tuaj për ekuilibër dhe drejtësi në lidhjet tuaja. Ju mund të kërkoni lidhje të reja nëse të vjetrat nuk ju përshtaten, ose të forconi ato ekzistuese me theks në reciprocitetin dhe harmoninë. Gjithashtu, diplomacia juaj mund të rritet dhe ju mund të negocioni atë që dëshironi në një bazë më të drejtë dhe të ekuilibruar.

 

Nëse keni një ashendent në Shigjetar, Jupiteri në Demi ndikon në shtëpinë e 6-të.

Kjo mund të jetë një kohë e mirë për të gjetur një punë të re sepse mund t'ju ofrohen shumë mundësi pune. Ju mund ta trajtoni shumë më lehtë atë që ju caktojnë dhe ta trajtoni jetën e përditshme dhe gjithçka që e përbën atë me më shumë gëzim dhe rehati. Tani do të gëzoni kushte dhe lidhje më të mira pune dhe do të jeni shumë më të rehatshëm dhe efikas, pasi bëni gjithçka në mënyrë më efikase. Tranziti i Jupiterit do të ndikojë në sektorin e shëndetësisë, punës dhe organizimit. Do të rrisë energjinë dhe besimin tuaj për të përmirësuar gjendjen tuaj profesionale dhe fizike. Mund të drejtojë gjithashtu vëmendjen tuaj drejt zakoneve dhe rutinave më të shëndetshme, por edhe t'i kushtoni vëmendje trupit dhe shëndetit tuaj.

 

Nëse keni ashendentë në Bricjap, Jupiteri në Demi ndikon në shtëpinë e 5-të

Kur Jupiteri është në shtëpinë tuaj të 5-të, do të argëtoheni më shumë dhe do të shijoni momente të bukura dhe të lumtura. Mund ta shijoni më shumë jetën dhe të bëni më shpesh gjërat që doni. Mund t'i kushtoni më shumë kohë hobive tuaja ose të filloni ndonjë aventurë të re romantike. Tranziti i Jupiterit do të ndikojë në fushën e vetë-shprehjes, dashurisë dhe lidhjeve me fëmijët. Ky efekt mund t'ju japë frymëzim dhe energji për të zhvilluar kreativitetin tuaj dhe për të nxjerrë në pah anën tuaj simpatike. Fëmijët tuaj mund të jenë të suksesshëm dhe t'ju bëjnë të lumtur dhe krenarë. Nëse merreni me argëtim apo argëtim, gjatë kësaj kohe do të keni më shumë sukses dhe rritje të fitimeve.

 

Nëse keni një ashendent Ujori, Jupiteri në Dem ndikon në shtëpinë e 4-të

Energjia e favorshme dhe me fat e Jupiterit do të ndikojë në familjen, shtëpinë dhe ndjenjën e sektorit të sigurisë. Jeta familjare mund të bëhet fokusi i interesit tuaj më pas, duke sjellë ndryshime në jetën dhe prioritetet tuaja pasi mund të keni një fëmijë. Ju mund të dëshironi më shumë rehati dhe liri lëvizjeje tani dhe dëshironi një shtëpi ose hapësirë ​​pune më të madhe. Ata që kërkojnë të blejnë një shtëpi të re, ambiente biznesi ose punë nga shtëpia janë veçanërisht të favorizuar gjatë këtij tranziti. Është gjithashtu një kohë e mirë për t'u zhvendosur, kështu që nëse është në planet tuaja dhe ju jepet mundësia e duhur, shkoni për të. Mund të sjellë ndryshime dinamike në zhvillimin tuaj. Gjithashtu, mund të shfaqen mundësi për të forcuar sigurinë tuaj financiare dhe për të investuar në mirëqenien e familjes suaj. Ju gjithashtu mund të jeni më mbështetës për të dashurit tuaj gjatë këtij tranziti.

 

Nëse keni një ashendent tek Peshqit, Jupiteri në Dem ndikon në shtëpinë e 3-të

Tranziti i Jupiterit do të forcojë aftësitë tuaja të të mësuarit dhe komunikimit, por edhe lidhjet me mjedisin tuaj. Me ndikimin e Jupiterit mund të shfaqet dëshira për më shumë komunikim, njohuri dhe bashkëpunime, duke hapur rrugë të reja suksesi dhe rrjetesh sociale. Gjatë pranisë së Jupiterit në shtëpinë e 3-të, mund të shihni drejtime, shtigje ose mundësi më premtuese që shpalosen përpara jush që ju çojnë drejt stabilitetit të ardhshëm. Është koha e duhur për të filluar ato aktivitete që do t'ju trajnojnë në mënyrë adekuate dhe do t'ju çojnë në përmbushjen e ëndrrave tuaja. Mund të shkëmbeni ide të dobishme dhe të bëni njohje të reja të rëndësishme. Është një kohë e favorshme për të shprehur pikëpamjet dhe planet tuaja me besim dhe entuziazëm.

Shiko gjithashtu