Muaji Shkurt fsheh vështirësi në komunikim për disa shenja të Horoskopit .

Muaji fsheh vështirësi në komunikim për disa shenja të Horoskopit .

Parashikimi mujor Shkurt 2020 për të gjitha shenjat e horoskopit  , me ndikimet  planetare per kete muaj cfar duhet te bejm kujdes ne kete muaj .Zbuloni tani se si yjet ndikojnë në gjendjen  ton  shpirterore dhe emocionale apo  profesionale………………………..

Shkurti është një muaj i komplikuar në sferen sentimentale  me histori dhe ceshtje te ndryshme qe kan te bejne me te kaluaren .  Nga data  03.02, Merkuri ne shenjen e Peshqeve  e ka rritur ndjeshmërinë e saj emocionale dhe të komunikimit, pasi ne duket se po punojmë më shumë në një mjedis ideal sesa mund të kalojmë realisht në jetën e përditshme ne zhurm apo dicka tjeter . Mungesa e të menduarit të qartë dhe shikimi objektiv i gjërave është paksa e nderlikuar , dhe kjo mund të ndikoj  drejtpërdrejt në jetën e përditshme përmes deficitit të pavetëdijshëm dhe të vetë-përqendruar, si dhe në jetën tonë personale pasi kujtimet e se shkuar  që ndikojne  drejtpërdrejt tek ne.

 

Më 07.02 Afërdita shkon tek  shenja e Dashit duke përqendruar të gjithë vëmendjen tonë në nevojat tona dhe ato që duam vërtet nga jeta jonë personale. Në këtë pjesë, megjithatë, ne mund të bëhemi shumë egoist dhe subjektiv në sjelljen tonë, gjë që do të na çojë në situata  te veshtira ne zgjidhje te ceshtjeve qe kemi , por  veçanërisht me partnerin ton sepse ai ka te drejt porn eve jemi ne faj  besoj se jo por kerkon nje besedim te rendesishem ne zgjidhe te kesaj ceshtje .

 

Në 09.02 Hëna e plotë ne aksin  e  Ujorit - Luanit na shtyn të luajmë rolin kryesor në jetën tonë emocionale pasi ne dukje  jemi optimistë në lidhje me mbylljen e çështjeve që mund të jenë vendimtare për rrjedhën e marrëdhënieve tona apo edhe marrëdhëniet tona miqësore. Eshtë e rëndësishme të veprojmë dhe të tregojmë besimin tonë për t'i dhënë një dimension pozitiv zhvillimeve ne pergjithesi .

 

Me 17.02 Merkuri  fillon kursin e tij retrograde nga Peshqit, duke intensifikuar ëndërrimet tona  dhe nevojën për rikuperim , pasi ne mendojme  se  jemi kryesisht të bllokuar në ceshtjet qe lidhen me te  kaluaren  dhe çështjet që nuk i kemi kapërcyer. Por mundesit I kemi qe te ja arrijme qellimit ton ne ceshtje te rendesishme , por kjo është diçka që nuk do të jetë lehtësisht e menaxhueshme dhe mund të bëjë që ne të mendojmë për një fillim te ri ne punet tona .

 

Në të njëjtën ditë, Marsi shkon në Bricjap dhe na fton të japim më të mirën në jetën tonë profesionale pasi përgjegjësitë tona në karrierën tonë duket se rriten pasi jemi në gjendje t'i përgjigjemi në mënyrën më të mirë të mundshme se çfarë dhe nëse marrim përsipër me siguri qe kemi per te ja dal me sukses . Ne duhet të jemi të kujdesshëm në lidhje me disponimin për polemikë dhe imponimin e mendimit tonë në mjedisin e biznesit pasi kjo përfundimisht do të çojë në konflikte që vetëm do të krijojnë probleme në zhvillimin tonë personal nese ne jemi te qart se cfar duam atehere asgje nuk ndodh te tjeret kerkojn shkas por e veshtire te ja arijne qellimit .

 

Më 19.02 Dielli kalon tek Peshqit dhe më 23.02 Hëna e Re mbi Peshqit na jep mundësinë për të hapur një kapitull të ri mbi të kaluarën dhe për të dhënë me te miren ne pun dhe ne sferen sentimentale  duke lënë pas situata dhe trauma që deri më tani kanë pasur një ndikim të drejtpërdrejtë në jetën tonë. Nuk përjashtohet mundësia që të na jepen mundësite  në një nivel profesional që do të jetë i rëndësishëm dhe jemi te gatshem  të ndërmarrim nisma që do të punojnë në një nivel perfekt ne pune tone . Kushtojini vëmendje vetëm  punes dhe ne ate qe jeni ne kerkim per ta realizuar lereni te tjeret te flasin te ju flasimn pas kraheve mos I ndegjoni fare shikoni drejtimin tuaj se keni per te ja arritur qellimit tuaj. Muaj të mbarë miq të dashur ju uroj me respect Jorgo Pulla !

Shiko gjithashtu