Merkuri tek Demi … Mendimet e thjeshta janë zakonisht dhe më të saktat!

Përsa gjatë Merkuri ndodhet tek Demi, nga 19 Prilli deri në 4 Maj, komunikimi është më i ngadaltë, por edhe më i qetë, në kundërshtim me pozicionin e kaluar të Merkurit tek Dashi ku solli klimë më të elektrizuar. Paralelisht ne përpiqemi të kuptojmë cila është mënyra më e mirë për të reaguar, apo të bindim të tjerët me më pak mund të mundshëm. Shprehemi më këndshëm , por kemi nevojë për më shumë kohë për të asimiluar informacionet e reja apo idetë. Gjithashtu, Demi është shenjë që lidhet me financat dhe me arritjet tona, kështu që merremi më intensivisht me të tilla cështje, ndërkohë Merkuri në shenjën toksore dhe stabile të Demit na bën më shumë kokfortë dhe këmbngulës. Ndaj mirë është të flisni fillimisht me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale . Por njëkohësisht shmangim rreziqet dhe largojmë nivelin e ankthit dhe nervozizmit!

Kalimi i Merkurit nga Demi aktivizon të lindurit në shenjat e qendrueshme domethënë, Demët, Luanët, Akrepët dhe Ujorët dhe i fton të marrin vendime. Jep mundësi dhe ide të papritura tek Gaforrja dhe Peshqit dhe sistemim mendimesh dhe lehtësi tek Virgjëreshat dhe Bricjapët. Nga data 19 deri në 24 Prill ndikimi i planet ushtrohet në dhjetditëshin e parë të shenjave, dhjetditëshin e dytë aktivizohet nga 24 deri në 28 Prill dhe nga 28 Prill deri në 4 Maj ndikimin e planetit e pranojnë të lindurit në dhjetditëshin e tretë të shenjave.

 

Këndet që do krijojë Merkuri gjatë kalimit të tij nga Demi

Në 24 Prill , Merkuri takon Uranin dhe do sjellë në sipërfaqje cështjet ekonomike, por dhe… kokfortësi!

Në 25 Prill, Merkuri krijon katror me Saturnin, dicka që do sjellë pengesa në komunikim!

Në 30 Prill, Merkuri krijon gjashtkëndësh me Neptunin, duke sjellë më shumë shpirtërim, vizione dhe përgjigje metafizike.

Në 2 Maj, Merkuri krijon  trekëndësh me Plutonin, duke dhënë të reja të mira në cështje profesionale dhe ekonomike.

Në 3 Maj, Merkuri krijon katror me Jupiterin duke sjellë eksagjerime dhe gafa… fjalësh!

 

Ndikimi i kalimit të Merkurit nga Demi dhe shenjat e zodiakut

DASHI

Merkuri braktis shenjën tuaj dhe kalon tek Demi, në shtëpinë tuaj të dytë dielore. Kështu që fitoni një përballje më praktike tek gjërat dhe jeni mjaft më të përmbajtur, më të përmbledhur dhe shkelni këmbët në tokë. Cështjet që lidhen me pasurinë tuaj dhe financat tuaja do dalin në sipërfaqje. Këtë periudhë nuk merrni rreziqe rreth këtyre temave por përkundrazi bëni prollogaritje logjike dhe kontrolloni c’do parametër para se të bëni ndonjë blerje apo investim. Keni nevojë për të bërë veprim c’do ide dhe nëse vëreni se dicka nuk mund të bëhet, atëher e braktisni. Theksimi negative i këtij kalimi është se vështirë ndryshoni mendim dhe dukeni “kokfortë” tek personat rreth jush. Kjo mund të sjellë disa tensione në komunikimet tuaja të përditshme, kështu që bëni një lëvizje të zgjuar dhe flisni me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale

 

DEMI

Merkuri kalon në shenjën tuaj dhe ju fal duarhapur dhuratat e tij, komunikimi juaj fiton sinqeritet, joshje dhe direktësi. Kjo magjeps bashkbiseduesit e tu dhe ju bën të aftë të merrni atë që dëshironi nga ta. Mendimi juaj është i shpejtë dhe është një periudhë shumë e mirë për të treguar idetë tuaja në punën tuaj apo nëse ndyshoni ambjent do mundeni të përshtateni tmerrësisht lehtë. Do vëreni se idetë do kenë pranimin që dëshironi dhe madje do jenë dhe mjaft innovative. Me c’do gjë që mund të kapeni, do e bëni me shumë enthusiazëm. Jeta juaj sociale është në të mirat e saj dhe do jeni në qëndrën e shoqërisë. Këndet e vështira ama Merkur- Urani dhe Merkuri – Saturni në 24 dhe 25 Prill ama, paralajmërojnë ide fiksuese dhe nga ana tjetër vjen një cështje në tavolinë që kërkon zgjidhje me këshillat që merrni nga astrologu juaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale

 

BINJAKET

Udhëheqësi juaj Merkuri kalon në shenjën e kaluar nga e juaja dhe në shtëpinë e dymbëdhjetë diellore. Këtë periudhë atëher do merreni me veten tuaj dhe psikologjinë tuaj. Eshtë një mundësi e mirë për të filluar një lloj psikanalize dhe meditimi të atyre që janë bërë periudhën e fundit kohore, me ndihmën e astrologut tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  . Imagjinata juaj dhe intuita luajnë rol të madh këtë kohë, por funksiononi me instiktin sesa me llogjikën. Do t’ju shqetësojnë gjëra që nuk do kenë të bëjnë me substancën materiale por me kuptimet e ideve ashtu si arti, filozofia, feja dhe të tjera. Por njëkohësisht është një periudhë me sekrete dhe do duhet të keni kujdes paso disa mund të flasin pas shpinës tuaj. Nga 4/5 mësoni të vërtetën.

 

GAFORRJA

Merkuri kalon në shenjën shoqërore për ju të Demit dhe në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë diellore, që lidhet me teknologjinë, të renë dhe dimensionin social si pjesë të një grupi social. Kështu që tani nuk presiononi të tjerët dhe respektoni mendimet e tyre akoma dhe nëse janë të ndryshme nga tuajat. Në cështjet tuaja të punës që lidhen me teknologji, ekonomike, matematikë dhe në përgjithësi objekte që lidhen me personin dhe shpirtin e tyre, favorizohen këtë periudhë. Kështu që jeni në një periudhë socializimi dhe njëkohësisht bëheni vecanërisht objektiv dhe me mundësinë që ju jep Merkuri nga ky pozicion të distancoheni nga një problem dhe të shihni imazhin më të madh, mundeni të përballeni me c’do vështirësi! Sigurisht, me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  përkrah jush.

 

LUANI

Merkuri tek Demi ndodhet në një fushë të horoskopit tuaj që lidhet me karrierën tuaj dhe pozicionin tuaj social. Kështu që tani keni një përgjegjësi sociale, bëheni më të kujdesshëm përballë të tjerve dhe sa ju thonë. Gjykoni më objektivisht gjërat dhe rrethi juaj shoqëror luan për ju rol të madh sesa kurrë më parë, pasi dëshironi të jeni të pranueshëm nga shokët, familja dhe kolegët tuaj. Ndikimi negative i këtij pozicioni është se mund të ruani mendimet tuaja për vete sepse keni frikë refuzimin e rrethit tuaj. Fatmirsisht mundeni gjithnjë të flisni lirshëm me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  . Paralelisht, do aspironi lartësimin profesional dhe do t’ju jepen të tilla mundësi këtë periudhë, por kujdes mos humbisni për shkak të mendimeve tuaja.

 

VIRGJERESHA

Udhëheqësi juaj Merkuri tek Demi lëviz brenda kornizave të shtëpisë tuaj të nëntë diellore dhe nga ky pozicion do keni dëshirën të “mësoni” dhe të transmetoni dijet që keni mbi gjithcka shkencore. Nëse punoni në fusha ashtu si filozofia, drejtësia apo feja, do keni mjaft mundësi profesionale. Ashtu si gjithashtu nëse merreni me udhëtime, turizëm, atletizëm, apo regjistim do keni suksese të rëndësishme. Interesat tuaaj do zgjerohen dhe mund të zgjidhni të mësoni një gjuhë të re për këtë kohë. Intuita juaj ju ndihmon të kuptoni situatën e një tërësie dhe mund të merreni dhe me cështje më sociale. Por shumë pozitive janë dhe këshillet që merrni nga astrologu juaj personal në  ww.astrologu.al/parashikime-personale

 

PESHORJA

Merkuri kalon nga Demi dhe nga shtëpia juaj e tetë diellore, duke sjellë një dëshirë misterjoze të fortë dhe sjellje pushtuese. Tani zhvilloni një tendencë më të mbyllur dhe ndjeni se nuk është koha për fjalë por për rishikime. Do merreni mjaftueshëm me situatën tuaj sentimentale dhe mënyrën sesi përjetoni por dhe komunikoni ndjenjat tuaja. Përgjigjet që kërkoni fundja vijnë nga astrologu juaj personal në   www.astrologu.al/parashikime-personale  . Si shenjë sociale ju është e vështirë të menaxhoni një dimension të tillë, nuk jeni të hapur këtë kohë përballë të tjerve dhe mund të ruani sekrete. Ndërkohë, punë që lidhen me mbështetjen ndaj të tjerve, psikologjinë, kërkimet, do kenë mjaft ndikim pozitiv gjatë këtij kalimi. Për më tepër, cështjet e borxheve apo kontakte me kredi, banka, siguracione, do t’ju shqetësojnë shumë.

 

AKREPI

Merkuri nga Demi do ndikojë shtëpinë tuaj të shtatë diellore dhe thelbësisht lidhjet tuaja ndërpersonale me të tjerët. Keshtu që tani ju shqetëson sesi do tërhiqni personat që doni në jetën tuaj dhe për këtë od përkushtoni më shumë kohë tek ata dhe cështjet e tyre këtë periudhë. Do fitoni një qëndrim më dipllomatik dhe do mundeni lehtë të hyni në pozicionin e tyre dhe ti kuptoni. Këtë periudhë do jeni mjaft social dhe do bëni njohje të reja që mund të sjellin dhe një dashuri të re. Nëse jeni tashmë në një lidhje do vëreni nëse kjo lidhje është sa dëshironi apo jo. Ana negative e këtij kalimi është se do mundeni të jeni produktiv kur jeni vetëm, mundësisht të keni nevojë për astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  . Dëshironi kolegë për të punuar, shokë për të marrë vendime dhe partnerin tuaj për të shijuar kohën tuaj të lirë.

 

SHIGJETARI

Merkuri hyn në shtëpinë tuaj të gjashtë diellore kur kalon në shenjën e Demit dhe do ndikojë përditshmërinë tuaj dhe punët tuaj praktike. Mendimi juaj bëhet më analizues dhe i llogjikshëm. Organizoni detyrimet dhe kohën tuaj më mirë dhe jeni më produktiv. Do rriten detyrimet profesional dhe do ekzistojë një lëvizshmëri e përgjithshme në përditshmërinë tuaj. Eshtë një periudhë e mirë për tu marrë me cështjet e shëndetit dhe fleksibilitetit, mirë do ishte të bëni një kontroll të përgjithshëm mjeksor, të vendosni ushtrimin në jetën tuaj dhe të keni kujdes ushqimin taj. Eshtë fundja periudha më e lehtë për tu përballur me tilla cështje. Punë që lidhen me pjesën profesionale, kërkime dhe organizim favorizohen këtë periudhë, do ti dëgjoni fundja dhe me më shumë detaje nga astrologu juaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale

 

BRICJAPI

Merkuri kalon në shenjën shoqërore për ju të Demit dhe shtëpinë tuaj të pestë diellore, shtëpinë e gëzimit, argëtimit, krijimit, dashurisë dhe fëmijëve. Qëndrimi juaj bëhet vecanërisht optimist dhe keni shumë energji shpirtërore. Lëvizni me vendosshmëri dhe nuk humbisni kohë në gjëra të pakuptimta për ju. Fliti fillon të bëhet më i fortë dhe dashuria luan rolin e rëndësishëm në përditshmërinë tuaj. Nëse hyni në procedurë të pushtoni dikë, suksesi juaj është i sigurt, me aleatin tuaj astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale . Nëse jeni trashgimtar është ajo që dëshironi, është një periudhë e mirë për të hynë në procedurë të keni një fëmijë. Nëse keni tashmë fituar, do keni komunikim më të mirë me fëmijët tuaj dhe do merreni mjaftueshëm me cështjet tuaja. Fundja këtë periudhë keni nevojë të argëtoheni dhe ndaj do kërkoni shoqërinë e shokëve.

 

UJORI

Merkuri kalon në shtëpinë tuaj të katërt dielloe që është shtëpia e familjes dhe shtëpisë. Kështu që temat që lidhen me ndonjë person të familjes tuaj do dalin në sipërfaqje dhe do marrin shumë nga energjia juaj. Eshtë një periudhë e mirë për të bërë ndryshime në vëndin e qëndrimit tuaj. Gjatë këtij kalimi do kërkoni c’do gjë që ju është familjare, do preferoni të qëndroni shtëpinë tuaj sesa të dilni dhe dëshironi shoqërinë e familjarëve tuaj sesa të bëni njohje të reja. Por kënde të vështira Merkuri- Urani dhe Merkuri- Saturni në 24 dhe 25 Prill por paralajmërojnë për ndryshime në fushat e mësipërme që ndoshta të mos keni prollogaritur, ndoshta ndonjë zbulim. Kështu deri atëher më mirë të keni folur me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale

 

PESHQIT

Merkuri kalon në një pozicion që ju përshtatet tek Demi dhe në shtëpinë tuaj të tretë diellore. Kjo do të thotë se komunikimi juaj është në më të mirat e saj dhe këtë do duhet ta shfrytëzoni nga c’do anë, profesionale dhe erotike. Gjithashtu, nuk është e pamundur të bëni disa udhëtime apo shumë zhvendosje për arsyje profesionale dhe këtë periudhë do mësoni shumë gjëra. Ose mësoni informacione për personat rreth jus hose do hyni në ndonjë procedurë edukuese. Intuita që keni për shkak të natyrës së shenjës tuaj në kombinim me shkathtësinë dhe mendimin e llogjikshëm që ju fal Merkuri nga Demi ju bën të palëkundur, vecanërisht nëse këshilloheni me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale . Kështu që tani kërkoni sa dëshironi dhe keni dhe mënyrën e përshtatshme për ti arritur!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu