Merkuri tek Dashi

Merkuri do kalojë tek shenja e zjarrtë tek Dashi në 4 Prill dhe do qëndrojë deri në 19 Prill kur do kalojë në Demin toksor. Merkuri është një planet që ndikon në përditshmërinë tonë shumë. Eshtë planet që tregon situatën tonë shpirtërore, mënynën tonë të mendimit dhe mënyrën e komunikimit tonë. Merkuri tek Dashi shtyhet vecanërisht nga enthusiazmi dhe impulsiviteti i Dashit. Shenja tij jep një kurjozitet i lindur dhe tendenca të bëjë veprime të menjëhershme. Ana negative e këtij pozicioni është se impulsiviteti Dashit mund ta bëjë komunikimin tonë të prerë, nxitues dhe fëminor. Me pasojë, këtë periudhë komunikimi jonë do ketë si qëndër “ego”-n tonë dhe nevojat tona personale me rezultat të shohim sa dëshiron të tjerët dhe të mos mundemi të dëgjojmë realisht nevojat e tyre.

Basti është këtu të mos këmbngulim në mendimet tona, pasi nuk duhet të harrojmë se Dashi si shenjë e zjarrit është mjaft egocentric dhe nuk dëgjon lehtë tjetrin dhe konsideron veten si kryesorin. Ai që duhet ama të dëgjoni nuk është tjetër vec se astrologut tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  !

Kalimi i Merkurit nga Dashi aktivizon të lindurit në shenjat e Zjarrit, domethënë Dashët, Luanët dhe Shigjetari, jep mundësi dhe ide të papritura, ndërkohë tek shenjat e Ajrit, Binjakët, Peshorja dhe Ujori sjell trazira mendimesh dhe lehtësi. Fton gjithashtu Gaforret dhe Bricjapët të marrin vendime. Nga data 4 deri në 9 prill ndikimi i planetit ushtrohet në dhjetditëshin e parë të shenjave, dhjetditëshin e dytë aktivizohet nga 9 deri në 14 Prill, ndërkohë në dhjetditëshin e tretë aktivizohet nga 14 deri në 19 Prill.

Këndet e Merkurit gjatë kalimit të tij

Në 10 Prill, Merkuri në gjashtkëndësh me Saturnin jep më shumë përgjegjshmëri, por edhe ide të realizueshme.

Në 17 Prill, Merkuri në gjashtkëndësh me Marsin jep më shumë aktivizim, ide të reja të freskta.

Në 17 Prill, Merkuri në trekëndësh me Jupiterin jep mbarësi dhe rrugë të hapura në ide sipërmarrëse!

Në 17 Prill, Merkuri në katror me Plutonin jep dyshime, por edhe mendime të errta që drejtojnë në veprime të errta…

Në 19 Prill, Merkuri në takim me Diellin jep mesazhe të këndshme, por edhe egoizëm.

 

Ndikimi i kalimit të Merkurit tek shenjat e zodiakut

DASHI

Merkuri ndodhet në shenjën tuaj dhe ndiheni të rilindur dhe gatshëm për tu përballur me gjithcka. Krijoni atëher ide të reja, por dhe i reflektoni me shumë shpejtësi, jeni më kurjozë dhe kjo ju drejton në horizonte të reja, ndërkohë keni tendencën të merreni me shumë gjëra bashkë këto ditë dhe nevojitet programatizim i mirë për ti arritur të gjitha. Të tjerët gjithashtu ju transferojnë informacione të rëndësishme dhe mëdoni sa injoronit periudhën e kaluar. Ka mundësi dhe nga astrologu juaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  . Por kujdesuni të shfrytëzoni në maksimum c’do mundësi për fillime të reja. Gjithashtu, rreth datës 17/04 disa cështje ju ngatërrojnë, të jeni paralelisht të kujdesshëm ku tregoni besim.

 

DEMI

Kalimi i Merkurit nga shtëpia juaj e dymbëdhjetë diellore ju bën më të fshehtë se kurrë dhe shmangni ana të ndani sa mbani të fshehura nga të tjerët, duke përparuar planet tuaja larg vëmëndjeve kurjoze. Por paralelisht rriten dhe angazhimet e përditshme dhe detyrimet tuaja, fakt që ju streson, ndërkohë që menaxhoni dhe detyrimet e të tjerve. Por mendoni dhe detyrimet morale që keni përballë personave tuaj, ndërkohë prezenca e Merkurit në shenjën e kaluar është shembull i ngjashëm se disa flasin fshehurazi nga ju. Nëse të thënat e tyre ama janë pozitive apo negative, varet ekskluzivisht nga harta juaj astrologjike dhe e mësoni nga astrologu juaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale

 

BINJAKET

Udhëheqësi juaj Merkuri ndodhet në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë diellore dhe ju jepet mundësia të shihni sesa ka reflektim tek të tjerët mënyra sesi ndani qëllimet, ëndrrat dhe vizionet e tuaja për të ardhmen. Kështu me Merkurin tek Dashi jeni vecanërisht produktiv dhe krijues, përpiqeni të bindni investues për dëshirat tuaja, investoni në shoqëritë tuaja dhe këkroni shokët tuaj për të ndarë idetë tuaja. Por ndani dhe frikrat tuaja me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  i cili ju jep zgjidhje. Por ndani dhe caste të këndshme, ndërkohë paralelisht dhe dipllomacia juaj është në maja. Jeni të shumanshëm, dhe përfshirë në mjetet e rrjeteve sociale, fundja përpunoni më mirë dhe informacionet konstruktive që ju vijnë. Por sigurohuni rreth 17/4 planet tuaja të jenë realiste.

 

GAFORRJA

Merkuri prek cështjet e karrierës tuaj dhe të aspiratave shoqërore kështu që përqendroheni mbi to dhe në gjithcka dëshironi për të arritur në këto fusha. Brenda këtij kalimi të Merkurit do vijnë mundësi për të përmirsuar këto fusha, kapni mundësinë dhe lëreni instiktin tuaj t’ju drejtojë në një rrugë të tillë. Eshtë një periudhë fundja që sjell shumë kontakte sociale dhe sfida ftesa për mbrëmje, brenda të cilave hasni persona të rëndësishëm. Tani ju jepet mundësia të shkëmbeni mendime dhe ide me persona të rëndësishëm që kanë arsyje me punën tuaj apo me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale

 

LUANI

Merkuri ndodhet në shenjën e Dashit, një shenjë vecanërisht shoqërore ndaj tuajës, duke lëkundur që atje tema të zhvillimit tuaj shpirtëror dhe formimit. Kështu që tani keni nevojë të rrethoheni nga persona me dije të barabarta apo më shumë se ju, të informoheni më mirë në përgjithësi për botën, të filloni një gjuhë të huaj apo të organizoni një udhëtim për jashtë vëndit. Akoma përmirsohen rezultatet në studimet tuaja dhe mundeni të përkushtoheni në kultura të ndryshme të tjerve më lehtë. Njëkohësisht, zgjidhni me lehtësi cështje ligjore apo proceduriale, por nëse keni një kontakt të rëndësishëm me ligjin apo shtetin rreth 17/4 të jeni shumë të kujdesshëm dhe do keni nevojë për astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale . E sigurta është se me këtë kalim të Merkurit, angazhoheni me pyllin dhe jo me pemën.

 

VIRGJERESHA

Gjatë kalimit të udhëheqësit tuaj Merkurit nga Dashi, në shtëpinë tuaj të tetë diellore, fokusoheni në pjesën që ka lidhje me veten tuaj më të thellë, ndërkohë tema që lidhen me financat e personave të tretë do dalin në sipërfaqje. Kërkimi juaj i brëndshëm do sjellë disa dilema që lidhen me rrugëtimin tuaj personal. Paralelisht, nuk humbisni optimizmin tuaj dhe dashurinë ndaj jetës pavarsisht se përpiqeni të zgjidhni temat tuaja të brëndshme. Shfrytëzoni fundja rrugëtimin e Merkurit tek Dashi, për të njohur më mirë veten tuaj dhe të gjeni zgjidhje në cështjet tuaja ekonomike, borxhe, kredi, banka, siguracione. Në këtë ju ndihmon dhe asëtrologu juaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  . Për më tepër, rreth 17/4 bëni një gabim të rëndësishëm mbi financat tuaja, mos merrni rreziqe atëher.

 

PESHORJA

Merkuri tek Dashi juaj ju shtyn të rikontrolloni mendimet tuaja rreth cështjeve të lidhjeve tuaja dhe kërkoni tashmë lidhje ku mundeni realisht të silleni si vetja juaj. Eshtë ora të flisni me persona përballë dhe të fokusoheni në lidhjet tuaja ndërpersonale, pasi fillimisht këshilloheni me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale . Nëse jeni beqarë, është një periudhë e mirë për të filluar një lidhje të re, ndërkohë nëse jeni të lidhur, do mundeni të kaloni shumë bukur me partnerin tuaj dhe të argëtoheni së bashku. Fundja mundeni tani të thoni sa ju shqetësojnë me një mënyrë që do t’ju favorizojë. Por njëkohësisht kujdesuni të jeni vecanërisht të kujdesshëm rreth 17/4 , pasi për të patur sukses disa aspiratat tuaja, shtyheni në gabime të rëndësishme në lidhjet tuaja.

 

AKREPI

Merkuri ndodhet në shtëpinë tuaj të gjashtë diellore, në pjesën e hartës tuaj që lidhet me përditshmërinë tuaj, shëndetin, punën tuaj dhe me c’do lloj teme praktike. Kështu që cështjet profesionale shpenzojnë mjaft nga energjia juaj me rezultat të mos mundeni të gjeni kohë për gjëra të tjera në jetën tuaj këtë periudhë. Detyroheni atëher nga ngjarjet të përdorni më shumë dipllomaci, por dhe largmapje që karakterizon shenjën tuaj, shkarkoheni fundja nga detyrimet e të tjerve brenda programit tuaj. Kini kujdes në 17/4 c’do bisedë në cështjet tuaja profesionale që do mundej të zbulojë sekretet tuaja, ndërkohë në përgjithësi nëse keni për të mbyllur një marrveshje të rëndësishëm në punë, këshillohuni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  !

 

SHIGJETARI

Merkuri ndodhet në shenjën shoqërore për ju të Dashit, kështu argëtimi dhe dashuria luajnë tani rolin e parë në jetën tuaj. Jeni më optimist dhe mendimet pozitive që bëni këtë periudhë funksionojnë si magnet që sjellin më shumë mundësi brenda përditshmërisë tuaj. Shpeheni më mirë, më lirshëm, bëni humor me personat tuaj të dashur dhe jeni vecanërisht shprehës me fjalën tuaj përballë personit që ju intereson. Bëni biseda thelbësore mbi planeve produktive, ndërkohë tani krijoni ide që më pas do përpiqeni ti realizoni. Në përgjithësi ndani shumë nga orët tuaja me persona shoqërore duke shkëmbyer mendime, por kini kujdes rreth 17/4 pasi disa ndërhyjnë në cështjet tuaja me jo dhe kaq qëllime të pastra përballë jush. Aleati juaj i rëndësishëm fundja është astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

 

BRICJAPI

Merkuri nga Dashi ndikon pjesën e jetës që lidhet me familjen tuaj, kështu cështjet familjare dhe temat e shtëpisë që do shfaqen do t’ju drejtojnë të llogarisni nevojat tuaja kryesore. Paralelisht, mendoni të kaluarën tuaj dhe keni qëndrim nostalgjik, i cili ju dërgon të veproni më shumë me ndjenjë sesa me llogjikën tuaj. Kështu, komunikoni me familjen tuaj më lehtë apo me personat që i konsideroni familja juaj. Nuk jeni të hapur në gjëra të reja dhe doni familjaren sepse dëshironi të dini cfarë keni. Fatmirsisht keni dhe astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  që ju ndihmon ti shihni të gjitha më llogjikshëm. Gjithashtu, Merkuri në shtëpinë tuaj të katërt diellore në kënd negative me Plutonin rreth 17/4 ju ndikon menjëherë dhe ka mundësi të përpiqen t’ju ndikojnë atëher.

 

UJORI

Merkuri në shenjën e Dashit krijon lëvizshmëri të theksuar në jetën tuaj dhe ju vë në ritme të shpejta, pasi gjatë këtij kalimi jeni në një aktivitet kuptues apo lëvizës. Krijoni njohje të reja, kërkoni dhe shkëmbeni mendime, dije dhe ide me persona të tjerë dhe jeni më fleksibël me përceptimet e të tjerve, gjë që ju bën akoma më të famshëm. Keni të gjithë mbarësinë që keni nevojë për dije, më shumë mesazhe, më shumë telefonata dhe është një moment i mirë për blerje makine apo mjeti komunikimi, tablet, laptop, telefon cellular apo kompjuter. Preferoni ti bëni të gjitha këto ama pasi dëgjoni astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  . Kujdes gjithashtu në 17/4, shihni detajet thelbësore në punë.

 

PESHQIT

Merkuri në shtëpinë tuaj të dytë diellore dhe përqendrohet në tema të materialeve dhe financave. Kështu merreni më shumë me cështjet tuaja ekonomike aktuale, mblidhni informacione të rëndësishme dhe dokumente që lidhen menjëherë me portofolin tuaj, por në një nivle të mbyllur mendoni përsëri sa konsideroni vlera në jetën tuaj. Mundeni paralelisht tani të kërkoni t’ju kthehen para që keni huazuar apo t’ju ndihmojnë të shlyeni disa llogari. Këshilloheni gjithashtu me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  për të mbyllur llogaritë e c’do lloji. Merkuri fundja thuhet dhe Fitimi, duke sjellë të ardhura që përforcojnë të ardhurat tuaja. Por kini kujdes rreth 17/4 pasi mund të bëni disa lëvizje të gabuara ekonomike, të bleni gjëra që përfundimisht do t’ju jenë të panevojshme apo akoma dhe nëse humbisni një objekt që ka vlerë për ju.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu