Merkuri në vijë të kundërt me Saturnin

Nga 2 deri në 4 Gusht, Mërkuri nga shenja ujore dhe ndjeshme e Gaforres formon një kontrast me Saturnin e kundërt nga Bricjapi, një kënd negativ për Dashin, Gaforres, Peshoren dhe Bricjapin e lindur në dhjetë ditët e treta dhe / ose ata që kanë horoskop dhe planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 26 deri në 28 e shenjave të mësipërme.

Për këto tre ditë, mbizotërojnë mendimet negative dhe pesimiste, ndërsa diskutimet zhvillohen në kontekstin e keqkuptimit. Një marrëveshje për të cilën po konsideronit mund të vonohej, ndërsa një udhëtim për të cilin po shpresonit se do të binte në fund të fundit nga pritjet tuaja. Në këtë kënd, Saturni i kundërt sjell pengesa në komunikimin tuaj dhe e keni të vështirë të bindni partnerin tuaj, kolegët ose miqtë me argumentet tuaja, por gjithashtu nuk bëni përpjekje të mjaftueshme për të parë situatën me sytë e tyre.

Kështu që nuk është në pyetje të jesh i lezetshëm me njerëzit përreth jush, madje edhe me të afërmit ose prindërit, ndërsa një skenar tjetër i mundshëm është që thjesht dëshironi të jeni vetëm. Personat prestigjioz kanë shumë kërkesa ndaj jush dhe preferoni të mbylleni në guaskën tuaj, si gaforja e hermitit! Sidoqoftë, ju mendoni më seriozisht dhe zgjidhni të veproni më pjekur, në krahasim me momente të ngjashme në të kaluarën.

Nëse ndjeni nevojë të bisedoni me dikë dhe të këshilloheni me ta, zgjidhni personin më me përvojë, për shembull astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale.Gjithashtu, pajisjet tuaja të komunikimit ose mjetet e transportit mund t'ju mësojnë këto ditët dhe detajet e ndryshme të vogla kontribuojnë në faktin që nervat tuaj prishen më lehtë.Me këtë kënd1 mendja është e bllokuar dhe vendimet nuk janë ato të duhurat, në të njëjtën kohë që e keni të vështirë të pretendoni interesat tuaja dhe jeni të rraskapitur pa parë menjëherë rezultatet e përpjekjeve tuaja.

Shiko gjithashtu