Merkuri në vijë të kundërt

Merkuri do të jetë i kundërt nga 14 tetor deri më 4 nëntor. Nga 14 deri në 28 Tetor, Mërkuri do të jetë në vijë të kundërtnëshenjën misterioze Akrepit, duke prekur më shumë Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin që kanë lindur në dhjetë ditët e para - por edhe ata që kanë planete nga 0 ° në 11 ° të këtyre shenjave. . Pastaj, duke vazhduar rrugëtimin e tij të kundërt, ajo kthehet tek Peshorja impulsive nga 28 tetor deri më 4 nëntor, duke prekur më shumë Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të lindur në dekadën e tretë - por edhe ata që kanë planete nga 25 ° në 29 ° të shenjave.

Merkuri në vijë të kundërt gjithashtu do të nxjerrë në sipërfaqe atë që na pushtoi nga 23 Shtatori deri më 13 Tetor, ndërsa njerëzit e lindur me Merkurin në vijë të kundërt, do të jenë në gjendje të kenë një rrjedhë dhe evolucion më të mirë në aktivitetet e tyre të komunikimit (në varësi të të gjithë hartës së tyre astrologjike ).

Gjatë rrugëtimit të tij të kundërt, Merkuri nga Akrepi, na fton të shohim brenda shpirtit tonë, fiksimet dhe fobitë tona, forcën që fshehim brenda nesh, por edhe anën tonë pasionante. Kjo anë e pasionuar mund të jetë krijuese, ose vetëshkatërruese. Ne gjithashtu do të shohim përsëri çështjet e financave, borxheve, në lidhje me trashëgiminë, huatë, bankat, zyrat e taksave, por edhe çështjet e metafizikës ose misticizmit.

Në ditët kur Mërkuri do të jetë në vijë të kundërt në Peshoren, ne jemi thirrur të rivlerësojmë të gjitha marrëdhëniet tona, bashkëpunimet, mosmarrëveshjet dhe kontaktet tona me armiqtë tanë të dukshëm. Por kryesisht një marrëdhënie e rëndësishme (ose mungesa e saj). Përveç kësaj, rrjedha e kundërt e Mërkurit gjithmonë flet për shanse të dyta, për sa kohë që diçka nuk fillon nga e para, ju i dëgjoni ato në çdo detaj dhe nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.

 

Këndet që Merkuri do të krijojë gjatë rikthimit të tij

Më 20 tetor, Mërkuri në vijë të kundërt do të formojë një kundërshtim ndaj Uranit, duke sjellë përmbysje.

Më 25 tetor, Mërkuri në vijë të kundërt do të takohet me Diellin, duke sjellë egoizëm, por edhe duke ndriçuar disa sekrete.

Më 1 nëntor, Mërkuri në vijë të kundërt do të jetë në katror me Saturnin, duke sjellë disa lajme të pakëndshme.

 

Ndikimi i prapavijës tek shenjat e zodiakut

 

Dashi

Nga data 14 deri më 28 tetor, kujdesuni për financat tuaja pasi Merkuri do të jetë në vijë të kundërt në fushën e borxheve dhe nevojave tuaja. Pra, kujdes për disa investime të reja që përfundimisht do të të shqetësojnë, ndërsa një borxh mund të dalë përsëri në pah. Sidoqoftë, në një analizë më të thellë, ju rishikoni nëse jeni në të njëjtën gjatësi vale me personin që ju intereson dhe në të njëjtën kohë nuk është koha e mirë për të marrë hua ose për të marrë hua. Sidoqoftë, është e mundur që paratë do t'ju kthehen nga e kaluara!

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Merkuri në vijë të kundërt kalon përsëri para jush, për të sjellë përsëri çështje të marrëdhënieve që ju pushtuan në periudhën e mëparshme. Kështu që është e mundur që dikush t'ju kërkojë një shans të dytë, veçanërisht në një nivel romantik ose mund të punoni me dikë nga e kaluara juaj, por ju do të dëgjoni zemrën tuaj para se të merrni vendimet përfundimtare. Në të njëjtën kohë, mos nënshkruani marrëveshje të reja dhe mos pranoni ndonjë biznes të ri. Më në fund, nëse jeni i lirë dhe shfaqet një person i ri, marrëdhënia nuk do të zhvillohet siç keni menduar. Në çdo rast, Mërkuri në vijë të kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Demi

Nga data 14 deri më 28 tetor, Merkuri është në vijë të kundërt në fushën e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve tuaja, duke sjellë paqartësi dhe keqkuptime me partnerin ose bashkëpunëtorët tuaj. Gjithashtu, për një njohje të re për qëllime të një lidhje dashurie ose bashkëpunimi, do të ishte më mirë të prisni, por tani gjeni zgjidhje nëse marrëdhënia do t'ju shqetësonte. Por gjithashtu duhet të prisni para se të merrni vendime të rëndësishme, pasi njerëzit mund të kthehen nëse qarqet nuk janë mbyllur plotësisht.

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Merkuri shkon në prapavijënë fushën e shëndetit dhe punës, duke sjellë disa pengesa.Kështu, është e mundur që ta keni të vështirë të përshtateni me zakonet e reja në jetën tuaj të përditshme dhe disa detyrime praktike nga ato të vjetrat vijnë në pah.Gjithashtu, mund të hasni pengesa në plane të reja në punën tuaj, por mos pranoni propozime të reja profesionale, nëse nuk jeni përgatitur për një kohë të gjatë. Në çdo rast, Mërkuri i kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Binjakët

Nga 14 deri më 28 Tetor, sundimtari juaj Mërkuri do të jetë në vijë të kundërt në fushën e punës dhe shëndetit, kështu që ju mund të arsimoheni me rutinën tuaj të përditshme dhe punën tuaj pasi nuk përjashtohen pengesat dhe vonesat që ju shkaktojnë acarim. Sidoqoftë, mund të zgjidhni çështjet praktike në pritje, megjithatë nëse keni një ofertë të re pune, mos e pranoni menjëherë, pasi rezultati do të jetë i përkohshëm dhe nuk do t'ju mbulojë në fund të fundit. Gjithashtu, tani mund të merrni vendimin për të cilin keni menduar për një kohë të gjatë, për një dietë ose për një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Merkuri kalon nëpër një fushë të kundërt të dashurisë, krijimit dhe fëmijëve. Pra, jeta juaj e dashurisë do të jetë mjaft konfuze. Nëse jeni në një lidhje, atëherë problemet e komunikimit nuk do të mungojnë, por gjëja më e rëndësishme është që më në fund do të doni të kuptoni se çfarë po kërkoni nga partneri juaj. Nëse jeni beqarë, nuk është koha më e mirë për të filluar diçka të përhershme. Në të njëjtën kohë, ju mund të prisni zhvillime nga punët erotike të së kaluarës, pasi ajo që mbeti në mes del përsëri në pah. Më në fund, ju mund të dëshironi të kontaktoni me të dashurit që keni kohë për të parë. Në çdo rast, Mërkuri i kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Gaforrja

Nga 14 në 28 Tetor, Mërkuri në vijë të kundërt sjell në plan të parë çështje emocionale nga e kaluara. Pra, një lidhje e vjetër dashurie mund t’ju ​​shqetësojë në këtë kohë, para se të merrni një vendim, mendoni me kujdes për të gjitha parametrat.Nëse tashmë jeni në një marrëdhënie, jini të durueshëm në keqkuptime, keqkuptime ose mungesë të komunikimit të duhur me partnerin tuaj. Gjithashtu, tani ju mund të përdorni siç duhet mendimet, idetë, frymëzimet dhe planet krijuese që ekzistonin në mendjen tuaj nga e kaluara dhe keni shanset e dyta për plane krijuese që nuk ishin përfunduar, por ato që do të fillojnë nga e para nuk favorizohen.

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Merkuri është në vijë të kundërt në fushën e shtëpisë dhe familjes, kështu që ka mundësi që të keni vështirësi të komunikoni me njerëzit përreth jush në baza ditore.Gjithashtu, vetë shtëpia si shtëpi mund të kërkojë vëmendjen tuaj, madje edhe në çështje praktike ose riparime.Në përgjithësi, megjithatë, ju jeni thirrur për të mbrojtur privatësinë tuaj, por mos merrni vendime përfundimtare. Në çdo rast, Mërkuri i kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Luani

Nga 14 në 28 Tetor, Mërkuri do të jetë i kundërt në shtëpinë tuaj të katërt diellore, shtëpinë dhe familjen, dhe krijon një konfuzion me fytyrat e mjedisit tuaj të njohur. Në të njëjtën kohë, shtëpia kërkon më shumë kujdes se ju dhe është një kohë e mirë për të riparuar diçka që nuk funksionon mirë, por mos blini sende ose pajisje të reja.Në një kuptim më të përgjithshëm, megjithatë, ju rinegocioni të kaluarën tuaj, ndikimin që ka në të tashmen për ju dhe si mund të liroheni, edhe nëse është një përvojë fëmijërie.

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, duhet t’i kushtoni vëmendje komunikimit tuaj, por edhe udhëtimeve tuaja.Kështu që komunikimi nuk është pika juaj e fortë dhe është e mundur të shkaktojë pengesa me udhëtimet, teknologjinë dhe komunikimin në përgjithësi, ndërsa mund të ketë edhe vonesa ose dështime në lajme ose mesazhe që po prisni. Gjithashtu, mos nënshkruani marrëveshje të reja dhe mos blini një teknologji ose pajisje komunikimi, por rregulloni atë që keni tashmë! Përveç kësaj, ju e hapni sirtarin përsëri me ide të mira, por kini kujdes në lëvizjet tuaja. Në çdo rast, Mërkuri i kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Virgjëresha

Nga 14 deri në 28 Tetor sundimtari juaj Mërkuri do të jetë në prapavijëdhe do të ndjeni se flisni një gjuhë tjetër me njerëzit përreth jush dhe se ka një mungesë komunikimi që krijon acarim dhe keqkuptime. Gjithashtu kujdesuni për takimet, udhëtimet dhe udhëtimet tuaja, duke u kujdesur për pengesat e vogla që do t'ju heqin nga orari. Përveç kësaj, ju rishikoni mënyrën tuaj të komunikimit, por bëni shumë kujdes në atë që shkruani, atë që thoni dhe kontratat që nënshkruani, ndërsa nëse është e mundur mos bëni marrëveshje të reja pasi më vonë do të ndryshoni mendim.

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Merkuri është në prapavijënë fushën e parave dhe blerjeve tuaja, prandaj përpiquni të shmangni negociatat financiare sepse ato nuk do të kenë kushte që në fund të fundit ju përfitojnë. Gjithashtu, nuk është një kohë e mirë për blerje të rëndësishme, megjithatë keni një shans të dytë për një çështje financiare që ju ka shqetësuar në të kaluarën. Në përgjithësi, megjithatë, ju rishikoni buxhetin tuaj, por edhe rëndësinë që i kushtoni blerjeve të prekshme dhe jo-materiale. Në çdo rast, Mërkuri i kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Peshorja

Nga 14 deri në 28 Tetor, Merkuri do të jetë në vijë të kundërt në fushën e parave, duke shkaktuar pasiguri në fushën e financave tuaja. Gjatë kësaj periudhe, duhet t'i kushtoni vëmendje transaksioneve financiare, nëse keni ndërmend të bëni një blerje, investim ose marrëveshje financiare të konsiderueshme, është mirë ta vononi dhe të prisni.Gjithashtu, gjatë kësaj kohe mund të merrni disa para që i detyroheshit për një kohë të gjatë.

 Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Merkuri kthehet në prapavijënë shenjën tuaj të zodiakut, për t'ju dhënë një shans të dytë në çështje të rëndësishme që u lanë në mes në periudhën e mëparshme. Por sigurohuni që të jeni të saktë dhe të qartë në ato që thoni, të bëni kopje rezervë të skedarëve tuaj, mos nënshkruani kontrata të çfarëdo lloji dhe mos u angazhoni për asgjë.Por mos filloni asgjë nga e para. Në çdo rast, Mërkuri në prapavijënuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Akrepi

Nga data 14 deri më 28 tetor, Mërkuri do të jetë në vijë të kundërt në shenjën tuaj të zodiakut dhe ju thirreni të bëni një hap prapa dhe të shihni përsëri vendimet dhe përparësitë tuaja, nga çështja më e parëndësishme deri tek çështja më e rëndësishme. Por mos filloni diçka të re nga e para, pasi gjatë procesit do të ndryshoni mendje, sepse tani nuk i keni të gjitha informacionet. Gjithashtu, kini kujdes në mënyrën e komunikimit, por edhe në mënyrën e trajtimit të pajisjeve të komunikimit. Një biznes i rëndësishëm i papërfunduar rishfaqet ndërsa ktheheni te një gjë, person ose situatë nëse qarqet nuk janë të mbyllura.

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Merkuri sjell disa raste konfuze në ballë dhe ju jeni mjaft i shqetësuar. Pra, kjo është një kohë kur ju do të sakrifikoni disa nga nevojat tuaja personale në mënyrë që të qëndroni për njerëzit që kanë nevojë për ju. Në të njëjtën kohë është një periudhë kur nuk do të keni të njëjtën komoditet për të shprehur mendimet dhe ndjenjat tuaja dhe mund të mbani sekrete ose të dëshironi të largoheni nga të dashurit tuaj. Në çdo rast, Mërkuri i kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Shigjetari

Nga data 14 deri më 28 tetor Mërkuri i kundrët ju motivon të përpunoni, rishikoni dhe rishikoni gjithçka që keni fshehur brenda jush, fobitë, fajet apo neveritjet, edhe nëse e keni të vështirë t’i ndani me të tjerët dhe mendoni se nuk ju kuptojnë. Endrrat ju japin mesazhe. Përkohësisht, ankthi dhe fobitë për nesër nuk do të mungojnë, si dhe tendenca juaj për izolim.

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Merkuri i kundërt kalon në Peshore, dhe mund të sjellë në jetën tuaj të përditshme një person miqësor që keni pasur kohë të shihni, por kini kujdes nga keqkuptimet dhe keqkuptimet me miqtë në përgjithësi. Përveç kësaj, përsëri keni të bëni me projekte të rëndësishme që nuk i keni përfunduar në periudhën e mëparshme, por nuk vendosni qëllime të reja, sepse nuk do të jeni të kënaqur me rezultatin. Më në fund, shikoni kontaktet tuaja me teknologjinë ose ato që postoni në mediat sociale! Në çdo rast, Mërkuri i kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Bricjapi

Nga 14 deri më 28 Tetor Mërkuri në prapavijënë fushën e miqësisë dhe grupeve, ju mund të lidheni përsëri me një mik të vjetër ose të ktheheni në një kompani / grup të vjetër dhe do të keni një lajm, një takim ose do të mësoni lajme nga një person miqësor me të cilin kishit humbur në të kaluarën. Por nëse takoni njerëz të rinj, marrëdhënia juaj do të ndryshojë dhe nuk do të jetë ajo që besonit fillimisht. Në përgjithësi është një periudhë e dobishme kur keni shanse të dyta për qëllime ose ide që nuk u materializuan, por mos nxitoni të filloni projekte të reja para se të keni të gjitha elementet.

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Mërkuri i kundërt kalon përsëri në fushën e karrierës dhe megjithëse është në pozicion të kundërt, ju ndihmon të ripërcaktoni imazhin që ju shfaqni. Por kujdes për mundësitë e reja të biznesit që do të paraqiten dhe mos filloni negociata deri në ortodoksinë e Merkurit, por favorizohen mundësitë e dyta! Së fundmi, mos u angazhoni për gjëra të rëndësishme gjatë kësaj kohe. Në çdo rast, Mërkuri i kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Ujori

Nga 14 deri më 28 Tetor, Merkuri do të jetë në vijë të kundërt në fushën e karrierës. Prandaj, ki kujdes që të mos çohesh në manipulime ose vendime të gabuara që mund të të pengojnë hapat e tu të mëvonshëm! Në biznesin tuaj tani ekziston një ngecje e përkohshme, prandaj organizoni më mirë punën tuaj dhe mbroni objektin e punësimit tuaj, si dhe statusin tuaj!

 Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Mërkuri në vijë të kundërt kalon përsëri në fushën e udhëtimit në distancë dhe zgjerimit, kështu që mund të sjellë ulje dhe ngritje nëse udhëtoni, veçanërisht me aeroplan, kështu që merrni masat tuaja. Ju gjithashtu keni një shans të dytë për projektet që kanë mbetur në mes të periudhës së mëparshme. Në përgjithësi, megjithatë, ju rishikoni filozofinë e jetës tuaj, por nëse doni të filloni çështje ligjore ose të bëni hapje të rëndësishme, të tilla si lëvizje krejt të reja biznesi, ka më shumë të ngjarë të zhgënjeheni me rezultatin. Përkundrazi, është një kohë ideale për të vizituar përsëri vendet që keni kaluar më mirë! Në çdo rast, Mërkuri i kundërt nuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale!

 

Peshqit

Nga 14 deri më 28 Tetor, Mërkuri është i kundërt në fushën e zgjerimit dhe udhëtimeve, duke ju kërkuar të rivlerësoni planet tuaja ambicioze dhe të zbuloni rrugën që të çon në zhvillimin tuaj shpirtëror.Prandaj merrni këshilla nga të tjerët, bëni teste para se të filloni.Shmangni ndërmarrjen e rreziqeve të guximshme profesionale dhe lëvizjeve të rëndësishme dhe jini të përgatitur për zvarritje ose shqetësime në çështjet ligjore, procedurale, të udhëtimit ose të studimit.Një takim me njerëz që keni parë për një kohë të gjatë, kushërinj, ose që janë zhdukur jashtë vendit (ose që janë larg) është në program për ditët në vijim.

Nga 28 tetor deri më 4 nëntor, Merkuri është në vijë të kundërt në fushën e financave tuaja që kanë të bëjnë me të tjerët, por edhe me nevojat tuaja më të thella.Kështu që një çështje financiare e filluar në periudhën e mëparshme mund të zgjidhet, duke mbyllur një rreth.Sidoqoftë, kjo periudhë është e ndaluar për të marrë një kredi ose për të filluar kontakte nga zeroja me bankat, sigurimet ose zyrat e taksave.Më në fund, Merkuri i kundërt nga shenja e Peshores ju kujton instiktet, dëshirat, momentet e ndrydhura dhe erotike nga e kaluara. Në çdo rast, Mërkuri në prapavijënuk ju tremb pasi keni në krah astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale!

Shiko gjithashtu