Merkuri në trekëndësh me Neptunin

Nga 22 në 25 Nëntor, Merkuri në shenjën enigmatike të Akrepit do të jetë në një trekëndësh me Neptunin e kundërt tek Peshqit, një kënd shumë pozitiv për Demin, Gaforren, Akrepin, Bricjapin dhe Peshqit e dhjetë ditëve të dyta dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose planetë personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 15-të në të 20-të të shenjave të mësipërme.

Këto ditë mendja juaj depërtuese, përqendrimi juaj dhe vëzhgimi juaj, ju lejojnë të grumbulloni me lehtësi disa informacione që mund t'i gjeni të dobishme në disa nga vendimet tuaja të rëndësishme.Tani ju jeni të apasionuar pas planeve dhe ideve tuaja, krijimtaria dhe imagjinata juaj ju shtyn të përmbushni vizionin tuaj për të ardhmen.Ju mund të merrni informacione të rëndësishme përmes ëndrrave ose rastësive të tjera të çuditshme, të cilat ju ndihmojnë në qëllimet tuaja. Ndoshta këto mesazhe janë mesazhe nga engjëjt tuaj ose udhëzues shpirtërorë!

Ju jeni shumë intuitiv, e perceptoni gënjeshtrën nga e vërteta dhe ajo që fshihet, ndërsa nuk keni frikë të shprehni dashurinë tuaj dhe të tregoni interesin tuaj për të tjerët.Merkuri në një trekëndësh me Neputnin e kundërt është jashtëzakonisht i favorshëm për çdo aktivitet krijues që nuk ishte përfunduar në të kaluarën, kështu që tani keni një imagjinatë dhe frymëzim të fortë për të përfunduar një projekt. Por gjithashtu ju duhet astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale për të qenë gjithmonë një hap përpara!

Kushtojini gjithashtu vëmendje të veçantë çdo ngjarje të çuditshme që ndodh, ndoshta dikush po përpiqet të kontaktojë me ju ose dëshiron t'ju përcjell një mesazh karmik.Kushtojini vëmendje asaj që shihni në ëndrrat tuaja, të dini se asgjë nuk është e rastësishme.Pra, nëse një i dashur i vdekur shfaqet tani në ëndrrat tuaja, ai ka një mesazh të rëndësishëm për t'ju përcjellë.Endrrat kanë një karakter simbolik dhe ju japin udhëzime për një temë që ju shqetëson.

Shiko gjithashtu