Merkuri në trekëndësh me Neptunin

Nga data 28 Korrik deri në 1 Gusht, Merkuri në shenjën ujore dhe emocionale të Gaforres formon një trekëndësh me Neptunin e kundërt nga Peshqit, një kënd pozitiv për Gaforret, Akrepët dhe Peshqit së pari, por edhe për Demët dhe Bricjapët se dyti dhe për tëlindurit në dhjetë ditët e dyta dhe/apo kanë planete personal (Hëna, Marsi, Afërdita dhe Mërkuri) nga grada e 17-të deri në të22-të e shenjave të mësipërme.

Pra, tani e shihni botën përreth jush me më shumë mirëkuptim dhe imagjinata juaj krijuese është në rritje. Tani shenjat që po kërkoni për të marrë vendime në lidhje me kryqëzimin në të cilin mendoni se jeni duke u ardhur në momentin kur jeni gati. Një këngë që qëlloni të dëgjoni në radio, dëshiron t'ju tregojë diçka, një skenë, një fotografi që në rrethana të tjera do të ishte e parëndësishme për ju, tani është si një "shenjë" qiellore e një shenje të ndritshme që ju drejton.

Mërkuri në Gaforren sensitive, në një kënd pozitiv me Neptunin e kundërt, ju ndihmon më lehtë të shprehni ndjenjat tuaja, të flisni për to tek njerëzit tuaj, duke bërë referenca për të kaluarën, ndërsa në të njëjtën kohë tani kushtet janë më të pjekura për ju, ndaj lërini të tjerët t'ju dëgjojnë dhe kuptojnë. Intuita juaj është gjithashtu e theksuar shumë dhe falë saj do gjeni zgjidhje. Në të njëjtën gjatësi vale, ëndrrat që shihni ju tregojnë rrugën dhe është më mirë të dëgjoni zërin tuaj të brendshëm, atë që del nga zemra.

Në fund të fundit, tani mund të perceptoni një situatë pa patur nevojë për shumë fjalë. Gjithashtu, ky kënd është i mirë dhe krijues për artistët dhe njerëzit që lidhen me artin, pasi ato kanë frymëzime domethënëse. Më në fund, aftësitë tuaja diplomatike janë rritur, për të cilat do t'ju duhet, në të njëjtën ditë që ky kënd lartësohet, njëkohësisht dhe Merkuri, planeti i komunikimit, formon një katror me Plutonin.

Shiko gjithashtu