Merkuri në takim me Saturnin

Pak fjalë dhe të corjentuara

Nga 7 deri më 11 janar, Mërkuri do të jetë në bashkëpunim me Saturnin në Ujor, një kënd i vështirë për Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin e lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskopin dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në 5 të shenjave të mësipërme.

Kështu që ju organizoni mendimet tuaja dhe jeni të palëkundur në pikëpamjet dhe vendimet tuaja, studioni në thellësi ëndrrat tuaja madhështore dhe rregulloni jetën tuaj, por pa ftohtësi dhe mizori. Gjatë kësaj kohe universi ju motivon të kuptoni mënyrën se si mendoni dhe veproni, është hapi i parë për arritjen e qëllimeve dhe ëndrrave tuaja (Ujori). Papritmas ju mund të ndjeni kuriozitetin për t'u angazhuar me organizatën në njohuri dhe informacion pasi Merkuri në Ujor ndihmon njohuri të thelluara.

Gjatë kësaj kohe dikush mund t'ju sfidojë verbalisht dhe do të thirreni për të mbrojtur pozicionin tuaj. Por duhet të shmangni ambicien dhe arrogancën e tepruar, domethënë elementët negativë të Ujorit. Me Mërkurin dhe Saturnin, gjatë kësaj kohe fjalët tuaja do të kenë një ndikim të fortë tek ata që ju rrethojnë dhe do të jeni shumë më të vendosur. Gjithashtu komunikimet tuaja mund të bllokohen dhe ju mund të ndjeni se ka pengesa ose të tjerët mund të mos i pranojnë mendimet tuaja, qëllimet tuaja dhe fjalimet tuaja. Ju mund të thoni disa gjëra në një mënyrë negative, pa pasur një qëllim të keq. Prandaj është koha më e mirë të konsultoheni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Ndoshta ju ushtroni kontroll mbi atë që të tjerët mendojnë ose nuk mund të merrni përgjegjësi për atë që thoni ose vendosni. Por mos harroni se energjia e Ujorit është më e ftohtë dhe më e largët, prandaj duhet të mendoni para se të flisni dhe të siguroheni se thoni saktësisht atë që dëshironi të thoni, pa rritur distancën që ju ndan nga të tjerët dhe që fjalët tuaja interpretohen saktë.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu