Merkuri në Takim me Jupiterin

Nga data 1 deri në 6 Mars, Merkuri dhe Jupiteri bashkpunojnë në shenjën ndryshuese të Ujorit, kënd i cili favorizon Binjakët, Peshoret dhe Ujorët fillimisht, por në rradhë të dytë dhe me Dashë, Luanë dhe Shigjetarë që kanë lindur në dhjetditëshin e dytë dhe për ata që kanë horoskop apo planet personal (Merkuri, Hëna , Afërdita dhe Marsi) nga grada e 14 deri në të 18-tën të shenjave të mësipërme.

Mendoni pozitivisht dhe me optimizëm se të gjitha do funksionojnë për më mirë, ndërkohë që keni ide për të përmirësuar jetën tuaj, ndoshta akoma mendoni të zgjeroni njohuritë tuaja dhe aftësitë nëpërmjet studimit. Gjithashtu, këtë periudhë kohore jeni bujarë, keni këshillat tuaja nga eksperienca dhe mbështesni të gjithë ata që kanë nevojën tuaj. Tani doni të filloni (Merkuri) në ide (Ujori) të mëdha (Jupiteri), të shihni përpara duke gjetur farën e Dijes kudo rreth jush, duke gjetur përgjigje për ti ndarë më pas me të tjerët, si mësuesi tyre, tani që Jupiteri ndodhet në shenjën që tradicionalisht udhëheq zgjerimin e horizonteve tuaja, aq sa me plot kuptimin e fjalës, brenda udhëtimeve në vënde të huaja dhe panjohura, aq edhe duke e nënkuptuar, nëpërmjet studimit, ashtu si feja, shpirtërimi, dhe filozofia. Ju prezantohet mundësi për tu zgjeruar pasi keni besim në idetë tuaja dhe vetbesim, merrni më shumë rreziqe, shpreheni me sinqeritet dhe arrini gjëra për veten tuaj. Kjo është hera e tretë që realizohet ky kënd, brenda një periudhë të shkurtë, fillimisht në 11/01 dhe më pas në 14/02. C’farë gjë e mirë ndodhi atëher?

Takimi i Merkurit Fitimprurës ( që lidhet me fitimin), me planetin e Fatit (Jupiterin) ka mundësi të sjellë mundësi të papritura karriere,- apo të anës sociale- tek dikush! Kështu që do duhet të ftoni astrologun tuaj personal në   www.astrologu.al/parashikime-personale   për të parë sesi do ti shfrytëzoni mundësitë. Por nga ana tjetër, Jupiteri mundet disa herë të drejtojë në eksagjerime dhe një tendencë për të premtuar më shumë sesa mundeni të ofrojmë. Kështu që, këtë periudhë do duhet të kufizoni fjalët tuaja të mëdha dhe të mos eksagjeroni me aftësitë tuaja.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu