Merkuri në takim me Jupiterin

Materializohen idetë tuaja?

Nga 9 deri në 12 janar, Mërkuri dhe Jupiteri bashkëjetojnë në shenjën përmbysëse të Ujorit, një kënd që favorizon Binjakët, Peshoren dhe Ujorin kryesisht, por edhe Dashin, Luanin dhe Shigjetarin e lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskop ose planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 2-të në të 7-të të shenjave të mësipërme.

Ju mendoni pozitivisht dhe me optimizëm se gjithçka do të funksionojë për mirë, ndërsa keni ide për të përmirësuar jetën tuaj, madje mund të konsideroni zgjerimin e njohurive dhe aftësive tuaja përmes studimeve të mëtejshme. Gjithashtu, gjatë kësaj kohe ju jeni më bujar, ju ofroni këshillat tuaja me përvojë dhe mbështesni ata që kanë nevojë për ju. Tani ju doni të “zhyteni” (Merkuri) në ide të mëdha (Jupiter) (Ujori), për të parë përpara gjetjen e farës së Diturisë rreth jush, duke gjetur përgjigjet për t'i ndarë me të tjerët më vonë, si mësuesi i tyre, tani që Jupiteri është në shenjën e sunduar tradicionalisht nga "profesori" serioz, Saturni.

Gjatë kësaj kohe, ide të reja, të mëdha dhe të shtrira çojnë në zgjerimin e horizonteve tuaja, si fjalë për fjalë, përmes udhëtimeve në vende të huaja dhe të panjohura, dhe mendërisht, përmes studimit, të tilla si feja, shpirtërore, misticizmi dhe filozofia. Ju paraqiten mundësitë për tu zgjeruar pasi keni besim në idetë tuaja dhe vetëbesimin, merrni më shumë rreziqe, shpreheni me ndershmëri dhe pretendoni gjëra për veten tuaj.

Takimi i Merkurit (i lidhur me fitimin), me planetin e Fatit (Jupiteri) mund të sjellë për disa mundësi të papritura në karrierë - ose përparim shoqëror! Kështu që duhet të telefononi astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale për të parë se si do të përfitoni nga mundësitë. Nga ana tjetër, Jupiteri ndonjëherë mund të çojë në ekzagjerime dhe një tendencë për të premtuar më shumë sesa mund të ofrojmë. Pra, gjatë kësaj kohe duhet të kufizoni fjalët tuaja të mëdha dhe të mos ekzagjeroni me aftësitë tuaja.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu