Merkuri në takim me Diellin

Nga data 16 deri në 21 Prill Merkuri dhe Dielli takohen dhe bashkohen tek shenja e zjarrtë dhe egoiste e Dashit, një kënd i vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapi që kanë lindur dhjetditëshin e tretë dhe pë rata që kanë horoskop apo/ dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 23 deri në të 29 të shenjave të mësipërme.

Atëher këtë periudhë mbroni fuqishëm mendimin tuaj, dëshironi të ndani mendimet tuaja dhe kryesisht dëshironi të shihni anën e thjeshtë dhe thelbësore të gjërave. Mëndja juaj është e mbushur nga plane të mëdha dhe ide dhe nëse keni paraqitur një projekt të re të sigurt është se do impresiononi shumë publikun tuaj. Njihni tani sesi të shpreheni dhe të tregoni argumentet tuaja, vecanërisht tek ata që ndodhen në pozicion pushteti. Evetmja që do duhet të keni kujdes është se Merkuri kur takon Diellin ka një rrjedhë në drama, ndërkohë njëkohësisht keni tendencën të shfaqni sjelljen udhëheqëse, e cila largon personat rreth tij. Këtë periudhë Merkuri (mendja dhe komunikimi jonë domethënë) aq afër tek Dielli (tek egoizmi jonë) “digjet” dhe na kujton mitin e Ikarios. Nëse doni të mos … shkelini ashtu si ai, më mirë të flisni me astrologun tuaj personal në   www.astrologu.al/parashikime-personale .

Do keni nevojë pranë juaj për një zë objektiv, për t’ju ndihmuar të përparoni përpara, herët që ju zë … një kokfortësi! Ky takim bëhet në shenjën e Marsit, dhe të njëjtat ditë ama pothuajse Marsi krijon kënd pozitiv me Jupiterin fatlum. Do duhet fundja të jeni shumë të kujdesshëm në komunikimin tuaj dhe të jeni të sinqertë aq sa me të tjerët edhe me veten tuaj, për ndryshe do bëhet armiku juaj më i keq!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu