Merkuri në Peshqit nga 16/03

Merkuri në Peshqit nga 16/03/2020

Merkuri kalon do të kalojë përsëri në Peshqit nga data 16 Mars dhe kthehet në shenjën që udhëheq Neptuni. Atëher, kështu, mendimi dhe aktivizimi shpirtëror do të pengohet nga një ndjeshmëri të madhe, imagjinatë, por edhe do të funksiononi me vështirësi në c’do gjë ka nevojë për përkushtim dhe vëmëndje apo kërkojnë nga ju t’i përbaheni disa gjërave kohore.

Parandjenjat e Neptunit ju japin aftësinë të analizoni shpirtërisht të tjerët, apo ke ndjesi të forta, ndërkohë mesazhet që merrni janë të një vlere jetësore.Për më tepër, Merkuri në Peshqit, ka lehtësinë të flasë për ndjenja dhe të analizojë më lehtë, pasi vështirësoheni të jeni objektiv në kuptimin e ngjarjeve dhe jeni të fiksuar në përgënjeshtrimet tuaja, pasi realiteti është I hidhur.

Kalimi I Merkurit nga Peshqit aktivizon të lindurin në këtë pikë kryqezimi, dmth Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit, dhe i fton të marrin vendime. Jep mundësi dhe ide të papritura tek Bricjapët dhe Demët dhe sistemim mendimesh dhe lehtësira tek Gaforret dhe Akrepat. Nga data 16 deri në 27 Mars, ndikimi I planetit ushtrohet në dhjetditëshin e parë të shenjave të mësipërme, dhjetditëshi i dytë aktivizohet nga 27 Marsi deri në 4 Prill, ndërkohë në dhjetditëshin e tretë të shenjave aktivizohet nga 4 Marsi deri në 11 Prill.

Këndet që do të krijojë Merkuri gjatë kalimi të tij në Peshqit

Në26 Mars, Merkuri krijon një gjashtkëndësh më Uranin, I cili sjell ide të papritura dhe informacione.Kemi kujdes më shumë me detajet dhe në c’do gjë që bëjmë.

Në4 Prill, Merkuri takon Neptunin dhe tregon se vështirë do t’i shohim situatat në mënyrë objektive, pasi frymëzimi artistic është shumë i rëndësishëm, ndërkohë që favorizohen punët shpirtërore.

Në8 Mars, Merkuri krijon një gjashtkëndësh me Jupiterin dhe tregon se do t’ju shpërblehen planet të rëndësishme, marrëveshje apo firmosje dhe paralelisht do të gjëndet zgjidhje.

Në8 Prill, Merkuri krijon një gjashtkëndësh me Plutonin dhe mësojmë secrete të rëndësishme, pasi paralelisht mundemi të zgjidhim më mirë cështje ekonomike.

Ndikimi I kalimit të Merkurit në Peshqit dhe shenjat e zodiakut

Dashi

Merkuri kalon përsëri në shtëpinë e 12-të diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës e cila lidhet me të pakuptimtën, c’do gjë të fshehtë, misteret, paraskenat, dhe armiqtë e fshehur.Këtë periudhë, atëher, doni të kaloni kohë me veten tuaj dhe të humbisni në mendime, larg nga përditshmëria e lodhshme. Një periudhë qetësie fenomenale ku nuk do të flisni shumë por do të hapni rrugë në cështje që do të dalin dhe nuk merrni c’farë ju takon. Mundeni ama të mbështeteni tëk miqtë tuaj nëse keni pengesa, mos I komentoni ama planet tuaja.Njëkohësisht është periudhë që po përfliteni shumë, nga preferohet të mos i vini re komentet keqdashëse ndaj jush.

Demi

Kalimi i Demit ndodh në shtëpinë e 11-të diellor të horoskopit tuaj, fushë e hartës e cila lidhet me miqtë dhe lidhjet që keni me ta, por edhe me cështje aktivitetit kolektiv në një kornizë më të gjërë të shoqërisë dhe dakortësinë tuaj me persona, që keni të njëjtat ide dhe pikëpamje. Për aq sa Merkuri ndodhet në Peshqit ju fal një jetë të theksuar sociale dhe përmes miqve tuaj do të krijoni njohje që do t’ju ndihmojnë në fusha të ndryshme të jetës tuaj. Njëkohësisht, bëhet fjalë për një periudhë kontaktesh dhe bisedimesh, pasi kërkoni të lini një përshtypje të mirë përmes fjalëve tuaja.Tërhiqni ama vlerësimin dhe interesimin e të tjerëve me lehtësi, duke bërë paralelisht disa plane afatgjata për të ardhmen.

Binjakët

Kalimi I udhëheqësit tuaj Merkur, do të ndodhi në shtëpinë e 10-të diellor të horoskopit tuaj, tregues I karrierës dhe tregon paraqitjen tuaj publike, e cila lidhet me cështje bujarie, me pritshmëritë dhe suksesin tuaj, aspiratat, njohjet dhe famën. Cështjet tuaja profesionale atëher do t’ju shqetësojnë këtë periudhë, ama mundeni t’ja dilni mirë dhe të gjeni zgjidhje në c’do problem pune por nëse do jetë nevoja do vendosni gjithë dipllomacinë tuaj. Eshtë stinë ku afroheni me persona që dallojnë nga pozicioni që kanë apo nga idetë e tyre, të mbani mend njëkohësisht, se këtë peridhë gjithcka që do thoni do t’ju analizohet mirë kështu që të jeni të matur.

Gaforrja

Kalimi I Merkurit, ndodh në shtëpinë e 11-të diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës e cila lidhet me cështje të arsimimit të lartë, udhëtime të largëta apo rrugëtime afatgjata, me filozofinë e jetës, fenë, dhe të drejtën sociale. Merkuri, atëher, në Peshqit ju favorizon vecanërisht dhe është në periudhën më të përshtatshme për të mundur të përhapeni shpirtërisht dhe të kërkoni gjëra të reja që do t’ju mbulojnë kërkimet shpirtërore që bënit periudhën e kaluar. Nuk do duhet të nxitoheni pasi dhe të jeni të hapur në mendimet e të tjerëve. Gjithashtu, do të kujtoni gjëra të harruara apo pot ë kini njohje shumë të rëndësishme, do të firmosni kontrata, do të merrni përgjigje dhe do të bëni takime restauruese, pasi do të dilni të fituar në një public të gjërë.

Luani

Kalimi I Merkurit ndodh në shtëpinë e 8-të diellor të horoskopit tuaj, fushë e hartës e cila lidhet me cështjet e përdorimit, ringjalljes, të përbashkëtave me partnerin/ partneren dhe seksin.Këtë peridhë atëher nuk doni të flisni shumë dhe ju është e vështirë të besoni fjalët e të tjerëve nëse nuk ju tregojnë prova bindëse.Kështu, mbylleni në veten tuaj dhe kërkoni të vërtetën tuaj.Kjo ndodh sepse ekzistojnë disa kujtime të kaluarës që ju rikthehen. Paralelisht, do të merrni informacione që janë të dobishme për llogaritjen e shpenzimeve+ të ardhurave, vecanërisht nëse keni një portofol të përbashkët me partnerin tuaj. Në përgjithësi, do të dëgjoni parandjenjën tuaj që ju dërgon në vendime mbi financat tuaja.

Virgjëresha

Kalimi I Merkurit, të udhëheqësit tuaj bashkë me Binjakët, ndodhet në shtëpinë e 7-të diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me cështje të bashkëpunimeve dhe ortakërive, me kompani, armiqtë e hapur dhe kundërshtarët.Këtë periudhë atëher keni nevojë të keni balancë në të gjitha lidhjet tuaja, dhe për ktë jeni të gatshëm të bëni shumë lëshime.Kini kujdes me tepër me fjalët tuaja dhe përpiquni të shihni anën e të tjerëve, dicka që ju ngre kreditet dhe ju bën më social.Më shumë synoni të ndani mendime, opinione dhe ide, ndërkohë që komunikoni më lehtë me personin që ju intereson, nëse jeni tashmë në një lidhje ose mundet të keni një njohje të këndshme.Kufizoni ama gërricjet në përditshmërinë tuaj.

Peshorja

Kalimi i Merkurit në shtëpinë e 7-të të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me cështjet e përditshmërisë, me zakonet, afrimitetin dhe sjelljen në ambjentet e punës dhe lidhjet tuaja me kolegët, por edhe cështjet e shëndetit. Jeta juaj profesionale, atëher, dhe përditshmëria juaj, do të rifreskohen brenda kësaj periudhe dhe ju do të bëni cdo të mirë mundeni për t’u përmirësuar. Kurt ë vijë ora të flisni, do ti habisni të gjithë në një gradë të tillë ku nuk do të gjejnë fjalë t’ju përgjigjën. Të paktën është një periudhë e mirë per punën tuaj, pasi do të përdorni të gjitha talentat tuaja.

Akrepi

Kalimi i Merkurit në shtëpinë e 5-të diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me cështje kreativiteti, argëtimi, lidhjet erotike, kënaqësinë, rrezikun dhe anën e lumtur të jetës.Kështu që, Merkuri tëk Peshqit ju promovon të shijoni jetën. Gjatë atyre ditëve do të gjeni përgjigje në gjithcka që nuk mundët më parë. Ndër të tjerat, jeni plot energji dhe dëshironi të dilni jashtë dhe të argëtoheni. Flirtoni shumë dhe kërkoni një person I cili do t’ju ofrojë shumë siguri dhe jo dicka kalimtare, në pergjithësi ama keni nevojë të ndani caste të lumtura, kryesisht romantike, me persona të dashur.

Shigjetari

Kalimi i Merkurit ndodh në shtëpinë e 4-të diellorëe të horoskopit tuaj, fushë e hartës e cila lidhet me cështje të sigurisë sentimentale, afrimitetit, instikti, familjes dhe jetës private. Kështu që me hyrjen e Merkurit në Peshqit, do të bazoni komunikimin në ndjenjat tuaja. C’do gjë që flisni del nga zemra juaj dhe nuk kalon nga mendja apo llogjika juaj. Gjithashtu, familja luan një rol të rëndësishëm këtë periudhë, ama nëse nuk kufizoni gojën tuaj dhe nuk mendoni se c’farë thua do të ndikojë të tjerët mund të kesh telashe. Duhet të keni kujdes atëher sepse shpërthimet tuaja mund të bazohen në përfundime të nxituara.Tregoni më shumë mirëkuptim dhe dëgjoni parandjenjat tuaja pa u nxituar.

Bricjapi

Kalimi I Merkurit ndodh në shtëpinë 3-të diellor të horoskopit tuaj, fushë e hartës e cila lidhet me cështje mirëkuptimi, mendimesh dhe komunikimi dhe tregon mënyrën sesi komunikoni dhe vini në kontakt dhe dialog me ambjentin tuaj direkt. Atëher, është periudhë ideale për të bërë eskursione dhe udhëtime me shokët tuaj dhe vëllezër.Keni mundësi të qetësoheni dhe të kaloni mirë, ndërkohë doni të informoheni për vazhdimësinë e cështjeve, akoma dhe në tema financiare.E sigurta është se komunikoni më mirë më ambjentin tuaj të afërt dhe gjeni persona të gatshëm për t’ju dëgjuar.Gjithashtu, është një periudhë e mirë për kontrata, shpërngulje apo pajisje komunikimi.

Ujori

Kalimi I Merkurit ndodh në shtëpinë diellore të dytë të horoskopit tuaj, fushë e hartës e cila lidhet me cështjet e sigurisë në nivel material dhe sentimental, me vlerat, vetëvlerësimin tuaj, talentat dhe aftësitë. Të gjithë energjinë tuaj do ia dedikoni cështjeve ekonomike dhe keni mundësinë të vendosni gjithcka në një rend. Gjithashtu, dëshironi të shihni se cilat njerëz do t’ju bëjnë të ndiheni të sigurt dhe të qetë, por do duhet të kini kujdes cështjet ekonomike. Arrini ama kushtet më favorizuese në një shkëmbim ekonomik, falë dipllomacisë dhe këshillave që merrni. Në përgjithësi do duhet të tregohen më shumë fleksibël dhe të gjithanshëm.

Peshqit

Kalimi i Merkurit ndodh në shtëpinë e parë diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës e cila lidhet me cështjet e personalitetit, pamjes dhe fizikut. Merkuri në shenjën tuaja atëher do t’ju ndihmojë të thoni c’farë dëshironit të thonit prej shumë kohësh. Mendja juaj punon shpejt dhe mundeni të bindni të tjerët të pranojnë mendimet tuaja dhe pse shprehni shumë ankesa të akumuluara prej kohësh.Gjithashtu, mundet t’ju zbulohet një secret apo një informacion I fshehur dhe tani mesoni të gjithë para skenën e periudhës të kaluar.E sigurta është se kaloni një peridhë me frymëzime të rëndësishme, kështu që shënoni idetë tuaja në një letër.

 

Shiko gjithashtu