Merkuri në kundërshtim Plutonin retrospektiv

23/06/2018

Fiksimi dhe mendja

Nga 22 deri më 24 Qershor, Merkuri nga shenja juaj e ndjeshme të Gaforreskundërshton Plutonin retrospektiv nga Bricjapi, një aspekt të vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të lindur në dhjetë ditëshin e dytë dhe / ose ata që kanë Horoskopin dhe planetet personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati i 17 deri 22 e shenjave të mësipërme.

Për këto tre ditë kërkoni për të zbuluar nëpërmjet marrëdhënies tuaj personale se çfarë mendojnë të tjerët për ju dhe çfarë janë motivet prapa veprimeve të tyre.Megjithatë, është e domosdoshme që të mos humbni durimin tuaj dhe të kontrolloni plotësisht fjalët tuaja, por edhe t’i dëgjoni të tjerët, pa shprehur veten negativisht ose duke i ofenduar ata rreth jush.

Në këtë aspekt, Plutoni retrospektiv sjell mendime të errëta, ide fiksuese, ndërkohë jeni të dyshimtë ndaj të tjerëve dhe nuk i besoni askujt, duke parë kudo veprime armiqësore, edhe nëse nuk ka arsye të dukshme.Gjithashtu, karficoheni në çdo mënyrë në mendjen tuaj për të marrë atë që dëshironi, duke harruar pasojat.Po përpiqeni të jeni objektiv dhe nëse merrni parasysh se disa ankesa nga e kaluara, nuk i kishit shprehur, në mënyrë që të kishte më shumë qetësinga atëhere, tani jeni veçanërisht akut në mënyrën se si flisni me fytyrat e mjedisit tuaj të njohur.Mos harroni, se arsyeja e vështirë mund të krijojnë probleme vetëm në marrëdhëniet tuaja.

Në anën pozitive të kësaj pamje të pafavorshme është se intuita juaj është jashtëzakonisht e zhvilluar këto ditë dhe është e vështirë që dikush t’ju mashtroj, nëse dëgjoni zërin e zemrës e cila ju udhëzon.Çelësi nuk është të përpiqeni të impononi të tjerët, por të komunikoni me kushte të barabarta.Pëlqeni misteret dhe çështjet enigmatike.Mos u prekni nga paragjykimet nëse nuk doni të jeni të huaj nga të tjerët dhe mos u merrni me konkurrenca.Së fundi, në këtë aspekt bëhet një zbulim,si dhe një sekret zbulohet vetëm kini kujdes të mosjetë vetëm një e juaj.

Shiko gjithashtu