Merkuri në kundërshtim me Uranin

Nga 5 deri më 8 tetor, Mërkuri në shenjën misterioze të Akrepit formon një kontrast me Uranin shpërthyes nga Demi, një kënd i pafavorshëm për Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin e lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskopin ose/dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 7-të në të 10-të të shenjave të mësipërme.

Ky kënd mund të shkaktojë disa situata të vështira, pasi këto ditë ju jeni shumë nervoz dhe reagues ndaj mënyrës së komunikimit të ideve tuaja, duke e bërë të vështirë për të treguar mirëkuptimin e nevojshëm për ata që ju rrethojnë dhe për mënyrën se si ata mendojnë, madje nëse ai është shumë i ndryshëm nga i yti. Ju dëshironi të korrigjoni vazhdimisht gabimet e të tjerëve dhe ka një moment në atmosferë, por mos harroni se ky kënd do të përsëritet më 20/10, me Mërkurin në vijë të kundërt, kështu që deri atëherë nuk i keni të gjithë elementët para jush.

Për fat të mirë, astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale, ju shtyn të shprehni idetë tuaja lirisht dhe hapur pa u kujdesur nëse të tjerët do të pranojnë ato që ju thoni, zgjeron mendjen tuaj përtej gjërave të zakonshme. Në të njëjtën kohë ju mendoni intensivisht për marrëdhëniet tuaja, ndjenjat tuaja në lidhje me të tjerët, partnerin tuaj nëse jeni tashmë në një marrëdhënie ose personin që ju intereson nëse nuk jeni të lidhur. Sidoqoftë, Urani gjithashtu sjell tronditje dhe befasi, kështu që ju vini në dyshim sigurinë tuaj dhe rrënjët tuaja, mendoni se çfarë është e vërtetë dhe çfarë jo.

Në përgjithësi, gjatë kësaj periudhe, shmangni të qenit provokues në atë që thoni, pasi Urani në anën e tij negative mund të jetë një tregues i dominimit dhe papajtueshmërisë, kështu që preferuat të shmangni diskutimet serioze dhe tregtinë, por përkundrazi është një mundësi e mirë për të filluar për të thyer disa pengesa brenda vetes nëse do të pranoheni nga të tjerët.

Shiko gjithashtu