Merkuri në kundërshtim me Jupiterin

Nga data 29 Korrik deri në 1 Gusht, Mërkuri nga shenja emocionale e Gaforres formon një katror me Jupiterin e kundërt në Bricjap, një aspekt negativ për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin, të lindur në dhjetë ditët e dyta të këtyre shenjave dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose planete personal (Hëna, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga gradae 17 deri në të 22-të të shenjave të mësipërme.

Tani, mendja juaj (d.m.th., Mërkuri) është shumë e brishtë dhe e "mbërthyer" me të kaluarën, ndërsa ju jeni mjaft të ndjeshëm ndaj pikëpamjeve dhe ideve tuaja, megjithëse ju mund të bëni spontanisht premtime që nuk do të mbani, për shkak të ekzagjerimit të Jupiterit, planetittë ekzagjerimit në anën e tij negative në "rivalitet" me planetin e komunikimit, Mërkurin. Kështu që keni një ndjenjë enthusiazmi dhe aventure, ju mbroni ndjenjat tuaja (Kancerin) me zell dhe pasion, por në mënyrë të gabuar. Nevoja juaj për siguri dhe besim forcohet, ju bën tëjeni kuriozë, të mësoni gjithçka dhe insistoni të zbuloni të vërtetën.

Por ki kujdes nëse fsheh disa sekrete në mënyrë që ato të mos dalin në dritë për ata që janë rreth jush përshkak të një pakujdesie, ndërsa një gjë tjetër që disa njerëz duhet t'i kushtojnë vëmendje është të mos e lënë kompjuterin ose telefonin e tyre celular "të shkyçur" dhe të gjejnë veten në telashe! Tani,në përgjithësi, ju besoni se dini gjithçka dhe që shkëlqeni në njohuri dhe ndjeheni të sigurt që mund t'i bindni të tjerët të pranojnë pikëpamjet tuaja. Prandaj sigurohuni që të dëgjoni anën tjetër të medaljes!

Nga ana e kundërt, ju bëheni jashtëzakonisht bujar me personat rreth jush, por për fat të keq të tjerët nuk do ta njohin atë që keni për të ofruar. Edhe pse jeni bujar në dhënien e këshillave tuaja dhe duke u hapur në komunikimin tuaj me të tjerët, ki kujdes që të mos i kushtoni shumë rëndësi mendimit të tyre. Tani gjykimi juaj nuk do të jetë i saktë dhe kjo buron nga fakti se po dilni në përfundime ose për shkak të egoizmit tuaj. Zgjidhja është të punoni me thënien: "bëni mirë dhe lëreni të ikë"!

Shiko gjithashtu