Merkuri në katror me Uranin

Gjuha thyen kocka

Nga 10 deri më 13 janar, Mërkuri në shenjën liberale të Ujorit do të jetë në katror me Uranin nga Demi, një kënd i vështirë për Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin e lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskopin dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 3-të në të 8-të të shenjave të mësipërme.

Planeti i komunikimit të Merkurit në një kënd të pafavorshëm me Uranin jokonvencional e bën komunikimin tonë mjaft të vështirë dhe kjo sepse tani ju e trajtoni fjalimin në mënyrë kompjuterike dhe nuk merrni parasysh ndjenjat e tjetrit. Ju nuk i mbani pretekstet dhe shumë herë shndërroheni në një adoleshent revolucionar që thjesht dëshiron të... futet në sytë e atyre që e "thyejnë" atë! Ju e kuptoni që kjo është paksa e rrezikshme, pasi është një gjë të jesh i papritur / i papritur me kolegun tënd dhe është tjetër që t'u drejtohesh me një stil të fortë njerëzve që kanë një fjalë në punën tënde ose më të lartë në hierarki.

Gjithashtu, këto ditë e keni të vështirë të përqendroheni në çështje të vogla, të përditshme, praktike, sepse ndiheni sikur po mbyteni, ndërsa një skenar i mundshëm për shumë është që papritmas ngjarjet që nuk i kishin parashikuar do t'i detyronin të marrin vendime. Energjia këto ditë në përgjithësi favorizon ndarjen sesa pajtimin, kështu që nëse keni marrëveshje të rëndësishme për të bërë këtë javë, keni masa mbrojtëse për çdo surprizë që mund të ndodhë. Një valvul sigurimi është gjithashtu për ju dhe astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Ky kënd i vështirë gjithashtu ndikon në komunikimin tonë (Mërkuri) me pajisjet e teknologjisë (Urani), kështu që duhet të jeni dyfish të kujdesshëm me celularin ose kompjuterin tuaj, një ndërprerje e papritur e energjisë mund të shkaktojë dhimbje koke nëse keni punuar me orë të tëra kompjuteri juaj, por ju nuk e kurseni rezultatin e përpjekjeve tuaja. Në të njëjtën kohë, sigurohuni që të jeni dyfish të kujdesshëm me karikuesit, kabllot dhe kartat e kujtesës, ndërsa një këshillë e mirë është të prisni që këto ditë të kalojnë para se të blini pajisje të reja elektronike!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu