Merkuri në katror me Uranin

04/07/2018

Mundem dhe pa ndihmën tuaj (?)

Nga 29 Qershor deri më 1 Korrik, Merkuri nga shenja e ndjeshme e Gaforrit formon një katror me Uranin nga Demi, një pamje e pafavorshme për Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe / ose ata që kanë Horoskop dhe planetë personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati 0 deri në 4 të shenjave të mësipërme.

Ky aspekt mund të shkaktojë disa situata të vështira, pasi këto ditë janë shumë nervoze dhe rearguese ndaj mënyrës se si i komunikoni idetë tuaja, duke e bërë të vështirë të tregoni kënaqësinë e nevojshme për ata që janë përreth jush dhe për mënyrën se si ata mendojnë nëse është shumë ndryshe nga tuajat.Ju dëshironi vazhdimisht të korrigjoni gabimet e të tjerëve dhe ka kokëfortësi në atmosferë.

Aspekti pozitiv i kësaj është që Urani ju nxit të shprehni lirisht dhe hapur idetë tuaja pa u shqetësuar për mënyrën se si të tjerët do të pranojnë fjalët tuaja, zgjeron mendjen tuaj përtej gjërave të zakonshme.Në të njëjtën kohë flisni për veten tuaj, njerëzit tuaj të dashur dhe arritjet tuaja, me që Merkuri në Luani ka karakteristika të tilla. Megjithatë, Urani gjithashtu sjell sirpriza dhe befasi, kështu që kundërshtoni këto tre ditë identitetin dhe vlerën tuaj ,merrni parasysh atë që është e vërtetë dhe çfarë nuk është.

Në përgjithësi, këtë periudhë, shmangni të jeni provokues ndaj asaj që thoni, me që Urani në anën e tij negative mund të jetë një tregues i despotizmit. Në të njëjtën kohë, polemikat intensive kur ju zvogëlojnë, që vështirësojnë jetën e përditshme është një fenomen i zakonshëm me Merkurintek Luani.Jeni, megjithatë, entuziast dhe keni oreks në çdo përpjekje tuaj, por kini kujdes mos e teproni se jeni shumë spontan dhe thoni gjera që s’duhen! Preferoni të shmangni biseda serioze dhe tregti, por në vend të kësaj është një mundësi e mirë për të filluar të thyenibrenda jush disa veprime për mënyrën se si duhet të bëhen gjërat, fakt e cila evoluon në jetën tuaj.

Shiko gjithashtu