Merkuri në katror me Marsin

Nga data 25 deri në 30 Korrik, Mërkuri nga shenja sensitive e Gaforres formon një katror me Marsin në Dash, një kënd negativ për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të lindur në dhjetë ditët e dyta të këtyre shenjave dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose planetepersonale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 12 deri në të 19 të shenjave të mësipërme.

Kjo është hera e dytë që këtë muaj, këto dy planete kanë formojnë një kënd negativ, me ndryshimin e vetëm që Merkuri është tani në vijë të drejtë. Gjatë rrugëtimit të tij të kundërt, ne morëm shumë ankesa dhe rreth 8 korrikut, pati disa ngjarje që ne ndjemë se e mbushën gotën. Sidoqoftë, kur Merkuri është në Gaforre, ai bëhet shumë emocional dhe planeti i logjikës dhe komunikimit bëhet i irritueshëm dhe i brishtë.

Mërkuri dhe Marsi - planeti i veprimit, luftës dhe tensionit - janë shenja impulsive, kështu që nuk bëhet fjalë të rrinë duartkryq, respektivisht dhe ju do thoni drejtpërsëdrejti atë që ju shqetëson, çfarë ju dëmton dhe atë që ju mendoni se nuk është në përputhje me ndjenjën tuaj. Deri më tani, me ndryshimin e vetëm që pala tjetër është e gatshme për luftë, ashtu si ju, kështu që konflikti verbal është i pashmangshëm. Gaforrja (shenja që ndodhet Mërkuri) mund të konsiderohet e ndjeshme dhe sensitive, por nuk duhet të harrojmë se ka edhe gjëmba! Pra, kini kujdes se çfarë thoni pasi fjalët lëndojnë!

Për shkak se Mërkuri është i lidhur me fëmijë dhe të rinj, për këtë duhet të kemi shumë kujdes me fëmijët e vegjël dhe të rinjtë, pasi mund të kenë probleme dhe mund të jenë më të prirur ndaj aksidenteve. Në përgjithësi, megjithatë, tani keni informacionin që ju mungoi në fillim të muajit dhe tani keni vendosur të flisni, qoftëedhe me zemërim.

Shiko gjithashtu