Merkuri në katror me Jupiterin

Nga 15 deri në 18 shtator, Mërkuri nga Peshorja dipllomate do të shndërrohet me Jupiterin në Bricjapin ambicioz, një aspekt i vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin e lindur në dekadën e tretë dhe / ose ata që kanë horoskopin dhe personalin planetët (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 15 deri në 18 e shenjave të mësipërme.

Gjatë kësaj kohe, mendja juaj është e pandalshme në krahasim me më parë, ndërsa me siguri jeni shumë diplomatik në pikëpamjet dhe idetë tuaja, në mënyrë që të kënaqni të gjithë, kështu që ju angazhoheni për shumë gjëra së bashku! Kështu, ju bëni spontanisht premtime që nuk do të mbani, për shkak të ekzagjerimit të Jupiterit, një planet i ekzagjerimit në anën e tij negative në "rivalitet" me planetin e komunikimit Mërkuri.Kështu që ju keni një ndjenjë eksitimi dhe aventure, ju mbroni të drejtat tuaja me zell dhe pasion, por në mënyrë të gabuar.

Nevoja juaj për siguri dhe besim rritet, ju jeni kurioz të dini gjithçka dhe insistoni të zbuloni të vërtetën. Por sigurohuni që nëse fshehni disa sekrete, ato nuk do të dalin në dritë për ata që ju rrethojnë me një pakujdesi, ndërsa një tjetër gjë që disa duhet të jenë të kujdesshëm, nuk është i ekspozuar ndaj shpalljeve! Ju mund t'i dëgjoni ato në detaje nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale

Gjatë kësaj kohe ju përgjithësisht besoni se dini gjithçka dhe që shkëlqeni në njohuri, ndiheni të sigurt në veten tuaj që mund t'i bindni të tjerët të pranojnë pikëpamjet tuaja. Nga ana tjetër, ju bëheni jashtëzakonisht bujar me ata rreth jush por për fat të keq të tjerët nuk do ta njohin atë që keni për të ofruar. Edhe pse ju jepni këshillat tuaja bujare dhe jeni shpërndarës në komunikimin tuaj me të tjerët, kini kujdes që të mos i kushtoni shumë rëndësi mendimit të tyre. Gjatë kësaj kohe gjykimi juaj nuk do të jetë i duhuri dhe kjo buron nga fakti se ju nxirrni përfundime të nxituara ose për shkak të egoizmit tuaj.

Shiko gjithashtu