Merkuri në gjashtkëndësh tek Saturni

Nga data 9 deri në 11 prill, Merkuri nga shenja e zjarrtë e Dashit do ndodhet në gjashtkëndësh me Saturnin tek Ujori, një kënd favorizues për Dashët, Binjakët, Peshoret, Shigjetarët dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetditëshin e parë dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Hëna , Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 8 deri në të 13 të shenjave të mësipërme.

Këtë periudhë keni harmoni dhe mirkuptim me personat rreth jush, aspironi një zgjidhje dipllomatike në problemet që keni me lidhjet tuaja të rëndësishme, merrni përsiëpër përgjegjësinë e fjalëve tuaj kur komunikoni, keni një sjellje të saktë sociale dhe bëni mendime ambicioze. Mënyra e zjarrtë dhe impulsive (Dashi) e komunikimit tuaj (Merkuri) ndihmon të gjitha lidhjet tuaja të funksionojnë më mirë, përmbushni të gjitha detyrimet tuaja socale, mbani përgjegjësi për fjalët që thoni. Ndjeni më shumë harmoni brenda mëndjes tuaj dhe balanconi mendimet tuaja.

Lidhjet ju shqetësojnë më shumë tani, por me ndikimin e Saturnit nga Ujori jeni tashmë më të llogjikshëm dhe realist, ndjeni më shumë siguri në bisedimet tuaja me partnerin dhe keni dëshirë të zgjidhni c’do pakënaqësi në lidhjen tuaj, nëpërmjet shkëmbimit të ideve dhe mendimeve të sinqerta. Gjithashtu, këtë periudhë ju jepet mundësia të bëni disa biseda serjoze dhe të realizoni disa ide që keni, plane produktive që ju erdhën nga askund, akoma dhe orën që bëni dicka tjetër (për shembull orën ku… bëni palestër).

Në cështjet profesionale bëni aleanca të forta, përpjekje kolektive dhe lëvizje të reja, ndërkohë favorizoheni dhe në krijimin e marrveshjeve të reja afatgjata ekonomike. Punoni ama fort për të arritur atë që keni synuar dhe merrni përfitime ekonomike apo/dhe sentimentale. Mundeni fundja të menaxhoni c’do situatë të vështirë pasi veproni me dipllomaci dhe realizëm, falë këshillave që ju jep astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale . Si përfundim, jeni të drejtë dhe kontrolloni sa më shumë objektivisht të dyja anët e një situate.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu