Merkuri në gjashtkëndësh me Plutonin

Nga data 1 deri në 3 Prill, Merkuri nga shenja ëndërrimtare e Peshqëve krijon gjashtkëndësh me Plutonin tek Bricjapi. Ky kënd favorizues do ndikojë pozitivisht tek Demët, Virgjëreshat, Akrepët, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe pë rata që kanë horoskop / apo dhe planetë personalë (Hënën, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 23 deri në të 28 të shenjave të mësipërme.

Planet i komunikimit dhe mendimit përforcohet nga Plutoni “ogurzi” , kështu këto ditë janë të përshtatshme për të kërkuar një ndet apo të bindni të tjerët për mendimet dhe argumentet tuaja. Merkuri madhe në këtë pozicion kap “energjinë” e atmosferës dhe tani erdhi ora për të zbuluar sekretet. Mendja juaj funksionon në mënyrë depërtuese dhe mund të kuptoni shumë pas fjalëve apo pas heshtjes.

Kështu që kënd i mirë për sipërmarrjet, për pazaret apo për të realizuar marrveshje më të mira në blerje të rëndësishme që dëshironi të bëni. Të mësipërmet mund të vlejnë dhe nga ana kundërt, të gjëndet domethënë dikush i cili do mundet të bindë për c’do gjë apo të mos mundeni të mohoni dicka që do t’ju kërkohet. Ka mundësi gjithashtu këtë periudhë të shfaqet dikush që do ketë ndikim të rëndësishëm në idetë dhe planet tuaja dhe të jetë fillimi i një shoqërie të rëndësishme apo bashkpunimi të suksesshëm.

Mundësi e mirkuptimit të thellë dhe aspak në nivele të fshehta, mirë do ishtë të përdorej më shumë për kërkime, zbulime, për të zbuluar sekrete dhe për të zbuluar anë më të thella të vetes tuaj dhe jo për të përdorur mjete jo të shëndetshme. Kujdes gjithashtu në veprime kriminalistike dhe aktivitete të jashtligjshme (Plutoni) pasi tani… beqarët (Merkuri) përforcohen! Do mundej të ishte momenti përshtatshëm për tu këshilluar me astrologun tuaj personal në  ëëë.astrologu.al/parashikime-personale  . Si përfundim, mundeni të merreni me c’do temë metafizike dhe të hapni dyrt e intuitës tuaj, mjafton sigurisht të reagoni gjithnjë me drejtues të Mirën!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu