Merkuri në gjashtëkëndësh me Afërditën

Nga data 10 deri më 15 tetor, Mërkuri në shenjën misterioze të Akrepit formon një gjashtëkëndësh me Afërditën nga Virgjëresha, një kënd i favorshëm për Demin, Gaforren, Virgjëreshën, Akrepin, Bricjapin dhe Peshqit që kanë lindur dhe dhjetë të parat Horoskopi dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 8-të deri në 13-të të shenjave të mësipërme.

Gjatë kësaj kohe, ju keni një humor më ngritës dhe plot optimizëm në jetën tuaj të përditshme, si rezultat i këtij aspekti, pasi Merkuri - një frymë para vijës së kundërt më 14 / 10- na shtyn të flasim për ndjenjat tona duke iu afruar të dashurve tanë, Afërdita nga Virgjëresha, shenja e Mërkurit, tregon se çelësi për të zvogëluar distancat që na ndajnë nga të tjerët është të dëgjojmë me kujdes atë që na thonë dhe të krijojmë një lidhje shpirtërore konstruktive.

Kështu që këto ditë diskutimet miqësore dhe shoqëria e këndshme do t'ju japin edhe më shumë gëzim, ndërsa ju merrni informacione shumë të rëndësishme për planet krijuese që keni në punë. Ju gjithashtu keni takime të këndshme, shkëmbime vizitash dhe fjalë të gëzueshme.Në të njëjtën kohë është një mënyrë e mirë për të pastruar çështje emocionale ose mosmarrëveshje, nëse në të kaluarën ka pasur fërkime me personin që ju intereson.Në përgjithësi, megjithatë, ju përfshiheni në diskutime interesante, të cilat zhvillohen me mirëbesim dhe me edukatë.

Tani është koha e duhur për të diskutuar për të lëvizur marrëdhënien një hap më tej, për sa kohë që së pari të konsultoheni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale. Ju thjesht mund të gëzoheni, të argëtoheni dhe të ndani momente të bukura me partnerin tuaj.Nëse jeni i lirë, nuk përjashtohet këto ditë të bëni një njohje shumë të rëndësishme përmes mjedisit tuaj shumë të ngushtë, gjatë një lëvizjeje ose gjatë pranisë tuaj në vendet e argëtimit. Më në fund, ky aspekt mund të nënkuptojë edhe fitime kumari. Prandaj hapini një dritare për fat!

Shiko gjithashtu