Merkuri gjashtkëndësh me Uranin

Nga 2 deri në 7 qershor, Mërkuri në shenjën emocionale dhe ujore të Gaforres formon një gjashtëkëndësh me Uranin nga Demi, një fytyrë e favorshme për Demin, Gaforren, Virgjëreshën, Bricjapin dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që e kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 5 deri në 10-të e shenjave të mësipërme.

Gjatë kësaj kohe, ju vijnë informacione të papritura që janë shumë të dobishme për ju ose mësoni një lajm të papritur që funksionon pozitivisht për atë që po planifikoni dhe në të njëjtën kohë këto ditë ju "shkarkoni" shumë ide të mira që ju ndihmojnë të zgjidhni disa çështje që ju shqetësojnë. Merkuri nga Gaforrja ju fton të zbuloni të gjithë mençurinë që përcillet brez pas brezi dhe ky aspekt ju kujton se ndonjëherë nuk keni nevojë të gjeni zgjidhjen nga e para, por të shikoni prapa në kohërat që kanë pasur të tjerët në të kaluarën, i njëjti problem me ju dhe ata më në fund gjetën një zgjidhje të shkëlqyeshme.

Pra, këto ditë jeni më fleksibël në diskutime, mund të kuptoni më shumë sesa bashkëbiseduesit tuaj dhe në përgjithësi bëni transaksionet tuaja ditore të qetë. Në të njëjtën kohë, megjithatë, është një kohë e mirë për të kapur idenë e një sipërmarrjeje të re me të cilën do të merreni tani e tutje, veçanërisht nëse ka të bëjë me financat (Demi). Në fund të fundit, teknologjia është në anën tuaj dhe përmes saj ju vijnë në kontakt me njerëz që kanë të njëjtin këndvështrim si ju.

Në të njëjtën kohë, përmes pjesëmarrjes suaj në grupe ose nga miqtë tuaj, ju merrni një fitim, mendor ose material dhe punoni mirë në detyra që kërkojnë mendim të fortë.Për më tepër, bëni kontakte dhe takime shumë interesante këto ditë dhe një njohje e re mund të ju ndihmojë të shihni gjërat nga një këndvështrim tjetër. Por mos harroni se të dy planetet do ta përsërisin këtë këndakoma edhe dy herë! Kështu që nuk i keni ende të gjitha pjesët e pazëll!

Shiko gjithashtu