Marsi tek Binjakët: Si do të ndikojë tek ne nga 20/08/2022 deri më 25/03/2023

Marsi, planeti i guximit, agresionit, pohimit dhe seksualitetit, do të hyjë te Binjakët më 20 gusht 2022 dhe do të qëndrojë në këtë shenjë për 7 muaj, deri më 25 mars 2023. Normalisht Marsi qëndron në çdo shenjë për rreth dy muaj, por çdo dy vjet kthehet në retrogradë dhe kalon shumë më tepër kohë se zakonisht në shenjën që pret kursin e saj retrograd. Pra në shenjën e Binjakëve do të kthehet në retrograde nga data 30.10.2022 deri më 12.01.2023 për të vazhduar rrugën e saj në këtë shenjë.

Marsi në astrologji tregon se si ne imponohemi në hapësirën ku lëvizim, si ngremë shtatin tonë, si tregojmë fuqinë tonë dhe si pretendojmë - edhe në jetën tonë dashurie - atë që dëshirojmë dhe me pozicionin e tij të ri në shenjën e Komunikimi i Binjakëve do jetë kyç. Në këtë shenjë, Marsi është i mirë me "fjalët", pak llafazan dhe mund të ndryshojë mendje vazhdimisht, por është i shkëlqyer në gjetjen e argumenteve, punon shkëlqyeshëm në nivelin e komunikimit, gjeneron ide të reja dhe i zbaton ato. Ai është i shqetësuar, kurioz dhe kujdeset shumë për kontaktin, veçanërisht për goditjen në tru. Ai mërzitet lehtë, i thotë gjërat nga dhëmbët dhe kërkon të jetë në lëvizje dhe të ndryshojë performancën. Marsi te Binjakët pëlqen çdo gjë që e mpreh mendjen e tij dhe mund të gjejë lehtësisht zgjidhje për enigmat ose të triumfojë në lojërat e tavolinës që kërkojnë që mendja të punojë shumë. Kjo do të thotë që gjatë periudhës kur Marsi do të jetë te Binjakët, ne të gjithë - pavarësisht shenjës - duhet të përpiqemi të gjejmë atë që e ka më shumë pasion mendjen tonë dhe ta vendosim atë në jetën tonë.

Humbje energjie dhe shkathtësie

Energjia e Marsit në këtë shenjë komunikuese dhe të palëvizshme është intensive dhe e nxituar, prandaj duhet të gjejë kanalin e duhur për t'u kanalizuar që të ndodhë, përndryshe mund të shpërndahet lehtësisht në tema të shumta dhe të ndryshme dhe gjërat mbeten në mes pa u kompletuar asnjëherë. Ky Mars, përveç shkathtësisë së shpirtit, jep edhe shkathtësi në duar. Pra, çdo punë apo sport që ka nevojë për duar “të forta” dhe të afta është padyshim për të. Zona më erogjene e këtij Marsi është padyshim mendja e tij dhe sporti i tij i preferuar është flirtimi!

Shtatë muaj ndryshime !!!

Binjakët sundojnë sistemin tonë nervor, skapulën, duart, por edhe mushkëritë, ndaj ka mundësi që gjatë rrjedhës së tij retrograde, tema e koronavirusit të kthehet në lajme dhe të na shqetësojë sërish. Do të kemi zhvillime dhe tensione në çështjet politike dhe sociale në nivel global, ndërsa do të shohim përmbysje të mëdha në aleancat në botën mediatike. Binjakët rregullojnë komunikimin dhe mjetet e komunikimit, telefoninë, kompjuterët, mjetet tona të transportit. Gjatë rrjedhës së tij retrograde, ne mund të kemi probleme të rëndësishme që do të prekin si komunikimin ashtu edhe transportin.

Rishikimet dhe ripërcaktimi

Rruga në dukje retrograde e Marsit nga 30/10/2022 deri më 12/01/2023 është një mundësi për të rishikuar qëllimet tona, marrëdhëniet tona të jetës, rrugën që kemi marrë, mënyrën se si pretendojmë të drejtat tona dhe për të ripërcaktuar shkaqet që na motivojnë. . Por që kjo të ndodhë, do të duhet të ngadalësojmë dhe të dalim nga vija e zjarrit. Periudha e rrjedhës së saj retrograde nuk është e përshtatshme për sipërmarrje të reja, por për të shqyrtuar se si duam të ecim përpara dhe të ridizajnojmë strategjinë tonë.

Aspektet kryesore të Marsit te Binjakët

Gjashtëkëndëshi i formuar nga Marsi te Binjakët më 1 shtator 2022 me Jupiterin tek Dashi jep entuziazëm, veprim vendimtar, energji intensive dhe talent organizativ. Mund të rezultojë një sukses profesional ose një njohje e këndshme. Mund të jemi më impulsivë dhe të kërkojmë pavarësinë tuaj, ose mund të kemi tendencë të udhëtojmë dhe t'i shpëtojmë hijeve.

Marsi formon një treshe me Saturnin dy herë, një herë më 28 shtator 2022 dhe një herë më 28 nëntor 2022 kur do të jetë retrogradë. Është një aspekt i mirë për planet e biznesit, pasi jep aftësi të mëdha organizative dhe sukses profesional. Gjithashtu jep entuziazëm për jetën, për planet tona të së ardhmes, por gjithashtu na ndihmon të marrim vendimet e duhura për marrëdhëniet tona emocionale. Thjesht, kur Marsi është retrogradë, fillimet e reja nuk tregohen, por është një mundësi e mirë për të rishikuar vendimet tona dhe për të bërë lëvizje korrigjuese.

Marsi do të aspektojë Neptunin 3 herë në katror, ​​më 12 tetor 2022, 19 nëntor 2022 (retrograde) dhe 15 mars 2023. Është një aspekt që çorienton veprimin e Marsit dhe shpërndan energjinë e tij, pasi ky katror nga njëra anë na jep një imagjinatë të fortë, por nga ana tjetër mund të na bëjë të krijojmë skenarë të çmendur me mendjen tonë dhe të bëhemi të fiksuar. Gjithashtu sjell dhunë, shpërthime, mendime margjinale dhe negative. Është një aspekt që nxjerr në pah xhelozinë dhe dëshirën seksuale intensive, por pa kufi dhe disa mund të përpiqen të imponohen me forcë. Gjithashtu, është një aspekt që mbretëron gënjeshtra, keqdashja, skandalet dhe akuzat e lajmet e rreme.

Shenjat që do të preken më shumë janë ato të grupit të ndryshueshëm, përkatësisht Binjakët, Virgjëresha, Shigjetari dhe Peshqit dhe duhet të jenë shumë të kujdesshëm, sidomos gjatë periudhës së ecurisë së tij retrograde.

 

Por le të shohim se si Marsi në Binjakët do të ndikojë në çdo shenjë apo ashendent në 7 muajt e ardhshëm

 

DASHI

Sundimtari juaj Marsi kalon në një pozicion të përshtatshëm për horoskopin tuaj dhe ju bën më kurioz, më të shqetësuar mendërisht, por edhe më aktiv në komunikim. Është një kohë e favorshme për t'u bërë përshtypje të tjerëve me idetë tuaja, për të reklamuar punën tuaj, për t'u angazhuar në marketing, reklamë, media, arsim, transport, turizëm. Për shtatë muajt e ardhshëm do të keni një ritëm më të shpejtë në përditshmërinë tuaj, do të vraponi dhe nuk do të arrini dhe ftesat dhe sfidat do të jenë të shumta. Për fat të mirë do të keni super energji për të kapur gjithçka dhe kërkesat në punë të cilat do të shtohen, por edhe daljet për argëtim, pasi kjo do të jetë një periudhë mjaft sociale me shumë kontakte dhe takime. Por, për shkak se sundimtari juaj luftarak Marsi do t'ju bëjë kokëfortë dhe më agresiv në fjalimin tuaj, për fat të keq shpesh nuk do të jeni në gjendje të moderoni impulsin tuaj dhe të kontrolloni nervat tuaja dhe kjo mund të sjellë tensione dhe përçarje me njerëzit nga mjedisi i afërt në punë, në lagjes ose me të afërmit. Periudha më kërkuese do të jetë ajo e ecurisë retrograde të Marsit nga data 30.10.22 deri më 1.12.23 dhe duhet të jeni shumë të kujdesshëm në udhëtime, transport, por edhe në mënyrën e komunikimit. Mund të ketë vonesa në planet dhe argumentet tuaja, por mos u bëni të paduruar dhe mos prisni zgjidhje të shpejta. Përfitoni nga kursi retrograd i Marsit për të riorganizuar planet tuaja dhe për t'i koordinuar ato me nevojat e sezonit. Kthehu prapa për të marrë më shumë vrull dhe sapo Marsi të kthehet në rrugën e duhur më 12/1/23, hap sërish në gaz.

 

DEMI

Fakti që Marsi largohet nga shenja juaj është padyshim një faktor lehtësimi për ju Demi, të cilëve në periudhën e kaluar ju është dashur të përballeni me ritme të furishme dhe disa fatkeqësi në jetën tuaj të përditshme. Nga data 20.08.22 dhe për 7 muajt e ardhshëm, çështja e financave do të jetë prioritet, pasi Marsi te Binjakët ju motivon të punoni më shumë, të zgjidhni çështjet e pazgjidhura financiare dhe të menaxhoni më mirë të ardhurat dhe shpenzimet. Sigurisht që duhet të keni kujdes, sepse edhe shpenzimet do të rriten dhe kjo mund të jetë arsyeja e tërbimit tuaj konsumator. E shihni, Marsi te Binjakët bëhet pak më impulsiv në blerje dhe mburrje. Nga ana tjetër, këto shpenzime mund të kenë të bëjnë me një blerje më të madhe ose fillimin e biznesit tuaj që ju duhet të financoni. Në çdo rast, do të mobilizoheni për të fituar më shumë para dhe duke qenë se Marsi do të jetë në një shenjë të dyfishtë, paratë mund të vijnë nga dy drejtime të ndryshme. Periudha më kërkuese do të jetë nga data 30/10/22 deri më 1/12/23, pasi Marsi do të jetë në një kurs në dukje retrograde dhe shpenzimet duket se do të marrin përsipër. Çështjet financiare dhe të sigurisë mund t'ju shqetësojnë më shumë gjatë kësaj periudhe dhe mund të jetë një kohë e mirë për të rimenduar dhe riplanifikuar planet tuaja, për të parë se çfarë mund të shkurtoni në drejtim të shpenzimeve ose si do t'i rrisni disi të ardhurat tuaja. Në të njëjtën kohë, mund të keni më shumë ankth dhe tension të brendshëm, sepse në planet tuaja do të ketë pengesa dhe përmbysje. Gjithashtu duhet t'i kushtoni vëmendje të madhe shëndetit dhe gjendjes tuaj fizike.

 

BINJAKËT

Marsi rikthehet në shenjën tuaj pas rreth 1.5 vitesh dhe për 7 muajt e ardhshëm ju vë në qendër të zhvillimeve si protagonistë. Nga data 20/8/22 deri më 25/3/23 do të jetë një periudhë që do të ketë ritme të larta në përditshmërinë tuaj, lëvizshmëri të madhe në jetën tuaj dhe 24 orë nuk do ju mjaftojnë. Marsi në shenjën tuaj do t'ju japë vendosmëri, guxim, guxim dhe motivim për të realizuar ambiciet tuaja, por presioni do të jetë mbytës dhe do t'ju duhet të jeni shumë të ftohtë dhe të organizuar për t'ia dalë mbanë. Edhe pse nuk do të jetë një periudhë e relaksuar dhe do t'ju duhet të punoni shumë për t'u imponuar, është një kohë unike për të treguar se sa të aftë jeni dhe sa mund të ndikoni tek të tjerët që ju rrethojnë. Sigurisht, Marsi ka edhe anët e tij negative, për shembull mund të jeni të nxituar dhe të pamatur, dëshironi të bëni gjithçka sipas dëshirës tuaj dhe kjo mund të çojë në zënka, veçanërisht nëse nuk ngrini një mizë mbi shpatë dhe mendoni se jeni gjithmonë drejtë ! Sigurisht që deri më 25/3/23 do të jetë edhe një periudhë intensive konkurruese, ku do të bëni shumë beteja dhe për këtë arsye duhet të kujdeseni për shëndetin tuaj, por edhe të mos jeni të nxituar dhe impulsivë, pasi do të jeni të prirur ndaj aksidenteve. Periudha më kërkuese dhe e lodhshme do të jetë nga data 22/10/22 deri më 1/12/23 kur Marsi do të jetë retrograd në shenjën tuaj dhe ju do të luftoni për të përballuar ritmet stresuese në jetën tuaj të përditshme dhe në të njëjtën kohë për të ruajtur ritmin tuaj. energji dhe vitalitet në nivele të mira. Mos ia lini shëndetin tuaj rastësisë dhe mos i injoroni shenjat që ju jep trupi juaj.

 

GAFORRJA

Marsi duke hyrë te Binjakët kalon në një pjesë më të prapaskenës, sekrete dhe të vetmuar të horoskopit tuaj të përcaktuar nga shtëpia e 12-të dhe për 7 muajt e ardhshëm skenarët janë të shumtë. Ju mund të jeni duke hyrë në një proces kërkimi dhe planifikimi të një lëvizjeje në karrierë që dëshironi të bëni, ose mund të ndiheni pak të lënë pas dore pasi të tjerët nuk e vlerësojnë punën dhe përpjekjet tuaja të palodhura. Sigurisht që mund të ketë edhe një prapaskenë në fushën profesionale që ose është shkaktuar nga ju ose bëhet në dëmin tuaj. I gjithë ky presion i brendshëm do t'ju bëjë nervoz dhe do t'ju sulmojë ata përreth jush. Nga data 30.10.22 deri më 1.12.23 Marsi do të kthehet në një kurs në dukje retrograde dhe duhet të shmangni fillimet e reja, lëvizjet që përfshijnë rrezik financiar ose të zbatoni planin tuaj ambicioz. Por ju mund të mendoni se si të përmirësoni planet tuaja ekzistuese dhe të gjeni mënyra më efikase për të bërë punën tuaj. Mos u përfshini në veprimet e prapaskenave në vendin e punës dhe shmangni përhapjen e thashethemeve dhe thashethemeve të pabazuara. Sigurisht, historia e pasme mund të bëhet edhe në dëmin tuaj, ndaj shmangni dhënien e të drejtave ose reagimin impulsiv nëse zbuloni diçka. E rëndësishme gjatë periudhës së Marsit retrograd është të kontrolloni shëndetin tuaj fizik. Përfitoni nga kjo periudhë për të rregulluar dietën, stërvitjen dhe gjumin.

 

LUANI

Marsi kalon në Binjakët tuaj miqësorë dhe ngadalë do të ndiheni më rehat dhe humori juaj do të jetë dukshëm më optimist. Nga data 20.08.22 deri më 25.3.23 është një periudhë pozitive për të vendosur synimet tuaja të reja dhe për të ndërmarrë disa hapa për t'i realizuar ato. Jeni të ftuar të punoni në planet tuaja afatgjata, ato të drejtuara më shumë drejt së ardhmes sesa të tashmes, ndërkohë që favorizohet shumë edhe puna kolektive. Në përgjithësi, sinergjitë janë të favorizuara dhe mund të bashkoni forcat me njerëz me mendje, miq, partnerë, për të realizuar një qëllim të përbashkët. Marsi te Binjakët ofron gjithashtu mundësi për të hapur rrethin tuaj të miqve, për të krijuar njohje të reja dhe aleanca të reja. Megjithatë, të mos harrojmë natyrën e tij luftarake e cila mund t'ju bëjë më egoistë dhe shtytës ndaj të tjerëve dhe kjo mund të rezultojë në tensione në disa miqësi apo marrëdhënie me partnerët. Ky pozicion i Marsit do të gjallërojë gjithashtu dëshirën tuaj dashurore dhe do t'ju bëjë më të gatshëm për të flirtuar dhe në përgjithësi për të luajtur. Periudha më sfiduese do të jetë nga data 30/10/22 deri më 1/12/23 kur Marsi do të jetë në dukje retrograde dhe mund të shfaqen sfida në fushën e miqve, partnerëve, qëllimeve që keni për të ardhmen, jetës tuaj personale, por edhe fëmijët që ose keni ose dëshironi të keni. Disa mund të humbasin interesin për një qëllim, të tjerë mund të përballen me probleme financiare, ndërkohë që ekziston edhe skenari që një marrëdhënie e rëndësishme të rezultojë thjesht eksitim.

 

VIRGJERESHA

Marsi kalon më 20.08.22 te Binjakët, shenjë që për ju Virgjëreshat ka të bëjë me sektorin e karrierës dhe do t'ju rrisë ambiciet, do t'ju bëjë më punëtorë në punë, por edhe më të "dukshëm" për të tjerët deri në datën 25.3. 23 e cila do të mbetet në këtë shenjë. Në fakt, nëse jeni duke kërkuar një promovim, një ndryshim pune apo një transferim, kjo periudhë do të jetë shumë efektive, pasi faktori “financiar” do të luajë një rol të rëndësishëm në zgjedhjet tuaja. Nëse punoni në media, jeni gazetarë, shkrimtarë, media sociale, internet në përgjithësi, marketing, shitje, tregti, duket se mund të keni më shumë fat në të ardhmen e afërt. Nga ana tjetër, natyrisht, nuk duhet të harrojmë se Marsi është planeti i zemërimit dhe agresionit dhe mund të ketë tensione me eprorët apo konkurrencë më të madhe. Çdo gjë që lidhet me prindërit, eprorët, ligjet, mund të ndihet shtypëse në këtë fazë. Mundohuni të mos antagonizoni shumë të tjerët, të mos krijoni mospëlqime në fytyrën tuaj, por të përzieni. Propozime të reja dhe përshtatje me mjedise të reja profesionale apo familjare janë në skenarë. Periudha e Marsit te Binjakët do të jetë rraskapitëse për sa i përket ritmeve, ndaj duhet të jeni mjaft të kujdesshëm në çështjet e shëndetit dhe fitnesit dhe në fakt duhet të jeni më të kujdesshëm gjatë periudhës së tij retrograde nga data 30.10.22 deri më 1.12. 23. Gjatë kësaj kohe mund të ketë vonesa, pengesa dhe mund t'ju duhet të ndiqni një rrugë tjetër, të riformoni qëllimet tuaja, të ndryshoni kursin në punë ose në shtëpi. Ndoshta ajo që keni fshehur nën “qilim” prej vitesh do të dalë në sipërfaqe jo vetëm në jetën personale, por edhe në punë apo në familje.

 

PESHORJA

Më 20.8.22, Marsi kalon në një pozicion veçanërisht të përshtatshëm për shenjën tuaj, një shenjë ajri që shkon në mënyrë të mrekullueshme me tuajën, Binjakët. Ai do të qëndrojë në këtë detyrë deri më 25.3.23 në një fushë që ka të bëjë kryesisht me punët shpirtërore, planet e ardhshme profesionale, studimet apo trajnimet, marrëdhëniet me të huajt dhe jashtë vendit, çështjet ligjore, por edhe udhëtimet. Përfitoni nga tranziti për të hapur horizontet tuaja, për t'u arsimuar, por edhe për të zgjidhur çështjet me qeverinë, zyrën e taksave, pretendimet tuaja ligjore, ose nëse merreni me importe dhe eksporte ose me njerëz nga jashtë, mund të keni një punë të hapur. Në të njëjtën kohë, çështjet që kanë të bëjnë me politikën, fenë, ligjet, mund t'ju vënë në pozitë të vështirë, ndaj ruhuni nga sjelljet delikuente dhe mos u bëni presion të tjerëve duke u përpjekur t'u impononi mendimet, idetë dhe bindjet tuaja. Gjithashtu, Marsi nga Binjakët do ju ndihmojë shumë në jetën tuaj të dashurisë dhe mund të bëni njohje të reja interesante. Megjithatë, nga 30.10.22 deri më 1.12.23 Marsi do të jetë retrogradë me sa duket dhe kjo do të thotë se gjatë kësaj kohe gjërat lëvizin me më shumë vështirësi. Ndoshta ju vetë po vini në dyshim idetë, besimet, interesat tuaja ose keni nevojë të gjeni mënyra të tjera për të bërë gjëra që ju interesuan në të kaluarën. Është e qartë se nuk është koha e duhur për të paraqitur një plan të ri biznesi, për të marrë një rrezik të madh në financat tuaja, për të blerë makineri apo mjete transporti.

 

AKREPI

Marsi, sundimtari juaj tradicional, ndryshon shenjën më 20.8.22 dhe kalon në një mjedis më neutral për shenjën tuaj, Binjakët. Deri më 25.3.23, e cila do të qëndrojë në shtëpinë tuaj të 8-të diellore, do ta përqendroni vëmendjen tuaj më shumë në çështjet tuaja financiare. Jo ato të pagës apo shpërblimit tuaj nga ofrimi i punës dhe shërbimeve, por çdo gjë që ka të bëjë me trashëgiminë, sigurimet, shpërblimet, alimentacionin, menaxhimin e të ardhurave-shpenzimeve, financat e partnerit tuaj ose kompanisë ku punoni, financat për të cilat menaxhoni. të tjera, kredi, karta, taksa, kredi dhe financim. Është e qartë se do të jetë një periudhë me më shumë shpenzime, por ju jep një nxitje për të gjetur edhe të ardhura dhe mund të nënshkruani edhe një marrëveshje të mirë financiare. Nga ana tjetër, ky pozicion mund të tregojë edhe takime karmike me njerëz që do të luajnë një rol katalitik në jetën tuaj. Është gjithashtu një periudhë veçanërisht intensive seksualisht ose mund të përballeni me probleme të mundshme në këtë fushë. Periudha që ka nevojë për vëmendjen tuaj maksimale, sidomos në çështjet shëndetësore dhe financat, është nga data 30.10.22 deri më 1.12.23 kur Marsi do të jetë në retrogradë me sa duket. Duhet të jeni të disiplinuar dhe të kujdesshëm dhe mbi të gjitha të ftohtë nëse ka ngecje, shtyrje, anulime, pengesa apo probleme. Ju mund të keni nevojë të riorganizoheni në një farë mënyre, veçanërisht nëse e kuptoni se janë bërë gabime në të kaluarën. Kujdes me investimet e reja, sepse nuk është momenti i duhur për rreziqe financiare, por edhe menaxhoni inatin, nuk keni pse të shpërtheni në mënyrë të keqe.

 

SHIGJETARI

Marsi largohet nga Demi dhe kalon te Binjakët më 20.08.22 dhe e drejton vëmendjen tuaj në fushën e marrëdhënieve, partneriteteve dhe dashurisë apo martesës deri më 25.3.23. Ky pozicion ka të bëjë edhe me personat me të cilët mund të punoni për ndonjë arsye, si p.sh. avokati juaj, llogaritari juaj. Kur Marsi merr një pozicion përballë shenjës sonë, kjo tregon se kontrolli nga këtu e poshtë dhe për 7 muajt e ardhshëm bie te të tjerët dhe jo aq shumë te ju. Edhe nëse keni kundërshtimet tuaja për zgjedhjet e tyre, nuk keni fuqinë për të imponuar mënyrën tuaj të të menduarit. Sigurisht që do të shprehni çdo pakënaqësi apo kundërshtim, por mos prisni që do të pranohet detyrimisht. Por mos u mërzitni ose mos u mërzitni. Nga ana tjetër, disa ndryshime në jetën profesionale të partnerit mund t'ju shqetësojnë më shumë gjatë kësaj periudhe. Ju gjithashtu mund t'ju duhet të përshtateni me rrethanat e reja, qoftë në punë ose në shtëpi. Do të jetë një kohë kur mund të lindin partneritete dhe propozime të reja, ose mund të jeni të pastër në marrëdhënie, pasi tani mund të shfaqen ankesa dhe dobësi të fshehura prej kohësh dhe mund të keni mosmarrëveshje dhe tensione të mprehta. Por mos jini impulsivë dhe merrni parasysh mirë të dhënat përpara se të merrni ndonjë vendim përfundimtar personalisht ose profesionalisht dhe veçanërisht gjatë rrjedhës në dukje retrograde të Marsit nga 30.10.22 deri më 1.12.23. Gjatë kësaj kohe, duhet të kujdeseni për shëndetin, marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja, në mënyrë që të mos ndaheni dhe të thoni fjalë për të cilat më vonë pendoheni.

 

BRICJAPI

Më 20.8.22, Marsi kalon në shenjën e Binjakëve dhe vendos tonin për shtatë muajt e ardhshëm, pasi do ta mbajë këtë pozicion deri më 25.3.23. Për horoskopin tuaj diellor, Marsi do të kalojë në sektorin që është më i lidhur me punën tuaj të përditshme, por edhe çështjet e shëndetit dhe gjendjes tuaj fizike. Nëse asgjë tjetër, kjo do të thotë lodhje e mjaftueshme për të kryer detyrimet e shumta dhe për të përmbushur kërkesat e eprorëve dhe kolegëve. Marsi te Binjakët ofron gjithashtu mundësi për të ndryshuar mënyrën ose metodat me të cilat punoni. Ju mund të vendosni të modernizoni punën tuaj duke përdorur teknologji të reja. Ose mund të punësoni një person për t'ju ndihmuar. Vetëm kini kujdes nga tensionet me kolegët dhe partnerët, pasi përveç veprimit Marsi sjell edhe reagim dhe lehtësisht mund të krijohet një klimë tensioni në vendin e punës. Periudha që do të jetë më kërkuese dhe jeni thirrur të tregoheni më të kujdesshëm, si në çështjet shëndetësore ashtu edhe në punë, është nga data 30.10.22 deri më 1.12.23 kur zgjatet kursi retrograd i Marsit. Mund të keni disa zhgënjime në vendin e punës ose në marrëdhëniet me kolegët tuaj, ose mund të ndjeni një rënie të niveleve tuaja të energjisë dhe duhet të përpiqeni më shumë për të përmbushur detyrimet e shtuara të punës. Është një kohë kur duhet të shmangni situatat e presionit, por më së shumti presionin ndaj vetes. Është e vetëkuptueshme që gjatë rrjedhës retrograde të Marsit ju duhet të shmangni rreziqet profesionale ose rreziqet me shëndetin tuaj.

 

UJORI

Pozicioni i ri i Marsit te Binjakët do të jetë dukshëm më i lehtë, efikas dhe bujar ndaj jush. Para së gjithash, do t'ju forcojë edhe më shumë vetëbesimin dhe dëshirën për të vjedhur përshtypjet në mjedisin tuaj. Flirtet gjithashtu mund të jenë shumë aktivë gjatë kësaj periudhe, ndaj nëse jeni beqar tani është shansi juaj për të bërë njohje të reja dhe për të krijuar marrëdhënie. Në çdo rast, është një kohë më e lehtë, më mbështetëse për planet tuaja profesionale ose lëvizjet e biznesit. E vetmja negative është se mund të mos jeni shumë të disiplinuar. Marsi te Binjakët ndikon në sektorin që simbolizon vetë-shprehjen, krijimin, dashurinë, argëtimin, sportin dhe fëmijët. Nëse jeni prindër është një mundësi e mrekullueshme për të shijuar pak më shumë kohë me ta duke bërë aktivitete argëtuese. Sigurisht që mund të ketë edhe një shqetësim në çështjet e fëmijëve, nëse ata janë më të rritur dhe bëjnë revolucionin e tyre. Nëse dëshironi të keni një fëmijë, është një periudhë veçanërisht pjellore që zgjat deri më 25/3/23, por shmangni periudhën kur ajo do të jetë retrograde, pra nga data 30/10/22 deri më 1/12/23. Periudha që do të jetë retrograde do jetë më stresuese për ju dhe mund të lindin probleme si në planet tuaja krijuese dhe të biznesit, ashtu edhe në çështjet që kanë të bëjnë me ato personale. Ju mund të përjetoni vonesa, pengesa, shtyrje, vështirësi ose një marrëdhënie që filloi me entuziazëm tani mund të humbasë një pjesë të shkëlqimit dhe gëzimit të kontaktit fillestar. Kini kujdes edhe për "varurat", pasi mund të jeni duke menduar për një marrëdhënie të kaluar dhe duke u përpjekur. Gjithashtu, nuk është koha e duhur për rreziqe financiare dhe biznesi.

 

PESHQIT

Marsi merr një pozicion te Binjakët dhe përqendron vëmendjen tuaj në çështje që kanë të bëjnë kryesisht me shtëpinë dhe familjen tuaj. Në retrospektivë, sigurisht, karriera ose jeta juaj profesionale mund të ndikohet gjithashtu. Nëse po kërkon të zhvendosësh shtëpinë, mund të gjesh atë që po kërkon nga tani deri më 25/3/23. Ose nëse po mendoni të rinovoni shtëpinë tuaj ekzistuese ose të ridekoroni, të blini mobilje ose pajisje shtëpiake, 7 muajt e ardhshëm janë idealë. Gjithashtu, nëse doni të zhvilloni një pronë, të gjeni qiramarrës, të vazhdoni me një blerje ose shitje ose të bëni një lëvizje, përsëri Marsi do t'ju japë ndihmë dhe motivim, por gjithashtu mund të jeni nën presion për të bërë këto ndryshime, sepse situatat mund t'ju kërkojnë për t'iu përshtatur të dhënave të reja. Ndonjëherë ky aspekt tregon nevojën për të qëndruar pranë një të moshuari në mjedisin familjar ose mund të ketë probleme që lidhen me marrëdhëniet familjare. Tranziti i Marsit te Binjakët mund të tregojë edhe ndryshime në çështjet financiare apo edhe në mjedisin e punës. Sigurisht, ky pozicion shpesh krijon një lloj tensioni në shpirtin tuaj dhe shkakton sjellje apo reagime të çuditshme me ata që ju rrethojnë. Sikur po kërkoni diçka që nuk mund ta përcaktoni ose ndiheni të pakënaqur. Marsi mund t'ju bëjë më të nxituar dhe të padurueshëm, por nxitimi në vendime të rëndësishme nuk është një këshilltar i mirë. Sidomos gjatë ecurisë së tij retrograde, pra nga data 30.10.22 deri më 1.12.23 duhet të jeni të kujdesshëm si në vendimet, ashtu edhe në reagimet tuaja, pasi mund të ketë më shumë dridhje në mjedisin tuaj familjar.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu