Marsi tek Binjakët

Gjuha kocka nuk ka dhe kocka thyen!

Marsi ndryshon shenja dhe nga Demi i qëndrueshëm hyn tek Binjakët lozonjarë në 4 Mars dhe do qëndrojë deri dhe në 23 Pril. Kështu që kur Marsi ndodhet tek shenja komunikuese dhe njohur të Binjakëve, energjia është më e theksuar në nivel shpirtëror dhe nënkuptues, kemi më shumë besim dhe lirshmëri në të folur, në contrast me pozicionin e kaluar të Marsit tek Demi që solli shumë shpejtësi të ngadalta. Paralelisht, keni guxim dhe në aktivitetet që eksitojnë mendjen. Gjithashtu, Binjakët janë shenjë që lidhet me marrëveshje, zhvendosje, kontrata, të afërm, kështu që merremi më shumë me të tilla cështje, ndërkohë Marsi në shenjën ajrore dhe ndryshuese të Binjakëve e bën energjinë tuaj të shpërndahet më lehtë. Por po njëkohësisht duhet të shmangim drejtimin e keq të mjetit dhe bisedat negative, por për të gjitha këto mund të flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Kalimi i Marsit nga Binjakët aktivizon të lindurit në shenjat e qëndrueshme domethënë Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit dhe u fton të marrin vendime. Ju jep mundësi dhe ide të papritura Dashëve dhe Luanëve, oreks për aksion, gjallëri dhe lehtësi Peshoreve dhe Ujorëve. Nga data 4 deri në 20 Mars ndikimi i planetit ushtrohet në dhjetditëshin e parë të shenjave, nga data 20 Mars deri në 6 Prill në të dytin dhe nga 6 deri në 23 Prill në dhjetditëshin e tretë.,

 

Këndet gjatë Kalimit

Në 22 Mars, Marsi formon trekëndësh me Saturnin, duke sjellë oreks për aksion, por i cili hyn në kanale produktive!

Në 6 Prill, Marsi formon gjashtkëndësh me Afërditën, duke ngritur në maja termometrin erotik për shenjat që ndikohen!

Në 9 Prill, Marsi formon katror me Neptunin, duke sjell manipulime, gënjeshtra, gabime dhe hamendësime. Kujdes mashtrimet!

Në 17 Prill, Marsi formon trekëndësh me Jupiterin, duke sjellë ide të freskta dhe oreks per ti realizuar, ndërkohë ngrehen shpejtësitë!

 

Ndikimi i Kalimit të Marsit dhe shenjat e zodiakut

 

Dashi

Kalimi i udhëheqësit tuaj Marsit ndodh në shtëpinë tuaj të tretë të horoskopit tuaj, fusha e hartës që lidhet me cështjet e përceptimit, mendimit dhe komunikimit dhe tregon mënyrën sesi të komunikoni dhe vini në kontakt dhe dialog me ambjentin tuaj të afërt. Kështu që fillon një periudhë më ndihmuese dhe shtohen ritmet e përditshmërisë, në krahasim me të qëndrueshmen më parë, ndërkohë ju kërkoni ndikime të reja. Paralelisht bëni njohje të dobishme dhe ftoheni të përdorni mendjen tuaj për të vendosur baza të sakta, në vënd që të shtyheni në grindje. Fundja, keni gjithnjë aleat astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale   . Gjithashtu, do duhet të jeni të kujdesshëm në gjithcka të thoni, pasi nuk përjashtohet të ekzistojnë debate me ambjentin tuaj, me të afërm apo komshinj, akoma dhe për cështje ekonomike. Si përfundim, kini kujdes më shumë në zhvendosjet tuaja, fundja portofoli merrni frymë !

 

Demi

Kalimi i Marsit ndodh në shtëpinë e dytë diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me arritjet tuaja material, paratë dhe mënyrën sesi veproni mbi to. Kështu që është periudhë ku kushtet ju detyrojnë të bëheni më të kujdesshëm me veprimet që bëni në cështje të tilla, vecanërisht në cështje ekonomike, pasi parashikohet një periudhë me më shumë shpenzime dhe rriten detyrimet tuaja ekonomike. Gjithashtu, nuk përjashtohet të detyroni të bëni disa ndërprerje dhe të kufizoni shpenzimet tuaja, fundja do ti dëgjoni dhe nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  ! Për më tepër, aspironi të siguroheni nëpërmjet arritjeve tuaja material dhe sentimentale, ndërkohë shtoni përpjekjet tuaja për të rritur të ardhurat. Fundja, në përgjithësi vështirësoheni të bëni tolerime, do duhet të mbani mend ama se lidhjet janë “marrë-dhënie”.

 

Binjakët

Kalimi i Marsit ndodh në shtëpinë tuaj të parë të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me cështjet e personalitetit, paraqitjes dhe fizikut. Kështu që lini pas jush një periudhë dembelizmi dhe qëndrueshmërie, pasi gjërat tani hecin në ritme të shpejta. Ndjeni nevojën për të larguar nga jeta juaj, dhe madje pa tolerime, c’do gjë që ju shkakton ndjenja negative , stress apo ankth. Kini kujdes ama sepse nxirrni disa gjëra pishman dhe jeni të prirur në aksidente, por dhe në përfshirje konkurencash. Fundja, armatoseni me guxim dhe mbusheni me kokfortësi për fillime të reja. Fillon një rreth i ri që ju lejon të tregoni talented tuaja dhe të bëni një përparim mbresëlënës në ëndrrat tuaja, gjithnjë në mirkuptim me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  . Kështu që vendoseni energjinë tuaj në kanale produktive, eleminoni egoizmin tuaj dhe shihni lidhje erotike që rigjallërohen falë dëshirës seksuale të lartë.

 

Gaforrja

Marsi kalon në shtëpinë tuaj diellore të dhjetë të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me nënndërgjegjjen, c’do gjë që është e fshehtë, sekrete, prapaskena dhe armiqtë e fshehtë. Kështu që ka mundësi të ekzistojnë disa vështirësi në përpjekjet tuaja për të realizuar qëllime dhe preferoni të veproni në fshehtësi për të përmbushur cështje që ju shqetësojnë. Fundja, brenda kësaj periudhë aspironi të qëndroni për pak vetëm dhe vlerësoni më shumë jetën tuaj personale, por njëkohësisht jeni më shumë të ndjeshëm në.., intriga, ashtu si dhe do mësoni dhe nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  . Kështu që ekzistojnë disa që do përpiqen të bllokojnë energjitë tuaja, por me siguri ekzistojnë dhe disa persona dhe do kenë nevojë për ndihmën tuaj. Sido që të jetë fundja ngarkoheni me përgjegjësi të tjerëve, ndërkohë kaloni në një periudhë më stresuese. Ndërkohë, kur Marsi hyn në një muaj e gjysëm në shenjën tuaj do lëvizni përsëri me shpejtësinë e dritës, nuk do keni kohë për tu shplodhur!

 

Luani

Kalimi i Marsit ndodh në shtëpinë e 11 diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me shokët tuaj, qëllimet dhe me cështjet e aktivitetit kolektiv. Kështu që kuptoni se sjellja juaj përballë personave të rrethit shoqëror është elementi-celës sesi do zhvillohen gjërat. Nëse ishit përqendruar në karrierën dhe detyrimet tuaja, tani do argëtoheni dhe relaksoheni. E sigurtë është atëher se kjo periudhë është qartazi më ndihmuese nga e kaluara se ju presionoi mjaftueshëm dhe ju fokusoheni më shumë në qëllimet tuaja, qoftë dhe nëse përpjekjet kolektive nuk sjellin rezultatet që do dëshironit. Tani fundja gjërat zhvillohen më mirë, falë dhe këshillave të merrni nga astrologu juaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  , por kini kujdes sepse do grindeni për arsyje idesh.

 

Virgjëresha

Me hapa të avashta dhe qëndrueshme do ngreheni lartë dhe hapet një rrugë e re në jetën tuaj profesionale falë Marsit në shtëpinë tuaj të dhjetë diellore, të arritjes profesionale dhe famës. Kështu ftoheni të zbatoni teorinë në realitet dhe të vini në praktik njohuritë tuaja, kryesisht në karrierë. Eshtë një periudhë luftuese për ju, por mungesa e durimit mund të jetë karakteristikë përcaktuese e juaja këtë periudhë, ashtu si edhe nxitimi për tu bërë gjërat menjëherë. Detyrimet rriten, kështu edhe lodhja njësoj,ndaj mos bëni lëvizje impulsive dhe mos u shtyni në veprime të pamenduara. Flisni fillimisht me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  . Gjithashtu, personat që kanë lidhje me punën tuaj kanë më shumë kërkesa, por ndërkohë profesioni juaj lidhet me tregtinë, udhëtimet e largëta apo cështjet ligjore, atëher bëhet fjalë për një periudhë favorizuese.

 

Peshorja

Kalimi i Marsit, bëhet në shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me cështjet e arsimit të lartë, udhëtimet e largëta, apo rrugëtimet me kohë të gjata, me filozofinë e jetës, fenë, moralin, dhe të drejtën sociale. Kështu, keni më shumë gjallëri, në krahasim me periudhën e kaluar presionuese, më shumë optimizëm, por edhe oreks për tu hapur në horizonte të reja. Krijoni me fuqinë e shpirtit, bateritë tuaja mbushen dhe vendosni baza të reja, mund të bëni një marrëveshje të re apo një bashkpunim tregtar me ndonjë person që jeton larg jush, apo të bëni gjëra zyrtare dhe qëndrueshme, duke vendosur dhe vetë-disiplinim, për të mos patur telashe! Gjithashtu, gjeni zgjidhje në cështje proceduriale apo ligjore që ju kanë shqetësuar dhe ju vijnë informacione nga persona!

 

Akrepi

Kalimi i udhëheqësit tuaj tradicional Marsit ndodh në shtëpinë tuaj diellore të tetë të horoskopit, fushë e hartës që lidhet me cështjet e mirëformimit, rilindjes, të burimeve të përbashkëta me partnerin dhe seksin. Kështu kaloni në një periudhë me trazira më të thella të brendshme pasi zgjohen kujtime nga e kaluara dhe instiktet tuaja janë të forta. Përballeni dhe me disa fiksime tuaja mbi lidhje, të cilat më mirë ti sqaroni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  . Ndoshta disa do përpiqen të trazojnë gjëra që për ju janë të mbaruara, por dhe ju nga ana juaj keni hamendësime të shumta të brendshme. Por paralelisht presionoheni me detyrimet tuaja ekonomike, borxhe, shpenzime që nuk i kishit llogaritur, kredi, kontakte me banka apo siguracione, ushqime apo sponsorizime, fusha që ju presionojnë portofolin. Si përfundim, keni shtysë në shijime dhe vrulli i fuqishëm seksual.

 

Shigjetari

Kalimi i Marsit ndodh në shtëpinë e shtatë diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me cështjet e bashkpunimeve dhe marrëveshjeve, me bizneset dhe armiqtë e dukshëm. Kështu gjatë këtij kalimi vini në kundërshtim me të tjerët, ka mundësi dhe për cështje të përditshmërisë apo për cështje praktike të rutinës. Bashkpunimet tuaja duan më shumë kujdes dhe të tjerët kërkojnë shumë nga ju, fakt që ju nevrikos! Gjithashtu ka mundësi të bëheni pranues të sfidave,apo sjelljeve të ashpra, ftoheni të bëni atëher më shumë tolerime, në vënd që të shtyheni në impulsivitete dhe të reagoni impulsivisht. Dëgjoni paralelisht me kujdes s aka për t’ju thënë astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  , i cili i ka përgjigjet. Fundja, keni nevojë për më shumë liri dhe pavarsi.

 

Bricjapi

Kalimi i Marsit ndodh në shtëpinë tuaj të gjashtë diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me cështjet e përditshmërisë, me rrethanat, qasjen dhe sjelljen tuaj në ambjentin e punës dhe lidhjet tuaja me kolegë dhe punëdhënësit tuaj, por edhe me cështjet e shëndetit tuaj. Kështi që lodheni më shumë për plane që dëshironi të realizoni dhe punoni fortë për të dhënë gjithcka në argumentin tuaj të rëndësishëm. Por do duhet të jeni metodik dhe të përmbajtur, element që nuk i has njeri lehtë në karakterin tuaj enthusiast. Paralelisht, në përditshmërinë e punës tuaj presionoheni më shumë, ndërkohë ngarkoheni me më shumë përgjegjësi. Lidhjet tuaja me punëdhënës, klientë apo furnizues munden gjithashtu t’ju problematizojnë. Si përfundim, mos lini pas dore shëndetin tuaj, që tani duket se është më i dobët, kështu që më mirë këshillohuni për të gjitha këto me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

 

Ujori

Kalimi i Marsit ndodh në shtëpinë tuaj të pestë diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me cështjet e produktivitetit, argëtimit, me lidhjet erotike, qefin, rrezikun dhe anën e lumtur të jetës. Gjatë këtij kalimi atëher do e ktheni energjinë tuaj në gjëra më të rëndësishme, bateritë tuaja janë të mbushura me energji dhe gjithcka që ju presionuan periudhën e kaluar, tani do të bëhen zjarr dhe shprehen në mënyrë produktive, pasi vlerësoni eksperiencat tuaja për të krijuar rrethana më të mira mbijetese. Tani mbështeteni tek talentet tuaja dhe pengesat janë qartazi më të kufizuara, falë dhe këshillave që merrni nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  . Gjithashtu, jeni vecanërisht erotik dhe sulmues, por disa persona do ju kenë nevojë përkrah tyre. Si përfundim, nëse jeni prind, kushtojini më shumë vëmëndje nevojave të fëmijëve tuaj.

 

Peshqit

Kalimi i Marsit ndodh në shtëpinë tuaj të katërt diellore të horoskopit tuaj, fushë e hartës që lidhet me cështjet e sigurisë sentimentale, fiksimit, instiktit, familjes dhe jetës personale. Kështu, dëshironi të jeni fund në disa ceshtje me persona të afërt, ndërkohë në përgjithësi ekziston një presion i madh me cështjet familjare, pasurinë e paluajtshme apo dhe vetë shtëpinë, ku duhet të kushtoni më shumë përpjekje. Por kini kujdes pasi jeni më të prirur në aksidente dhe “ngacmoni” gjëra që “ndezin zjarr”. Nuk toleroni as një hap, akoma dhe kur imponohet, ndërkohë jeni më nevrik me personat që ju rrethojnë. Një shikim më të qetë do mund ta merrni nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  . Fundja, gjimnastika është një rrugëdalje, për të nxjerrë energjinë që ndjeni se është grumbulluar brenda jush, qoftë dhe nëse ndjeni se ju ngarkon e kaluara me mënyra që ju ngarkojnë sentimentalisht.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu