Marsi në vijë të kundërt nga Dashi

Marsi nga 10 shtatori fillon udhëtimin e tij të dukshëm përsëri në shenjën e Dashit dhe konkretisht nga grada e 28-të. Deri në 14 nëntor, rikthimi i tij në këtë mjedis të zjarrtë dhe të luftës do të zgjasë! Gjatë kohës së kthimit në Dash, ne do të hasim pengesa që vijnë nga persona dhe situata që do të kufizojnë forcën tonë dhe lëvizjet tona ose edhe ne vetë mund të lëvizim në këtë mënyrë drejt të tjerëve, duke rishqyrtuar qëllimet, por dhe impulset tona. Kjo nuk do të sjellë rezultatet që duam, sidoqoftë, për sa kohë që fillon nga motive egoiste për imponimin e vullnetit tonë dhe nuk do të sjellë rezultatet e dëshiruara.

Marrëdhëniet mund të kalojnë brenda një periudhe që është rindërtuar ose në të vërtetë funksionon shumë intensivisht ose është ndërprerë plotësisht, pasi Marsi është në boshtin Ego-Ëe, kështu që është koha të këshilloheni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale . Një çështje tjetër që do të tronditet nga Marsi i kundërt nga Dashi është natyrisht politika ekspansioniste, inxhinieria, industria e armëve, sportistët dhe më shumë...

Kalimi i Marsit në vijë të kundërt nga Dashi aktivizon ata që kanë lindur në kryqin impulsiv, d.m.th Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin, të cilët kanë lindur në dhjetë ditët e dyta dhe të treta, dhe ata që kanë planetë të rëndësishëm (Hëna, Mërkuri, Afërdita, Marsi) në to,  shenjat e zodiakut nga shkalla 15 deri në 28-të. Nga 10 shtatori deri më 17 tetor, ndikimi i planetit ushtrohet në dhjetë ditët e treta të shenjave të zodiakut, ndërsa dhjetë ditët e dyta aktivizohen nga Marsi i kundërt nga 18 tetor deri më 14 nëntor.

 

Këndet që Marsi i kundërt do të bëjë gjatë kalimit të tij nëpër Dashi

Më 24/9, Mërkuri formon një kundërshtim ndaj Marsit të kundërt dhe ju mund të hasni vështirësi në fillimet e reja të lidhura me marrëveshje, kontakte, teknologji, udhëtime dhe kontrata.

Më 24/9, Afërdita formon një trekëndësh me Marsin në vijë të kundërt dhe ndihmon në uljen e nervozizmit, arrogancës dhe egoizmit. Tani ju keni një shans të dytë në marrëdhëniet tuaja personale.

Më 30/9, Marsi i kundërt formon një katror me Saturnin dhe sjell shpërthime të mëdha, kokëfortësi që çojnë në çarje dhe ngjarje që ju çojnë në lëvizje impulsive.

Më 9/10, Marsi në vijë të kundërt formon një katror me Plutonin dhe sjell disa tendenca... vetë-shkatërruese, ndërsa disa aspekte "të errëta" të karakterit tuaj mund të dalin në sipërfaqe...

Më 14/10, Dielli formon një kontrast me Marsin të kundërt dhe veprimet tuaja kanë një qëllim egoist, ndërsa me vetëvrasje përdorni guxim, ndërsa ju mund të tërhiqeni në shpërthime zemërimi kur ndjeni se jeni duke u prekur.

Më 19/10, Marsi në vijë të kundërt formon një shesh me Jupiterin dhe tregon disa humbje forcash apo edhe çift rrotullues në… gabime! Kini kujdes edhe nga mashtrimet tuaja me Ligjin, për shkak të pamatur.

Më 9/11, Afërdita formon një kontrast me Marsin në vijë të kundërt, kështu që marrëdhënia me siguri do të kalojë në një provë, kryesisht për çështje që çifti i ka "fshehur" nën tapetin.

 

Kalimi i Marsit të kundërt dhe shenjat e zodiakut

 

Dashi

Sundimtari juaj Marsi është në vijë të kundërt në shtëpinë tuaj të parë diellore, një zonë që ka të bëjë me ju, personalitetin tuaj dhe trupin tuaj. Lëvizja e kundërt e planetit ju drejton të funksiononi më shumë nga brenda, të ngadalësoni ritmet tuaja dhe të shihni me një vështrim tjetër përparësitë dhe qëllimet që keni vendosur në jetën tuaj. Ky është një moment i mirë për të zbuluar se çfarë mungon saktësisht ose çfarë nuk po funksionon si duhet në planet që keni aktivizuar por deri më tani nuk keni parë rezultatet që ju prisnit ose pritnit. Kjo është koha e duhur për t'u këshilluar me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale . Eshtë një periudhë e pengesave dhe jo e veprimit. Por mos harroni se për të qëlluar me një hark dhe shigjetë, së pari e tërhiqni përsëri!

 

Demi

Marsi është i kundërt në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë diellore, një fushë që ka të bëjë me shëndetin mendor, intuitën dhe nënndërgjegjeshëm.Prandaj kushtojini vëmendje ëndrrave tuaja pasi nëndërgjegjja juaj po përpiqet shumë për të komunikuar me mendjen tuaj të vetëdijshme në këtë kohë.Ju mund të merrni udhëzime nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.Për të trajtuar siç duhet situatat që aktualisht janë duke kaluar në jetën tuaj dhe po ju shqetësojnë ose stresojnë.Në përgjithësi, përpiquni të relaksoheni dhe të mos lejoni që stresi juaj të udhëheqë mendimet dhe veprimet tuaja dhe të kujdeseni më shumë për shëndetin tuaj, si fizik ashtu edhe mendor. Përgatituni, sepse do të vijnë përsëri në sy armiqtë e vjetër, të cilët do të veprojnë prapa skenave.

 

Binjakët

Marsi është i kundërt në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë diellore, një fushë që ka të bëjë me tubimet tuaja shoqërore, miqtë tuaj dhe planet tuaja në grupe me një qëllim dhe vizion të përbashkët. Gjatë periudhës retrospektive do t'ju duhet të rregulloni ritmet tuaja në frekuencat më të ulëta dhe të kufizoni veprimin tuaj në zonat e mësipërme. Ju gjithashtu mund të gjendeni në tensione dhe konflikte me miqtë ose në mosmarrëveshje dhe mosmarrëveshje me njerëzit me të cilët punoni për një qëllim të përbashkët.Pra, mos veproni sikur rregullat nuk vlejnë për ju, bisedoni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale .Disiplinoni veten në mënyrë që marrëdhëniet dhe miqësitë të mos mbarojnë përgjithmonë.

 

Gaforrja

Marsi është i kundërt në shtëpinë tuaj të dhjetë diellore, një fushë që ka të bëjë me karrierën tuaj, imazhin tuaj publik dhe pozicionin tuaj në rrjetin social.Sigurohuni që t’i zgjidhni armiqtë dhe miqtë tuaj me kujdes në këtë kohë, veçanërisht në arenën e biznesit tuaj dhe mbani një qëndrim serioziteti dhe profesionalizmi ndaj tyre.Mos nxitoni të lëvizni përpara në planet e reja të biznesit, nëse shfaqet një mundësi, shfrytëzoni kohën tuaj që të merrni me kujdes të gjitha parametrat dhe të konsultoheni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.Sigurohuni që të kontrolloni që gjithçka funksionon të drejtë dhe që njerëz të rëndësishëm ose njerëz kryesorë në punën tuaj, vërtet bëjnë punën e duhur që duhet të bëjnë. Mos u tregoni me njerëz në pushtet!

 

Luani

Marsi është i kundërt në shtëpinë tuaj të nëntë diellore, një fushë që ka të bëjë me dëshirat dhe qëllimet tuaja, ambiciet dhe ëndrrat tuaja.Pra, një periudhë introspeksioni përsa i përket besimeve dhe bindjeve tuaja.Ju ekzaminoni dëshirat dhe qëllimet më të thella të shpirtit tuaj dhe shihni nëse ëndrrat tuaja mund të realizohen.Ju me siguri nuk doni të irritoheni nëse nuk mund të merrni lartësinë e duhur, kështu që investoni në një kapo të mirë.Astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.Subjektet e huaja ose studimore kalojnë rishikime për shkak të pengesave.

 

Virgjëresha

Mars është i kundërt në shtëpinë tuaj të tetë diellore dhe do t'ju duhet të kontrolloni financat tuaja, burimet e përbashkëta financiare dhe pasuritë e patundshme. Tani është koha për të rivlerësuar mënyrën se si punoni me para plastike, kredi, banka, këste, taksë dhe sigurime. Nuk është e mundshme që pengesat, vonesat, mosmarrëveshjet apo edhe mosmarrëveshjet dhe acarimet do të lindin me rastin e çështjeve të mësipërme dhe aq më tepër për çështje që nuk janë aktuale, por që kanë qenë në mendjen tuaj për një kohë të gjatë. Rivlerësoni mënyrën tuaj të të vepruarit duke vendosur rregull pas hetimit të thellë, me aleatin tuaj astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale. Gjithashtu, mos… eksperimentoni në dhomën e gjumit!

 

Peshorja

Marsi është i kundërt në shtëpinë tuaj të shtatë diellore, një zonë e hartës tuaj që ka të bëjë me marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Lëvizja retrograde e planetit në këtë zonë kërkon që t’i kushtoni vëmendje zgjedhjeve tuaja në një lidhje të re dashurie ose bashkëpunimi që po fillon tani dhe është mirë të jeni të kujdesshëm ose të shmangni fillimin tani. Problemet që keni pasur në të kaluarën me partnerin ose partnerin do të lindin dhe do të kthehen në sipërfaqe dhe mund të shfaqen tensione dhe vështirësi, kryesisht për shkak të lojërave të energjisë dhe përpjekjes së kontrollit nga të dy palët. Një pasion seksual nga e kaluara më në fund mund të rimerret. Për të gjitha këto gjithmonë mund të konsultoheni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.

 

Akrepi

Sundimtari juaj tradicional Marsi është i kundërt në shtëpinë tuaj të gjashtë diellore dhe ndikon në çështjet e shëndetit dhe fitnesit.Ju hasni pengesa dhe e keni të vështirë të jeni në gjendje të menaxhoni stresin, detyrimet dhe jetën e përditshme.Ju madje mund të ndjeni zemërim të brendshëm ose edhe keqdashje dhe tani filloni të ndjeni pasojat, kështu që keni nevojë për astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale .Në anën pozitive, mund të përpiqeni të prishni një zakon të keq, siç është pirja e duhanit ose fillimi i palestrës përsëri, nëse do të kishit ndalur për një kohë të gjatë. Në mjedisin e punës, megjithatë, nëse ka shumë çështje të pazgjidhura që ju kanë lënë fatit të tyre, tani do t'ju kërkohet t'i zgjidhni ato përgjithmonë.

 

Shigjetari

Marsi është i kundërt në shtëpinë tuaj të pestë diellore, një fushë që ka të bëjë me romancën tuaj, krijimtarinë dhe shijimin e jetës. Për sa kohë që Marsi është i kundërt, ju nuk mund të bëni saktësisht atë që dëshironi dhe në mënyrë të pashmangshme do të duhet të pajtoheni me nevojat dhe qëllimet e partnerit tuaj, duke lënë mënjanë nevojën tuaj për kontroll dhe rregull. Nuk është e mundshme që një dashuri nga e kaluara do të shfaqet në këtë kohë. Në këtë rast mund të keni një kohë të mirë, por mbani në mend se siç u shfaq në të kaluarën, kështu që mund të zhduket përsëri.Po ashtu, problemet me fëmijët ju shqetësojnë, kështu që ka shumë të dhëna, por ju keni astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.

 

Bricjapi

Marsi është i kundërt në fushën që ka të bëjë me shtëpinë tuaj, familjen tuaj dhe të kaluarën tuaj.Kështu që tensionet dhe keqkuptimet mund të lindin me anëtarët e familjes tuaj dhe ju mund të përlesheni me dikë që e doni.Kjo zonë ka të bëjë edhe me pasuritë e patundshme, trashëgiminë dhe çështjet financiare, kështu që kini kujdes nga tensionet dhe vonesat në këto çështje.Ju e keni të vështirë të menaxhoni frustrimet që keni kaluar, problemet që prindërit tuaj kanë krijuar për ju dhe mungesën emocionale dhe kjo mund t’ju ​​bëjë që të punoni intensivisht dhe agresivisht në të tashmen, me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale. Do të gjeni si t’i zgjidhni të gjitha këto bllokime të energjisë.

 

Ujori

Marsi është në vijë të kundërt në shtëpinë tuaj të tretë diellore, një fushë që ka të bëjë me motrat dhe motrat, me komunikimin, lëvizjen dhe mjedisin tuaj të menjëhershëm. Fjalimi juaj ka fuqi dhe ju e përdorni atë për të imponuar argumentet, idetë tuaja dhe dëshironi të fitoni kontrollin e njerëzve dhe situatave në këtë mënyrë. Por kjo nuk do të thotë që të tjerët rreth jush janë dakord, përkundrazi do të hasni pengesa dhe vonesa nga të tjerët, nëse i shtyni ato. Gjithashtu, duhet të jeni shumë të kujdesshëm në lëvizjet tuaja, me mjetet tuaja të transportit ose me pajisjet e komunikimit, siç janë telefoni ose laptopi, për fat të mirë komunikimi juaj me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale , është i papenguar!

 

Peshqit

Marsi është në vijë të kundërt në shtëpinë tuaj të dytë diellore, një fushë që ka të bëjë me paratë, të mirat materiale dhe vetëvlerësimin.Pra, kini kujdes që të mos bëni investime fatkeqe ose të mos humbni paratë tuaja këtu dhe atje, për gjëra që nuk janë të dobishme, pasi tendenca për të humbur mbeturina është në këtë kohë, është më mirë të bisedoni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale, e cila është gjithashtu ekonomike. Do të ketë shpenzime që nuk i keni llogaritur dhe kjo do ta bëjë më të vështirë për ju. Do të keni lëvizje dhe bezdi nga njerëzit, të cilëve u detyroheni para ose nga shërbimet për të cilat borxhet tuaja janë ende të pazgjidhura. Planeti retrograde ju kthen për të organizuar një plan shlyerjeje dhe një rirregullimi të financave tuaja në përgjithësi.

 

Shiko gjithashtu