Marsi në trekëndësh me Jupiterin

Nga data 9 deri në 21 Prill, Marsi nga Binjakët komunikues krijon trekëndësh me Jupiterin nga Ujori enthusiast, një kënd vecanërisht favorizues për Dashët, Binjakët, Luanët, Peshoret, Shigjetarët, dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe për ata që kanë horoskop apo planet personal (Hëna , Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 22 deri në të 28 të shenjave të mësipërme.

Reagoni atëher me guxim dhe vendosshmëri, energji dhe enthusiazëm për të arritur qëllmimet tuaja, jeni i guximshëm dhe asgjë nuk ju tremb për të arritur atë që doni. Mënyra e veprimit tuaj dhe aftësia juaj udhëheqëse ju ndihmojnë të dilni nga errësira në dritë. Keni aspirate dhe plane të guximshme dhe mëdha, keni fuqi të përmirsoni jetën tuaj erotike dhe lidhjet tuaja. Jeni i vendosur për të arritur studimet tuaja, bëni përpjekje që lidhen me arsimimin dhe dijen. Në përgjithësi ndiheni të fortë dhe keni energji pafund për të përparuar dhe të zhvilloheni.

Periudhën e ardhshme shtohet tendenca jonë për të vepruar me vendosshmëri, të marrim vendime të rëndësishme, të marrin situatën në dorë, gjithnjë me orjentimin e astrologut tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale . Paralelisht, cështjet ligjore, vendime proceduriale apo përplasje që ka mundësi të kenë ekzistuar me partnerin tuaj apo persona të përbashkët marrin fund. Por njëkohësisht me këtë kënd pozitiv, Marsi krijon dhe një trekëndësh jashtzakonisht favorizues me Merkurin.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu