Marsi në takim me Uranin

SOS Ditët e Ndryshimeve

Nga 13 deri më 24 janar, Marsi do të jetë në takim me Uranin në shenjën tokësore dhe kokëfortë të Demit, një kënd i vështirë për Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin e lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskopin dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në V të shenjave të mësipërme.

Gjatë kësaj kohe, ju bëheni më aktivë dhe impulsivë, duke shkuar drejt një fillimi të ri në jetën tuaj. Marsi është shkëndija që ndez zjarrin, por nën ndikimin e Uranit rebel, ju bëheni të pakontrollueshëm në veprimet tuaja, luftoni me forcë për pavarësinë tuaj, shpreheni lirshëm, por do të takoni rezistencën e të tjerëve. Ju nuk i duroni prangat, ndiheni sikur po mbyteni me kufizimin më të vogël dhe jeni mërzitur në asnjë kohë!

Shpejtësia juaj, vrulli dhe mënyra inovative e veprimit krijojnë përmbysje në marrëdhëniet tuaja ekzistuese gjatë kësaj periudhe ndërsa impulsiviteti dhe lëvizjet tuaja të guximshme nuk pranohen nga të tjerët. Me pasionin dhe zellin që ju zotërojnë, ju filloni projekte të reja dhe i jepni shtysë çdo gjëje që ishte joaktive ose në një gjendje latente, por gjithashtu keni nevojë për këmbëngulje, përndryshe sipërmarrja juaj e re nuk do të zgjasë shumë! Do të jetë më shumë si një yll qitjeje, kështu që patjetër keni nevojë për astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Nga ana tjetër, disa mund t'ju konsiderojnë aventurier dhe agresor pasi konkurrenca juaj do të rritet. Ju nuk hezitoni në këto dhjetë ditë të merrni iniciativën për të kërkuar atë që dëshironi, por zemërimi dhe mungesa e qetësisë tuaj çojnë në konflikte dhe vendimmarrje të pamatur. Ju dëshironi të jeni udhëheqësi dhe të dalloheni, por nëse nuk vendosni nën kontroll egoizmin dhe arrogancën tuaj, do të mundeni. Eshtë një periudhë në përgjithësi që vlon si në marrëdhëniet njerëzore ashtu edhe në shoqëri, prandaj do të ishte mirë të ulni tonet sa më shumë që të mundeni.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu