Marsi në kontrast me Plutonin (R)

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Dëshirat e fshehura dhe sjelljet manipuluese

Nga data 19 deri më 27 maj, Marsi në shenjën e Luanit do të kundërshtojë Plutonin në Ujor, një aspekt i vështirë për Demët, Luanët, Akrepët dhe Ujorin e lindur në fillim të dhjetditshit të parë dhe për ata me planetët Ashendentë ose personal ( Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga gradat 0 deri në 2 të shenjave të mësipërme.

Këto ditë zgjohen të gjitha ambiciet tuaja të papranuara dhe dëshirat tuaja më të fshehura dalin në sipërfaqe. Shumë herë ne bëjmë kompromise në lidhjet tona ndërpersonale dhe i lëmë mënjanë instinktet tona të brendshme (Plutoni). Tani ndiheni sikur vullkanet po zgjohen brenda jush dhe nuk jeni gati të bëni një hap prapa, siç keni bërë deri tani. Por vështirësia me këtë aspekt të pafavorshëm është se hasni edhe në rezistencë të konsiderueshme nga të tjerët.

Megjithatë, jeni të vendosur të përfundoni gjithçka që keni vendosur të bëni, por ka mundësi që sërish t'ju duhet të merreni me raste që ju kanë zënë në të kaluarën. Nëse arrini të përdorni fuqitë tuaja të fshehura në një mënyrë pozitive, për të mirën tuaj, por pa shkaktuar probleme (Marsi) për të tjerët përmes suksesit tuaj, ky tranzit ju shtyn të realizoni ambiciet tuaja. Pra, jeni të thirrur të jeni më diplomatikë, në vend që të zemëroheni dhe të shihni kundërshtarë kudo, tregoni mirëkuptim për nevojat e të tjerëve dhe mos u tregoni të ashpër.

Është gjithashtu një kohë e shkëlqyeshme për të çliruar gjithë atë tension fizik dhe energji duke ushtruar ose kërcyer, ndërsa për disa ky aspekt bën që temperaturat në dhomën e gjumit të bien të kuqe. Megjithatë, xhelozia dhe posesiviteti i tepruar janë të pranishme edhe në axhendën sentimentale. Mos harroni gjithashtu se ky aspekt nxjerr në pah anët tuaja më toksike dhe një tendencë për veprime të paligjshme dhe të errëta (Plutoni), ndaj bëni kujdes që të mos përfshiheni nga askund.

Shiko gjithashtu