Marsi në katror me Saturnin

A keni ndonjë problem?

Nga 15 janari deri më 3 shtator, Marsi në shenjën kokëfortë të Demit do të katrorizohet me Saturnin nga Ujori, një kënd negativ për Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin e lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskop dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në 5 të shenjave të mësipërme.

Gjatë kësaj kohe ju i kushtoni vëmendje detajeve para se të veproni dhe kritikoni ashpër si veprimet tuaja ashtu edhe veprimet e të tjerëve. Ju madje mund të bëheni pak të ashpër dhe të sulmoni të tjerët ndërsa tani vini në dukje gabimet dhe gabimet e tyre. Sidoqoftë, kritika, shqetësimi dhe perfeksionizmi juaj në mënyrë që gjithçka të organizohet siç duhet, krijoni pengesa dhe frikë (Saturni) se nuk do të jeni në gjendje të arrini qëllimet tuaja. Këto janë ditë që janë të rrezikshme për këputje të çdo lloji dhe kanë nevojë për vëmendje shtesë, veçanërisht nëse është aktivizuar horoskopi juaj personal. Ju mund t'i dëgjoni ato në detaje nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Ju gjithashtu mund të punoni shumë fort pa ndonjë shpërblim, mund ta humbni kohën tuaj në detaje të parëndësishme, mund të jeni të detyruar të bëni punën e njerëzve të tjerë ose mund të ndiheni të mbingarkuar kur ndiheni sikur jeni në një rutinë kaotike. Ju kaloni shumë kohë duke u përpjekur të bëni gjithçka siç duhet, por në vend që të përfundoni detyrimet tuaja, i lini gjërat gjysmë të gatshme.

Një skenar i mundshëm është të fajësoni të tjerët ose të tregoni gabimet e tyre, por qëndrimi juaj i ngurtë ndaj mënyrës se si komunikoni me njerëzit mund të shkurtojë disa ura. Në fakt, nëse horoskopi juaj është aktivizuar në mënyrë të pafavorshme gjatë kësaj periudhe, ju mund të keni një problem shëndetësor (Mars) të cilin e kishit injoruar për një kohë të gjatë (Saturni). Gjithashtu kujdes për shpejtësinë dhe dhënies e makinës në përgjithësi. Përfundimisht, mos ndërmerrni shumë detyra, pasi nuk do të jeni produktiv dhe efikas.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu