Marsi në katror me Plutonin

Nga 7 deri më 19 Tetor, Marsi në vijë të kundërt në shenjën e zjarrtë të Dashit do të katrorizohet me Plutonin në Bricjap, një kënd i vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të lindur në dekadën e tretë dhe/ose ata që kanë horoskopin dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 19-të në 24-të të shenjave të mësipërme.

Këto ditë zgjohen të gjitha ambiciet tuaja të papranuara dhe dëshirat tuaja më të fshehura dalin në sipërfaqe.Shumë herë ne bëjmë kompromise në marrëdhëniet tona ndërpersonale dhe lëmë mënjanë instiktet tona tinëzare. Tani ndiheni sikur vullkanet shpërthejnë përsëri brenda jush dhe nuk keni ndërmend të bëni një hap prapa, siç keni bërë deri më tani. Sidoqoftë, vështirësia në këtë kënd të pafavorshëm është se hasni gjithashtu rezistencë të konsiderueshme nga të tjerët. Por ju jeni të vendosur të përfundoni gjithçka që keni vendosur të bëni, por ka mundësi që përsëri do të duhet të merreni me raste që ju kanë preokupuar në gusht, kur këta dy planetë shpërthyes formuan përsëri të njëjtën fytyrë të vështirë.

Nëse arrini të përdorni fuqitë tuaja të fshehura në një mënyrë pozitive, për të mirën tuaj, por pa pasur suksesin tuaj duke shkaktuar probleme (Marsi) tek të tjerët, ky fragment ju shtyn të realizoni ambiciet tuaja (Bricjapi). Kështu që ju jeni thirrur të jeni më shumë një diplomat, në vend që të zemëroheni dhe të shihni kundërshtarë kudo, tregoni mirëkuptim për nevojat e të tjerëve dhe konsultohuni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale

Shiko gjithashtu