Marsi në katror me Plutonin

Nga 7 deri në 19 Gusht, Marsi në shenjën e zjarrtë të Dashit do të shndërrohet me Plutonin në Bricjap, një kënd negativ për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapët të lindur në dekadën e tretë dhe / ose ata që kanë horoskopin dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 20 deri në 25 të shenjave të mësipërme.

Këto ditë zgjohen të gjitha ambiciet e tua të panjohura dhe dëshirat e tua të fshehura dalin në sipërfaqe.Shumë herë ne bëjmë kompromise në marrëdhëniet tona ndërnjerëzore dhe lëmë mënjanë instinktet tona tinëzare. Tani ndiheni sikur vullkanet po shpërthejnë brenda jush dhe nuk keni ndërmend të bëni një hap prapa, siç keni bërë deri tani. Sidoqoftë, vështirësia në këtë aspekt të pafavorshëm është se ju hasni gjithashtu një rezistencë të konsiderueshme nga të tjerët. Por ju jeni të vendosur të përfundoni gjithçka që keni menduar të bëni, por është e mundur që përsëri do të duhet të merreni me raste që ju preokupuan në Mars, kur këto dy planetë eksplozivë formuan një takim.

Nëse arrin të përdorësh fuqitë e tua të fshehura në një mënyrë pozitive, për të mirën tënde, por pa përmes suksesit tënd duke shkaktuar probleme (Marsi) te të tjerët, kjo pasazh ju shtyn të realizoni ambiciet tuaja (Bricjapi). Kështu që ju jeni thirrur të jeni më diplomatik, në vend që të zemëroheni dhe të shihni kundërshtarët kudo, tregoni të kuptuarit e nevojave të të tjerëve dhe konsultohuni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Eshtë një kohë e shkëlqyeshme për të shprehur gjithë këtë intensitet fizik dhe energji duke ushtruar ose vallëzuar, ndërsa për disa ky aspekt bën që temperaturat në dhomë gjumi të kthehen të kuqe. Sidoqoftë, xhelozia dhe zotërimi i tepërt janë gjithashtu të pranishëm në axhendën emocionale. Mos harroni gjithashtu se ky aspekt ka tendencë të jetë energji e paligjshme dhe e errët (Plutoni), prandaj ki kujdes që të mos përfshiheni nga askund.

Shiko gjithashtu