Marsi në katror me Neptunin

Nga data 4 deri në 12 Prill, Marsi tek Binjakët mashtrues krijon katror me Neptunin tek Peshqit, një kënd i vështirë për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit që kanë lindur në fund të dhjetditëshit të dytë dhe fillim të tretit, dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Hëna , Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 18-të deri në të 23-tën e shenjave të mësipërme.

Këto ditë janë mjaft të turbullta dhe ngatërruara, është atëher e qartë se kanë nevojë për më shumë vëmënjde dhe korrektesë, pasi planeti i veprimit, fuqizimit dhe luftës, Marsi, në kënd negative me Neptunin manipulues ka mundësi të shtyjë në gabime serjoze, vecanërisht nëse ata të dy aktivizojnë pika të rëndësishme në horoskopin tuaj. Për tu siguruar për këtë, më mirë të flisni dhe me astrologun tuaj personal na www.astrologu.al/parashikime-personale . Shumë herë fundja ndodhin vështirësi që janë jashtë rrethit të ndikimit tonë, por tani nuk ndodh kjo, pasi tani ne shtyheni në vlersime të gabuara që përfundimisht na dëmtojnë…

Marsi nga Binjakët është enthusiast, por edhe i pakujdesshëm, reagon pa menduar dhe mund të hyjë në telashe- Binjakët lidhen me komunikimin, thashethemet, dokumentat dhe zhvendosjet. Neptuni lidhet me ikejn dhe nga Peshqit kjo nevoja tij zmadhohet, kështu marsi luftëtar i mbështjellur me “tymrat” e Neptunit, në vënd të “luftojë”, përfundimisht thotë “nuk ka gjë, avash” dhe përparon e qetë.

Ana negative e Neptunit është alkooli, zakonet e rrezikshme dhe në përgjithësi mungesa e kontaktit me realitetin, kështu që tani preferoni të fshihni me mënyra të ndryshme problemet poshtë tapetit në vënd që të përballeni me to. Në raste shumë të vështira ky kënd mund të japë tradhti dhe do duhet të keni sytë tuaj hapur për të mos rënë viktimë qëllimesh dashakeqëse, këtë periudhë kanë “nderin” e tyre. Gjithashtu, nëse ju prek në pika të ndjeshme të horoskopit tuaj, kini kujdes pikën ujrore dhe kimikatet.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu