Marsi në katror me Jupiterin

Nga 14 në 24 Tetor, Marsi i kundërt nga shenja e zjarrtë e Dashit formon një shesh me Jupiterin e bollshëm nga Bricjapi, një pamje e vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të lindur në dekadën e tretë dhe/ose ata kanë horoskopin dhe planetët personalë (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 17-të në të 23-të të shenjave të mësipërme.

Marsi është simboli i forcës, veprimit dhe energjisë jetësore, ndërsa Jupiteri tregon zgjerimin, aventurën dhe moralin e secilit. Ky kënd nuk shkakton situata veçanërisht të vështira sepse Marsi është i kundërt, megjithëse këto ditë ju jeni shumë aktiv dhe entuziast, si rezultat i të cilave ju mbivlerësoni potencialin tuaj dhe rrëmbeheni nga gabimet. Me këtë kënd është e mundur të bëni një vlerësim të keq të gjërave dhe të mos bëni fillime, sepse do të keni prirjen t'i hiqni dorë nga ato, posa të kalojë entuziazmi i parë.

Gjithashtu, ju kaloni më shumë kohë në puthje dhe ego të kota, duke humbur energji që në kanalet e tjera do të ishte qartë më produktive, kështu që keni nevojë për astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale. Sidoqoftë, ju i shihni situatat më pamatur dhe gjithçka është zhytur në nevojën tuaj për konfirmim, gjë që ju lë të ekspozuar në sytë e të tjerëve. Në përgjithësi, gjatë kësaj periudhe, shmangni të qenit i tepruar në atë që bëni, pasi në jetën tuaj ka mungesë të moderimit dhe ju tërhiqeni nga teprimet.

Sidoqoftë, ju jeni entuziast si fëmijë që mezi pret të luajë me lojën e tij, por mos harroni se fati favorizon aventureskun, për sa kohë që ata kanë një bazë të duhur! Prandaj, gjithashtu zgjidhni të shmangni punët e lodhshme këto ditë, pasi nevoja juaj për një kohë të mirë dhe momente të këndshme, e kombinuar me nxitimin e Marsit të kundërt, tenton aksidente dhe gabime që i bëjnë të tjerët të qeshin, pasi këto janë gabime të mëdha (Jupiteri)!

Shiko gjithashtu