Mërkuri në Peshore

Merkuri hyn në Peshore më 5 shtator dhe komunikimi është më i këndshëm, i bukur dhe i ekuilibruar.Kur Mërkuri kalon shenjën e Peshores, njerëzit lëvizin më miqësorë dhe më diplomatikë. Për sa kohë që zgjat ky tranzicion, ne mund t'i shohim gjërat më gjithëpërfshirëse dhe logjike, veçanërisht për sa i përket marrëdhënieve tona personale dhe është një kohë e mirë për të parë sesi mund të përmirësojmë aftësitë tona të komunikimit në tregti.

Ndërsa Merkuri nga ky pozicion përpiqet të shohë të dy palët e një çështjeje, mund të jetë e vështirë për ne që të marrim një vendim përfundimtar ose të dalim me shpejtësi diçka, ndërsa është shumë e thjeshtë të pajtohesh me pikëpamjet e të tjerëve, vetëm për të ruajmë ekuilibrin dhe të mos krijojmë tensione me një mendim tjetër të yni. Por është një periudhë kur ne fund mund të arrijmë në përfundime të sigurta, veçanërisht nëse këshilloheni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale

Kalimi i Mërkurit nga Peshorja aktivizon ata që kanë lindur në kryqin e ndryshueshëm, dmth Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin dhe i fton ata të marrin vendime.Jep mundësi dhe ide të papritura për Luanët dhe Shigjetarët dhe duke menduar dhe mundësi ngritëse për Binjakët dhe Ujorin.Nga data 5 deri më 12 shtator ndikimi i planetit ushtrohet në dhjetë ditët e para të shenjave të zodiakut, dhjetë ditët e dyta aktivizohen nga 5 deri më 19 shtator dhe nga 19 deri më 27 shtator ndikimi i planetit pranohet nga ata që kanë lindur në dhjetë ditët e treta të zodiakut.

 

Këndet që do të krijojëMerkuri nga Peshorja

 

Më 17 Shtator, Merkuri formon një katror me Jupiterin.

Më 21 Shtator, Mërkuri formon një katror me Plutonin.

Më 23 Shtator, Mërkuri formon një katror me Saturnin.

 

Ndikimi i kalimit të Mërkurit dhe shenjat e zodiakut

 

Dashi

Kalimi i Mërkurit zhvillohet nëpër shtëpinë tuaj të shtatë diellore.Eshtë shtëpia e bashkëpunimit dhe marrëdhënieve dhe është e lidhur me martesën, partneritetet, kooperativat, bizneset dhe armiqtë e dukshëm.Me këtë kalim të planetit të komunikimit nga kjo shtëpi e rëndësishme e horoskopit tuaj diellor, marrëdhënia me partnerin tuaj vjen në jetë dhe lëviz.Ose ju ose partneri juaj filloni të flisni më shumë dhe të vendosni së bashku për planet për të ardhmen e afërt, por mos harroni të konsultoheni gjithnjë me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.Cështjet e fëmijëve mund të zënë marrëdhënien dhe të diskutohen rreth tyre.Eshtë gjithashtu një kohë e mirë për të bërë marrëveshje.

 

Demi

Kalimi i Mërkurit bëhet përmes shtëpisë tuaj të gjashtë diellore, e cila tregon jetën tuaj të përditshme, punën, gjendjen e shëndetit tuaj fizik.Pra, kalimi i Mërkurit përmes kësaj fushe të horoskopit tuaj diellor sjell lëvizshmëri të madhe dhe shumë diskutime dhe fjalë në fushën e punës tuaj dhe jeta juaj e përditshme vjen në jetë, mbase në masën që ju largon nga rutina juaj.Shtë një periudhë pozitive për të vendosur në rregull çdo gjë që nuk funksionon siç duhet dhe ju shqetëson dhe të rregulloni, zbuloni dhe korrigjoni detaje të vogla që bëjnë ndryshimin, me udhëzimet që merrni nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale. Nëse jeni duke pritur përgjigje ose lajme nga provimet ose puna, tani është koha që do të vijë.

 

Binjakët 

Kalimi i sundimtarit tuaj Mërkurit bëhet në shtëpinë tuaj të pestë diellore, i cili ka të bëjë me krijimtarinë, argëtimin, punët e dashurisë, argëtimin dhe anën e lumtur të jetës. Ajo zbulon marrëdhënien me fëmijët tanë por edhe me fëmijën që fshihemi brenda nesh. Pra, kjo pamje ju bën më të lëvizshëm dhe ngre gjendjen shpirtërore për të gjitha sa më sipër. Kini kujdes që të mos përfitoni nga situata në një mënyrë të keqe, megjithatë, sepse Hermes do të bëjë paraqitje të kërkuara gjatë kalimit të tij nëpër Peshorje, tregues që mund të keni probleme nëse nuk lëvizni brenda kornizës së duhur. Ju mund t'i dëgjoni ato në detaje nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale

 

Gaforrja

Kalimi i Mërkurit bëhet përmes shtëpisë tuaj të katërt diellore, e cila përfaqëson familjen, prindërit, shtëpinë, kujtimet, pasuritë e paluajtshme, nevojën për siguri emocionale, bashkëngjitje, instinkt dhe intimitet.Kalimi i Mërkurit përmes kësaj fushe aktivizon dhe inicon diskutime për çështjet e mësipërme dhe nëse shqetësoheni për diçka që ka të bëjë me trashëgiminë ose pasuritë e paluajtshme, tani është koha kur mund të merrni udhëzimet e nevojshme se si të lëvizni, padyshim që nga Astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale .Mendimet tuaja në përgjithësi mund të kthehen në kohë dhe të kujtojnë kujtime që tani mund t'i përdorni në avantazhin tuaj, pasi realizoni përmes tyre një pjesë të rëndësishme të vetvetes.

 

Luani

Merkuri kalon nëpër shtëpinë tuaj të tretë diellore, e cila përshkruan lëvizjet e përditshme dhe kontaktin me mjedisin e menjëhershëm, udhëtimet e shkurtra, fjalimin dhe shkrimin me mësim dhe edukim, komunikim, fqinjët dhe të afërmit e afërt.Kështu që ju mund të lëvizni më të qetë, më hapur në komunikimet tuaja dhe të shprehni dëshirat tuaja me më shumë qartësi, por edhe më shumë diplomaci.Marrëdhëniet me motrat ose motrat janë të favorizuar dhe ju mund të diskutoni çështje me ta që kanë një bazë të përbashkët dhe mirëkuptim tani.Mendimi juaj kombinon shumë aspekte të një teme dhe ju mund t'i shihni situatat globalisht, përmes këshillës së astrologut tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.Eshtë një pasazh i këndshëm që mund t'ju çojë në shumë lëvizje ose në një udhëtim të vogël.

 

Virgjëresha

Kalimi i Mërkurit bëhet përmes shtëpisë tuaj të dytë diellore, e cila ka të bëjë me paratë, blerjet, ndjenjën e sigurisë, qoftë materialisht, qoftë emocionale.Ajo zbulon vlerat, vetëvlerësimin, talentin dhe aftësitë e një personi.Kështu që për ditët në vijim bëheni më të vetëdijshëm për çështjet e mësipërme dhe manifestoni më shumë në lidhje me lëvizjet që mendoni ose keni planifikuar rreth çështjeve financiare.Ju e kuptoni vlerën tuaj më qartë dhe filloni të krijoni kontakte për të rritur përmbajtjen e portofolit tuaj.Tani e shihni më qartë dhe mendoni edhe më praktikisht, me aleatin tuaj astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale .Nuk përjashtohet të dëshironi të bëni disa ndryshime në mënyrën si kërkoni gjërat që ju mendoni se i përkasin ose kanë rëndësi diskutime ose të bëjë marrëveshje në punë.

 

Peshorja

Mërkuri do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe në shtëpinë tuaj të parë diellore, e cila përfaqëson personalitetin tonë, dhe shoqërohet me pamjen tonë të jashtme, imazhin tonë, temperamentin tonë, gjallërinë tonë dhe së fundi se si merremi me jetën. Pasazhi sjell zgjim për çështjet e mësipërme dhe do të doni të flisni më shumë ose të komunikoni për nevojat dhe dëshirat tuaja. Gjithashtu nuk është e mundshme që me këtë pasazh shumë sekrete që kanë ekzistuar në të kaluarën ose komentet e bëra kundër jush do të dalin në dritë, sigurisht nga ato që mësoni nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale. Në të njëjtën kohë, ju tani po përqendroheni në vizionin dhe planet afatgjata që keni në jetën tuaj dhe është një periudhë kur e gjithë kjo do t'ju pushtojë më shumë dhe do t'i diskutoni me mjedisin tuaj.

 

Akrepi

Kalimi i Mërkurit bëhet përmes shtëpisë tuaj të dymbëdhjetë diellore, e cila lidhet me gjithçka që fshihet, sekretet, prejardhja, armiqtë e fshehur, okultizmi, gjykimet, imagjinata dhe ëndrrat.Kështu që Hermesi nga kjo pozitë tregon që ju të depërtoni, kërkoni dhe përfundoni shumë gjatë kësaj periudhe, disa nga zbulimet tuaja madje mund t'ju trembin, por ju keni një astrolog tuaj personal në anën tuaj në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.Eshtë një pasazh i dobishëm dhe i fuqishëm pasi mund të analizoni më mirë frikën tuaj, të bëni një formë të psikanalizës dhe të lejoni që mendimi juaj të kthehet së brendshmi, tek ju dhe vetvetja. Por ki kujdes në të ardhmen të mos ndërmarrësh veprime që do të të ekspozojnë pasi mund të bësh viktimë e thashethemeve, kështu që zgjedh një qëndrim më të kujdesshëm dhe të matur.

 

Shigjetari

Kalimi i Mërkurit zhvillohet nëpër shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë diellore, i cili shoqërohet me veprimtari kolektive, miqësi dhe shpreh frymën e punës në ekip, shoqërohet me shpresat, dëshirat, ëndrrat për të ardhmen dhe qëllimet humanitare.Pra, kjo pasazh ju ndihmon të bëni qëllimet tuaja më specifike dhe të shprehni më qartë planet tuaja. Ju bëheni më të shoqërueshëm dhe futeni në kontakte më të shpeshta me miqtë, duke diskutuar dhe planifikuar gjëra me ta. Por kini kujdes që të shmangni tensionet me miqtë tuaj ose njerëzit me të njëjtën mendje, të cilët do të kenë arsyen e tyre në polemikë dhe pikëpamje të ndryshme për të njëjtën çështje.Në përgjithësi, në fund të fundit, miqtë janë ata që ju sjellin informacione shumë të rëndësishme dhe të dobishme për punët tuaja, siç është astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.

 

Bricjapi

Kalimi i Mërkurit bëhet përmes shtëpisë tuaj të dhjetë diellore, e cila shoqërohet me ambicie, pritje, sukses, arritje, njohje, famë dhe prestigj. Pra, kjo pasazh në lidhje me atë që do të ketë fjalën e fundit. Mendja juaj lëviz me qetësi dhe ju menaxhoni në mënyrë diplomatike për të sjellë të tjerët dhe veçanërisht gjërat e punës suaj, në masat dhe peshat tuaja, për sa kohë që keni konsultuar për herë të parë astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale. Tani mund të shprehni më qartë dhe konkretisht planet tuaja afatgjata për të ardhmen. Do të ketë shumë lëvizshmëri në punën tuaj dhe shumë komunikime që mund t'ju bëjnë të lodhur.

 

Ujori

Kalimi i Mërkurit bëhet përmes shtëpisë tuaj të nëntë diellore, e cila ka të bëjë me arsimin e lartë, ndjekjet filozofike, shpirtërore dhe fetare, etikën dhe ligjet, udhëtimet e gjata, jashtë vendit dhe perceptimin e saj të përgjithshëm.person per jeten. Kështu që Merkuri nga kjo pozitë ju bën fjalë për fjalë të fluturoni lart në retë dhe të zgjeroni shumë horizontet tuaja. Ju mund të kapni ide që vijnë nga nivele të tjera dhe plane parashikuese, zgjidhje dhe lëvizje që do të vënë në lëvizje zhvillimet në jetën tuaj. Koha ideale për të kontaktuar me njerëz nga kultura të ndryshme, nga një vend tjetër ose për të marrë një udhëtim të gjatë. Në përgjithësi, këto ditë do të jenë shumë freskuese për jetën tuaj shpirtërore dhe diskutimet tuaja do të jenë plot kuptime, më e rëndësishmja prej tyre është me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.

 

Peshqit

Kalimi i Mërkurit bëhet përmes shtëpisë tuaj të tetë diellore, metamorfozës.Ajo lidhet me sektorin financiar, pasi përfaqëson paratë që vijnë nga të tjerët, të tilla si trashëgimi, taksat, huatë, grante ose paratë e partnerit.Por gjithashtu tregon qëndrimin tonë ndaj seksit. Kështu, kalimi i Mërkurit përmes kësaj zone të hartës tuaj diellore tregon thellimin dhe preokupimin tuaj me çështjet e mësipërme. Sa më gjatë të zgjasë kalimi, aq më shumë shqetësoheni për fuqinë e seksit dhe mendimet tuaja rrotullohen rreth kësaj zone. Financat tuaja si dhe veçanërisht shpenzimet apo ato që ju keni borxh për fonde publike për shembull, janë çështje që ju shqetësojnë dhe do të gjeni zgjidhje përmes të menduarit të zgjuar ose ndonjë marrëveshje ose nga këshillat që merrni nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.

 

Shiko gjithashtu